היי
אני מתכנן להעביר כבלים עבור רמקולים אחוריים (צמודי קיר).
אין לי כרגע שום רצון לבצע חציבות או הולכה על הקירות (שייצא די מכוער), וחשבתי על רעיון של העברת הכבלים בתעלת דריכה.
הרעיון הוא למקמם את תעלת הדריכה בצמוד למסגרת האלומניום התחתונה של מסילות החלון יציאה למרפסת.
מישהו עשה משהו כזה שיצא פרקטי ונאה לעין שעבר את אישור ההנהלה בבית ?
כן זה מה שעשיתי בבית הקודם קניתי את התעלות האלה מפלסטיק והעברתי את הכבלים של הסראונד והסאב דרך התעלה הזאת והדבקתי אותם אם דבק דו צדדי .את התעלה לרצפה .
JamesStone כתב:
ידוע לי שקיימת השהיה בין רמקול שמחובר פיזי לרמקול שמקבל את האות דרך הבלוטות'.
אם כך אולי כל הסט אמור להיות מחובר בבלוטות' כדי להמנע מההשהיה הזו.
עם זאת, אני תוהה אם עדיין תהיה השהייה כלשהי בין הסרט עצמו לקול ומה הפיתרון עבור מצב שכזה.
אשמח למידע בנושא,
ג'יימס
...
בכל רסיבר ק״ב יש אפשרות לקבוע השהייה לכל רמקול.
תבדוק ברסיבר שיש לך.
עופרפולק כתב:
כן זה מה שעשיתי בבית הקודם קניתי את התעלות האלה מפלסטיק והעברתי את הכבלים של הסראונד והסאב דרך התעלה הזאת והדבקתי אותם אם דבק דו צדדי .את התעלה לרצפה .
...
זכור לך מאיפה קנית? ואיך הייתה איכות המוצר עצמו?
האם העברת את הכבלים (של הסראונד) כולל השרוול שלהם או רק את הגידים?
אני קניתי לפני הרבה שנים מחנות חשמל אלה שמוכרים מנורות מאווררים ועוד מלא דברים שם . איכות טובה זה פלסטיק מה מעניין איכות אתה מעביר את הכבלים בתוך זה את כול הכבל כן גם הסראונד . יש לך כול מיני גדלים של הפלסטיק הזה
העניין הזה מאוד תלוי בהנהלה. שלי לא היתה מסכימה בשום אופן להעברה חיצונית בסלון.
חציבה זו טינופת נוראית, אבל חד פעמית, לגמרי שווה את זה.
בעניין פתרונות אלחוטיים - הדיליי ממש לא בעיה, הרסיבר מתגבר על זה כחלק מהכיול. אבל שים לב שאתה חייב חשמל (או הטענה תכופה) בשביל ההגברה. זה פתרון יותר מוצלח עבור סאב, שבכל מקרה צריך חשמל להגברה פנימית.