מעוניין לרכוש זוג רמקולים קדמים רצפתיים עבור האזנה לסטיראו, רק מיד שניה או תצוגה
המטרה שלי היא להצליח לרכוש זוג רמקולים קדמים שישמשו עבורי להאזנה לסטריאו דו ערוצי ללא צורך בהשלמה של סב וופר על מנת לנגן תדרים נמוכים
כמובן מדובר על שיצליחו לנגן תדרים נמוכים שנמצאים בהקלטות של סטריאו, וכמובן שזה גם תלוי במגבר העתידי שישודך להם (התאמה)
השימושים שלי הם סטריאו וגם קולנוע רב ערוצי כאשר הייחס הוא 60 אחוז סטריאו ו 40 אחוז קולנוע וסדרות,
בניגון קולנוע אני עובד עם סבוופר כמובן לפי חיתוך הקרוס לקדמים.
הרמקולים ימוקמו בסלון ישראלי טיפוסי ובשלב ראשוני ישורשו לרסיבר דנון X4800H ובעתיד ישודכו למגבר אינטגרייטד htbypass
אני מעדיף רמקול נציל ו (רגיש) על מנת לא להיכנס להוצאות גדולות בשילוב המגבר לרמקול
כמובן שלפני הכל הרמקולים חייבים להישמע לאוזניי ובנוסף להיראות לטעם האשה ולטעמי ויש לנו סטנדרטים גבוהים וזה למעשה האטגר הכי גדול שלי, גם שישמעו לאוזניי וגם שיראו טוב בעייני ובעייני אישתי!
קצת נתונים של החלל: חלל פתוח לפינת אוכל מטבח ומבואת החדרים, מצד אחד וטרינה באורך של כ2 מטר בגובה סטנדרטי 2.40,50 לערך..
(הרמקול ימוקם כ 1.5 עד 2מטר מרחק מהוטרינה), המרחק האפשרי להרחקת הרמקול מקיר אחורי הוא גג 90 סנטימטר כולל התיבה של הרמקול, המרחק בין תחילת הרמקולים לעמדת האזנה הוא 2.3 מטר החלל פתוח מלבד עמוד אחד מאחורי עמדת האזנה מצד שמאל כ 1 מטר מנקודת האזנה הראשית ברוחב של 40 סנטימטר
תקציב סביב 20 אלף שח, ניתן להגדיל מעט את התקציב במידה ויש משהו מעניין
יש סיכוי קלוש שהאשה תאשר גם רמקולים מדפים בתנאי שהם מגיעים עם המעמדים המקוריים של הייצרן ובמידה והוא עונה על הנ"ל
אפשר ליצור איתי קשר בווצאפ ולשלוח תמונות לשם
ויקטור 0524425299
מחפש לרכוש זוג קדמיים רצפתיים
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים.
כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים.
כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5142
- נתן תודות: 1061 פעמים
- קיבל תודות: 696 פעמים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L