שרשור תגובות: עם ה-Minix CP85 הטלפון יישאר בתיק או בכיס כשאתם נוהגים
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
https://htmag.co.il?p=85834
ה-CP85 של Minix הינו ממיר Android Auto ו-CarPlay חכם מחוטי לאלחוטי שתומך גם ביותר מנהג אחד ברכב.
ה-CP85 של Minix הינו ממיר Android Auto ו-CarPlay חכם מחוטי לאלחוטי שתומך גם ביותר מנהג אחד ברכב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה במקרה מה ששידרה באותו הרגע תחנת הרוק האינטרנטית Rock Antenne Alternative אבל כן, Tool בהחלט נותנים בראש כאן, שיר מעולה שלהם....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על הסקירה. יש לי נסיון טוב עם דונגל אלחוטי ל AA מעלי וזה בהחלט שידרוג לחווית הנסיעה (למרות שאני בכל מקרה לא יכול לנהוג עם טלפון בכיס).
מעניין אותי לשמוע על המעבר של המכשיר בין אייפון ואנדרואיד וגם האם יש לך שליטה מלאה בפונקציות מולטימדיה מההגה? (ווליום, דילוג)
מעניין אותי לשמוע על המעבר של המכשיר בין אייפון ואנדרואיד וגם האם יש לך שליטה מלאה בפונקציות מולטימדיה מההגה? (ווליום, דילוג)
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין אצלנו בבית אייפון (וגם לא יהיה לעולם) אז לא יכולתי לבדוק.
לגבי שליטה מההגה על ווליום וכו, אין הבדל ביכולות של הממיר הזה לעומת כל ממיר זול מעלי.
כפתור המיתוג בין טלפונים זמין רק מהמכשיר עצמו (אם כי תמיד אפשר למקם אותו באופן שיהיה נוח ללחיצה על הכפתור).
לגבי שליטה מההגה על ווליום וכו, אין הבדל ביכולות של הממיר הזה לעומת כל ממיר זול מעלי.
כפתור המיתוג בין טלפונים זמין רק מהמכשיר עצמו (אם כי תמיד אפשר למקם אותו באופן שיהיה נוח ללחיצה על הכפתור).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
התמיכה ביותר מנהג אחד זה מגניב. במכשיר שניסיתי זה חסר וזה באמת הטריד - אחד מאיתנו תמיד היה צריך לכבות bt בכניסה לרכב