שלום רב לכולם,
לאחר שיפוץ נרחב בבית הוריי והרחבת הסלון, יש צורך ברכישת טלויזיה בגודל 85 אינץ (או 86/83).
חשוב להם שהטלויזיה תהיה בעלת אמינות גבוהה, כלומר שספק השירות יהיה אחד עם מוניטין טוב.
כמו כן חשוב גם ממשק נוח ופשוט וסאונד איכותי.
אני מבין שיש מגוון רמות מחירים ולכן אשמח לקבל גם המלצה על הטלויזיות המובילות בקטגוריה וגם על טלויזות עם VFM מצטיין.
תודה מראש לכל העוזרים!
רכישת טלויזיה 85 אינץ
-
Dolevkikos
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: דולב
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
לא פרטת יותר מידי על הרגלי הצפייה שלהם, אבל מבחינת אמינות נותן שירות אני חושב שדי ברור ש-ח.י (lg) מובילים, אם כי גם הם רחוקים משלמות.
מיני לד lg qned916 בגודל 86 אינץ' נמכרת בסביבות ה-11 אלף שקל לפי זאפ. היא מגיעה עם 3שנות אחריות מלאות שניתן להרחיב ל-6 סה״כ (לא סגור מה העלות של הרחבת האחריות).
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך.
מיני לד lg qned916 בגודל 86 אינץ' נמכרת בסביבות ה-11 אלף שקל לפי זאפ. היא מגיעה עם 3שנות אחריות מלאות שניתן להרחיב ל-6 סה״כ (לא סגור מה העלות של הרחבת האחריות).
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך.
טיוי עתיקה רצה איזה 3 שנים לא כדאי, הסדרה החדשה תיכנס בקרוב 86QNED90T22/08/2024 22:27ChinggisKhan כתב: לא פרטת יותר מידי על הרגלי הצפייה שלהם, אבל מבחינת אמינות נותן שירות אני חושב שדי ברור ש-ח.י (lg) מובילים, אם כי גם הם רחוקים משלמות.
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך....
-
Dolevkikos
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: דולב
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על המענה, הם צופים בעיקר בנטפליקס ובסלקום טיוי, מדי פעם גם כדורגל/כדורסל.22/08/2024 22:27ChinggisKhan כתב: לא פרטת יותר מידי על הרגלי הצפייה שלהם, אבל מבחינת אמינות נותן שירות אני חושב שדי ברור ש-ח.י (lg) מובילים, אם כי גם הם רחוקים משלמות.
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך....
מה אתה חושב על 86QNED86T6A ו86QNED80T6B? מה אני מקבל עבור ההפרש של 2000 שקלים בינהם?