רכישת טלויזיה 85 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Dolevkikos פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שם מלא: דולב
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לכולם,
לאחר שיפוץ נרחב בבית הוריי והרחבת הסלון, יש צורך ברכישת טלויזיה בגודל 85 אינץ (או 86/83).
חשוב להם שהטלויזיה תהיה בעלת אמינות גבוהה, כלומר שספק השירות יהיה אחד עם מוניטין טוב.
כמו כן חשוב גם ממשק נוח ופשוט וסאונד איכותי.
אני מבין שיש מגוון רמות מחירים ולכן אשמח לקבל גם המלצה על הטלויזיות המובילות בקטגוריה וגם על טלויזות עם VFM מצטיין.
תודה מראש לכל העוזרים!

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4791
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 768 פעמים

שליחה #2 

לא פרטת יותר מידי על הרגלי הצפייה שלהם, אבל מבחינת אמינות נותן שירות אני חושב שדי ברור ש-ח.י (lg) מובילים, אם כי גם הם רחוקים משלמות.
מיני לד lg qned916 בגודל 86 אינץ' נמכרת בסביבות ה-11 אלף שקל לפי זאפ. היא מגיעה עם 3שנות אחריות מלאות שניתן להרחיב ל-6 סה״כ (לא סגור מה העלות של הרחבת האחריות).
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

22/08/2024 22:27  
ChinggisKhan כתב:
לא פרטת יותר מידי על הרגלי הצפייה שלהם, אבל מבחינת אמינות נותן שירות אני חושב שדי ברור ש-ח.י (lg) מובילים, אם כי גם הם רחוקים משלמות.
מיני לד lg qned916 בגודל 86 אינץ' נמכרת בסביבות ה-11 אלף שקל לפי זאפ. היא מגיעה עם 3שנות אחריות מלאות שניתן להרחיב ל-6 סה״כ (לא סגור מה העלות של הרחבת האחריות).
יש כמובן מסכים זולים בהרבה, אבל מבחינת אחריות אין טעם לדבר על משך זמן ארוך או הרחבת אחריות למסך בסכום נמוך.
...
טיוי עתיקה רצה איזה 3 שנים לא כדאי, הסדרה החדשה תיכנס בקרוב 86QNED90T

Dolevkikos פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
שם מלא: דולב
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

22/08/2024 22:27  
ChinggisKhan כתב:
...
תודה רבה על המענה, הם צופים בעיקר בנטפליקס ובסלקום טיוי, מדי פעם גם כדורגל/כדורסל.
מה אתה חושב על 86QNED86T6A ו86QNED80T6B? מה אני מקבל עבור ההפרש של 2000 שקלים בינהם?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”