DIRAC במחיר שפוי
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5167
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
שלחו לי קישור היום, לא חפרתי יותר מידי, DIRAC בהנחה לפי מה שקראתי, לבעלי דנון X4800 למי שמעניין אותו פרטים בפנים
https://www.dirac.com/online-store/deno ... uVxpMO6HQj
ברכות לרוכשים
https://www.dirac.com/online-store/deno ... uVxpMO6HQj
ברכות לרוכשים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
חד פעמי, אין דבר כזה חודשי/דו חודשי/תלת חודשי/שנתי...... ברכישת דיראק.22/08/2024 21:33עדוש כתב: הבאנדל יוצא 2230₪.
סתם סקרן לא מתכוון לקנות אבל
זה תשלום חד פעמי או שנתי ?...
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 22/08/2024 22:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5167
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
מה הכוונה שנתי? זה סכום חד פעמי ויש לך רישיון קבוע22/08/2024 21:33עדוש כתב: הבאנדל יוצא 2230₪.
סתם סקרן לא מתכוון לקנות אבל
זה תשלום חד פעמי או שנתי ?...
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
הרישיון קבוע ומותאם לרסיבר יחיד.
יש התנסות חינמית של חודש.
במקרה של מכירת הרסיבר, לא ניתן להעביר את הרישיון דיראק לרסיבר אחר/חדש.
כך לפחות,רשום במייל תשובה ששלחו לשאלותיי בנידון.
האפשרות קיימת במקרה של רסיבר תקול והעברתו לרסיבר החדש אבל מצריך התכתבויות,בדיקות וכאבי ראש מול דיראק.(לא מניסיון אישי, אלא מקריאה).
אבל נתקלתי בפרסומים שונים שאנשים מאוכזבים
דרשו לבטל את הרישיון ולקבל את כספם חזרה ודיראק החזירה.
ליאור
יש התנסות חינמית של חודש.
במקרה של מכירת הרסיבר, לא ניתן להעביר את הרישיון דיראק לרסיבר אחר/חדש.
כך לפחות,רשום במייל תשובה ששלחו לשאלותיי בנידון.
האפשרות קיימת במקרה של רסיבר תקול והעברתו לרסיבר החדש אבל מצריך התכתבויות,בדיקות וכאבי ראש מול דיראק.(לא מניסיון אישי, אלא מקריאה).
אבל נתקלתי בפרסומים שונים שאנשים מאוכזבים
דרשו לבטל את הרישיון ולקבל את כספם חזרה ודיראק החזירה.
ליאור
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
מבדיקות שעשו ב AVS, לבעלי x4800H ושני סאבים לפחות, התוצאות המתקבלות עי ה EVO טובות יותר מאשר Dirac + Bass Control. כדי להוציא את המקסימום מ EVO. לפני ביצוע מדידות, יש לשנות את הגדרות הסאב ב X4800H מ stabdard ל Directional. לבצע מדידות עי האפלקציה ואז להריץ EVO עם ה ADY. ה EVO כבר ישנה את ההגדרו של הסאב חזרה ל Standard. זה כמובן תקף רק למי שיש שני סאבים לפחות, כי אחרת אין כל טעם גם בלרכוש DLBC. עי הטריק הנ"ל ה EVO מצליח לחכות את האלגוריתם של DLBC ואף משיג תוצאות טובות יותר.
לא ההיתי ממהר לזרוק 2300 שח על DIRAC עד שההיתי מנסה את EVO עם שני סאבים ואת הטריק לעיל. רוב הסיכויים שתקבלו תוצאות מספקות מאד.
לא ההיתי ממהר לזרוק 2300 שח על DIRAC עד שההיתי מנסה את EVO עם שני סאבים ואת הטריק לעיל. רוב הסיכויים שתקבלו תוצאות מספקות מאד.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
אכן הוזלה משמעותית - ביטלו את המדרגה של סאב בודד, וגם הורידו את המחיר מ-$650 לסאב בודד ו-$800 לריבוי סאבים ל-$600 - כלומר ירידה של 25% במחיר. במבצע הקבוע ב-Black Friday זה יהיה $420.
לזכותם יאמר שכבעל רישיון לסאב בודד הם אוטומטית שידרגו לי את הרישיון לריבוי סאבים (לא שיש לי צורך בזה).
לזכותם יאמר שכבעל רישיון לסאב בודד הם אוטומטית שידרגו לי את הרישיון לריבוי סאבים (לא שיש לי צורך בזה).
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
מאז ששחחרו את ה ART, הם חסמו ביטלו את האופציה של שימוש ברמקולים אחרים מעבר לסאבים ב DLBC מה שהפך את ה DLBC לסאב בודד לחסר כל משמעות. לאחר תלונות ובקשות החזר כספי של רוכשי DLBC, הם נאלצו לשנות מחיר ולבטל את ההגבלה לסאב בודד. אבך זה לא משנה את העובדה שכל מי שיש לו סאב בודד ו DLBC לא יוכל לראות שום שיפור גם כך... זו הסיבה שאני לא חושב לנסות DIRAC עם ה X4800H שלי גם אם יחולק בחינם, עד שה ART יהיה זמין בדנון. ה ART זה DLBC + שימוש בכל רמקול אפשרי עד 250 הרץ + תיקון אקטיבי (בליעה אקטיבית). זה כבר משהו משנה משחק...