מרחק של עמוד בזק לחיבור BFIBER

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
bitfusion פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: bitfusion
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. העמוד הקרוב ביותר לבית שלי הוא במרחק 70 מטר. האם זה מרחק סביר שבזק יסכימו לחבר אותי אליו? (אני לא מתכוון להיתכנות טכנולוגית, אלא פרקטית)
2. אם אני קונה סיב SM חיצוני ומשחיל אותו עד לעמוד, האם בזק מסכימים לחבר כבר שהלקוח התקין בעצמו ?
3. יש לי קו תמסורת מטרו מאותו עמוד, והוא תת קרקעי, בסיב שמגיע לביתי יש 31 ליבות פנויות. האם לדעתכם בזק יסכימו לקחת סיב מהכבל הזה ולחברו לתשתית ה GPON (כבל של בזק עסקים בכל זאת)?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

לא חושב שהם יסכימו לחיבור מאולתר. הם צריכים לספק לך עד הבית. בתוך הבית אפשר לאלתר.

נשמע שהם כבר השחילו שם סיב. אם זה לא שלהם, הם לא ישתמשו בו אבל לא נראה שזה קשה להם להחליף את הסיב הקיים בצנרת באחד שלהם.

bitfusion פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: bitfusion
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הסיב הקיים הושחל על ידי בזק עסקים במסגרת התקנת סיב תמסורת מטרו, והוא מגיע לקלוזר. ועכשיו התווספה קופסת GPON SPLITTER על אותו עמוד, השאלה היא האם יסכימו לרתך סיב של מטר ולחבר אותו לקלוזר (אני לא אנתק את התמסורת מטרו).

ושאלה שניה , אם אני אשחיל סיב מתאים עד לעמוד - האם בזק מסכימים לחבר סיב שהלקוח השחיל על לעמוד (הטכנאי שלהם יחבר את זה ל SPLITTER)

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4307
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 903 פעמים

שליחה #4 

אם יש לך חיבור לבית של קו תמסורת מטרו, אז בטח שאתה לקוח עסקי. אם אתה לקוח עסקי, אז בטח שיש לך מנהל תיק לקוח אישי בבזק עסקים. ואת כל התשובות המוסמכות לשאלות אלה ששאלת כאן הוא יכול לתת לך ללא שום בעיה ואפילו לקדם גם את הפניות שלך למחלקה הפרטית לצורך הזמנה של שירות חדש וההתקנה שלו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”