עזרה לשיפור הסאונד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
men פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #1 

היי חברים
מה הדרך הכי טובה היום שניתן להזרים מוסיקה למערכת ולשמוע הכי טוב
יש לי נגן סידי טרנספורט כולל דאק שהוא גם סטרימר כיום אני שומע מוסיקה דרך תוכנת יוטיוב בפלא ומעביר דרך בלוטוס את המוסיקה לנגן ...כאמור זה נגן של unicon research cd uno שומעים טוב אולי כי המערכת טובה אבל רוצה לדעת איך אפשר לשפר עוד בדרך אחרת ולא דרך בלוטוס... ואני לא שומע דרך דיסקים ..
תודה:)))

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #2 

אם יש לך קופסת אנדרואיד או סטיק אנדרואיד אתה יכול להשתמש בהם להזרמת מוזיקה באיכות יחסית גבוהה:
אתה יכול להתקין על הקופסה אפליקציה Lyrion media server, שבעבר נקראה Logitech media server, היא תשמש כשרת המוזיקה שלך, אליה אתה יכול לחבר כונן USB עם המוזיקה שלך, בנוסף יש להתקין עליה תוכנת ניגון שתאפשר את ההזרמה של המוזיקה לרסיבר (הכי טוב לחבר את הקופסה לרסיבר בחיבור HDMI)
במכשיר הסלולרי שלך יש להתקין אפליקציית שליטה ואתה מסודר.
השילוב הנ"ל מאפשר לך להזרים קבצי FLAC באיכות גבוהה - עד 48KHZ, לא זוכר אם 16BIT או 24BIT.
עובד אצלי כבר כמה חודשים בחדר שינה ואני מרוצה, שומעים טוב וקל יחסית לנווט.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3733
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #3 

האם האפליקציה נמצאת בחנות של גוגל?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

האפליקציה שמתקינים על הסטרימר שמחובר לרסיבר קיימת בגוגל, השם שלה: SB Player
האפליקציה שמתקינים על הטלפון לשליטה: Squeeze Ctrl, יש גם אופציות אחרות כמו Orange Squeeze
ההתקנה של Lyrion media server על אנדרואיד היא קצת יותר מסובכת וצריך מדריך עבורה. לחלופין, ניתן להתקין על מחשב PC או מיני PC ותתקבל אותה תוצאה של שרת מוזיקה.
לדוגמה, הסט אפ שלי הוא:
בסלון שרת LMS מותקן על קופסת אנדרואיד ומשרת שני מכשירים:
מכשיר Squeeze box touch שיושב בסלון.
מכשיר Amazon FireTV שיושב בחדש שינה ועליו מותקנת אפליקציית SB Play.
טלפון סלולרי מבוסס אנדרואיד עם אפליקציית Squeeze Ctrl שיודעת לשלוט על שני ה"צרכנים" שציינתי מקודם.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3733
שם מלא: חיים
נתן תודות: 863 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #5 

יש גרסא חינמית?
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 16/08/2024 0:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

men פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6 

15/08/2024 8:31  
CRAZYDIAMOND כתב:
אם יש לך קופסת אנדרואיד או סטיק אנדרואיד אתה יכול להשתמש בהם להזרמת מוזיקה באיכות יחסית גבוהה:
אתה יכול להתקין על הקופסה אפליקציה Lyrion media server, שבעבר נקראה Logitech media server, היא תשמש כשרת המוזיקה שלך, אליה אתה יכול לחבר כונן USB עם המוזיקה שלך, בנוסף יש להתקין עליה תוכנת ניגון שתאפשר את ההזרמה של המוזיקה לרסיבר (הכי טוב לחבר את הקופסה לרסיבר בחיבור HDMI)
במכשיר הסלולרי שלך יש להתקין אפליקציית שליטה ואתה מסודר.
השילוב הנ"ל מאפשר לך להזרים קבצי FLAC באיכות גבוהה - עד 48KHZ, לא זוכר אם 16BIT או 24BIT.
עובד אצלי כבר כמה חודשים בחדר שינה ואני מרוצה, שומעים טוב וקל יחסית לנווט.
...
אין לי רסיבר יש לי 2 מונובלוקים עבודת יד מנורות el34
כל מונובלוק מחובר לרמקול ושניהם מחוברים לפרה
יש תוכנה שאפשר להזרים ממנה לסטרימר קבצים באיכות

אם לא אז בטח אצטרך לחבר את הנגן למחשב ואז משם להפעיל קבצים ?

CRAZYDIAMOND
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

15/08/2024 16:55  
big007 כתב:
יש גרסא חינמית?
...
לא נראה לי.

יש קופסאות אנדרואיד עם יציאת אודיו אנלוגית, אז זה יכול לעשות את העבודה, אם אתה משתמש במונובלוקים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”