שרשור תגובות: סרט לסופשבוע: הנוסע השמיני: רומולוס (Alien: Romulus)
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
הסרט עולה לאקרנים בארה"ב ב- 16.8, בישראל ב- 15.8. אז נכון, עם הפצה דיגטלית זה יותר פשוט להיות בו-זמנית על כל המסכים בעולם, אבל, תקנו אותי אם אני טועה, זה לא נראה לי כל-כך נפוץ. מה שמעלה אצלי את החשד שהם יודעים שזה סרט לא משהוא ומנסים למקסם את הרווח מההייפ לפני שייווצר קונצנזוס שזה לא סרט חובה גם לחובבי הסדרה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
oferlaor
- מנהל

זה קורה לא פעם שאנחנו מקבלים את הסרטים מעט לפני כולם. אכן נדיר, אבל קורה.
מעט תיקונים לכתבה:
זינומורף -> קסנומורף (על משקל קסנופוביה)
ויילנד-יולנדי -> ויילנד-יוטאני
מחכה כבר לראות את הסרט בבית, בחושך, לבד, כמו פולניה טובה (לא נראה לי מצדיק ממש יציאה לקולנוע, בעיקר לאור הביקורות המעורבות פה ובעולם). מקווה שהסרט יתקן במשהו את הרושם של שני הפריקוולים הזוועתיים. דרך אגב, דווקא הטורף נגד הנוסע השמיני (הראשון) היה אחלה סרט עם עלילה מעניינת, קוהרנטית ודי מותחת.
זינומורף -> קסנומורף (על משקל קסנופוביה)
ויילנד-יולנדי -> ויילנד-יוטאני
מחכה כבר לראות את הסרט בבית, בחושך, לבד, כמו פולניה טובה (לא נראה לי מצדיק ממש יציאה לקולנוע, בעיקר לאור הביקורות המעורבות פה ובעולם). מקווה שהסרט יתקן במשהו את הרושם של שני הפריקוולים הזוועתיים. דרך אגב, דווקא הטורף נגד הנוסע השמיני (הראשון) היה אחלה סרט עם עלילה מעניינת, קוהרנטית ודי מותחת.
-
oferlaor
- מנהל

הסרטים האלה זיקקו את האלמנט ה"צייד", שקיים בכל הסרטים האלה, אבל לדעתי הוא כבר נשחק עד דק. מיליון סרטים חיקו את זה ואנחנו כבר לא מתרגשים מזה.
-
oferlaor
- מנהל

לא. רומולוס זה אחד משני האחים רומולוס ורימוס, שלפי האגדה גודלו על ידי זאבים וכשגדלו הקימו את העיר רומא.
יש הרבה מילים ממוחזרות במד״ב ופנטזיה. המטרה זה שזה ישמע מוכר אך זר.
במקרה של הסרט, ההסבר מעט מורכב (משתדל לא לעשות ספויילרים) אבל זה קשור לתחנת החלל שחלק גדול מהסרט מתרחש בו.
יש הרבה מילים ממוחזרות במד״ב ופנטזיה. המטרה זה שזה ישמע מוכר אך זר.
במקרה של הסרט, ההסבר מעט מורכב (משתדל לא לעשות ספויילרים) אבל זה קשור לתחנת החלל שחלק גדול מהסרט מתרחש בו.