שלום,
אני משתמש באוזניות אלחוטיות - הן במחשב הנייד (זום) והן בסלולרי (שיחות).
בעבר היו לי אוזניות EarFun Air S עם Multipoint. זה די עיצבן אותי: אם הייתי באמצע שיחת זום בעבודה, אז ברגע שנכנסת שיחת טלפון - אני מפסיק לשמוע בזום, והאוזניות מתחברות לסלולרי.
האוזניות התקלקלו. חיפשתי אוזניות ללא Multipoint, אבל בסוף רכשתי EarFun Air Pro 3 עם Multipoint. באפליקציה, אפשר לבטל את ה Multipoint, אז ניסיתי גם וגם:
אם אני מבטל, אז בכל אם אני מקבל שיחה בסלולרי, לדוגמא, והאוזניות הוצמדו למחשב הנייד, אז במחשב הנייד צריך ללחוץ CTRL+K, לבטל את הצימוד, לגשת לסלולרי, לעשות צימוד לאוזניות. מעצבן.
בקיצור - איך אתם מתמודדים עם אוזניות אלחוטיות, כאשר אתם רוצים להשתמש בהם ב 2 מכשירים (או יותר), ולא רוצים שכל שיחה נכנסץ 'תגנוב' את ההתראות של האוזניות מהמכשיר השני? זה בכלל אפשרי?
אוזניות אלחוטיות: מה עדיף Multipoint או לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אני מצאתי שכל אוזניות מתנהגות אחרת עם אותם מכשירים בדיוק.
חלק מתנהגים כמו אצלך.
אחרים אם עוברים באמצע זום לשיחת טלפון או שמספיק שמישהו מתקשר, האוזניות עוברות לטלפון ואי אפשר לחזור לזום (הזום מציין שאין אודיו במכשיר).
חלק מתנהגים כמו אצלך.
אחרים אם עוברים באמצע זום לשיחת טלפון או שמספיק שמישהו מתקשר, האוזניות עוברות לטלפון ואי אפשר לחזור לזום (הזום מציין שאין אודיו במכשיר).
בול! זה הכי מעצבן: אתה מנסה לחזור לזום, ומנסה להבין את הבעיה. אתה מרגיש מטופש שאתה לא מצליח לחבר בחזרה את האוזניות לזום.13/08/2024 22:53ziv_r כתב: אחרים אם עוברים באמצע זום לשיחת טלפון או שמספיק שמישהו מתקשר, האוזניות עוברות לטלפון ואי אפשר לחזור לזום (הזום מציין שאין אודיו במכשיר)....
מה שאני עושה לרוב, זה ברגע שיש שיחת זום, פשוט מסיר את הבלוטות' מהסלולרי. מעצבן - אבל לפחות אין 'גניבת' אוזניות ע"י הסלולרי...