77M4 OLED - ZERO CONNECT!
-
Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לכל המתעניינים
היום הותקנה 77M4 בתצוגה האקטיבית בחנות - מסך הOLED הבכיר של LG שכולל קופסאת חיבורים אלחוטית ZERO CONNECT הראשון בארץ!
בואו לאתגר את המשדר האלחוטי אם אתם בסביבה!
במקביל אליה יש את כל המובילות B4 \ C4 \ G4 \ LX1 ועוד כמה הפתעות בדרך
היום הותקנה 77M4 בתצוגה האקטיבית בחנות - מסך הOLED הבכיר של LG שכולל קופסאת חיבורים אלחוטית ZERO CONNECT הראשון בארץ!
בואו לאתגר את המשדר האלחוטי אם אתם בסביבה!
במקביל אליה יש את כל המובילות B4 \ C4 \ G4 \ LX1 ועוד כמה הפתעות בדרך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
העיגול למעלה זה הכיוון של האנטנה?
האם יש מידע על התדרים שנעשה בהם שימוש?
האם יש מידע על התדרים שנעשה בהם שימוש?
-
Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

כן בהחלט - היחידה העליונה זזה כמו תקליט על ציר בסיבוב
יש סימון לחזית של המשדר - ויש גם אופציה של זווית שידור ע"י הפיידר שנמצא על גבי המכשיר
ישנה נורת חיווי שמראה את איכות הקליטה \ שידור
עשיתי כמה ניסוים עם אובייקטים שעמדו בין המסך למשדר - נראה שהוא מתגבר על זה - מה שכן למסך יש בחלק התחתון מקלט רחב ושמנמן שלא אופייני ככ לעיצוב הנקי של המסכים בדרך כלל אבל זה מחיר זעום לנוחות החיבור האלחוטית - נראה שהגודל שלו עוזר לקליטה טובה יותר של השידור גם שעוברים אובייקטים במרחב
מבחינת תמונה - זה והG4 נראות ממש דומה - אבל יש הרגשה שהיא מאירה קצת יותר חזק - לא יודע למה אולי זה רק נראה לי כי זה על רקע קיר בצבע שונה מהמסך G4
יש סימון לחזית של המשדר - ויש גם אופציה של זווית שידור ע"י הפיידר שנמצא על גבי המכשיר
עשיתי כמה ניסוים עם אובייקטים שעמדו בין המסך למשדר - נראה שהוא מתגבר על זה - מה שכן למסך יש בחלק התחתון מקלט רחב ושמנמן שלא אופייני ככ לעיצוב הנקי של המסכים בדרך כלל אבל זה מחיר זעום לנוחות החיבור האלחוטית - נראה שהגודל שלו עוזר לקליטה טובה יותר של השידור גם שעוברים אובייקטים במרחב
מבחינת תמונה - זה והG4 נראות ממש דומה - אבל יש הרגשה שהיא מאירה קצת יותר חזק - לא יודע למה אולי זה רק נראה לי כי זה על רקע קיר בצבע שונה מהמסך G4
- oferlaor
- מנהל

השאלה היא באיזה תדרים זה משתמש ואם יש ירידה באיכות בעקבות השימוש באלחוטי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני חייב לציין שהקופסא נראת ממש גדולה. אני למשל לא עשיתי בקיר של הטלוויזיה שום מזנון ומאד נוח לי שהטלוויזיה פשוט תלויה שם, גם אם קצת רחוקה מהקיר, עם כל החיבורים. יש לי קוברות שעוברות לשם עם כבל רשת ו-HDMI ממקומות אחרים בבית ויותר נסתרים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שסדרת W של LG היתה עדיפה על ה-M האלחוטית.
אבל אני מניח שזו תהיה סדרת נישה, ולא יהיה לה ביקוש גדול.
אבל אני מניח שזו תהיה סדרת נישה, ולא יהיה לה ביקוש גדול.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
היי רועי/שלומי08/08/2024 11:06Crossover-Shop כתב: כן בהחלט - היחידה העליונה זזה כמו תקליט על ציר בסיבוב
מבחינת תמונה - זה והG4 נראות ממש דומה - אבל יש הרגשה שהיא מאירה קצת יותר חזק - לא יודע למה אולי זה רק נראה לי כי זה על רקע קיר בצבע שונה מהמסך G4...
יש לי את הg4 כחודש.
אולי אני טועה ,אבל בהתחלה ה"עוצמת פיקסל" הייתה 100,ופתאום לאחרונה אני קולט שהיא שונתה ל80.
לא יודע איך זה קרה- כי אני לא נוגע,ובאמת התמונה פחות בהירה,אולי היה עידכון תוכנה.
בכל מקרה זה מסך מטורף ובאמת יותר טוב מסדרת cx שהיתה לי.
כיף חיים.
תבדוק שחסכון באנרגיה בהגדרות מכובה08/08/2024 20:06royla כתב: היי רועי/שלומי
יש לי את הg4 כחודש.
אולי אני טועה ,אבל בהתחלה ה"עוצמת פיקסל" הייתה 100,ופתאום לאחרונה אני קולט שהיא שונתה ל80.
לא יודע איך זה קרה- כי אני לא נוגע,ובאמת התמונה פחות בהירה,אולי היה עידכון תוכנה.
בכל מקרה זה מסך מטורף ובאמת יותר טוב מסדרת cx שהיתה לי....
- royla
-
- חבר ותיק

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בתכני HDR זה 100 כברירת מחדל. ב-SDR יש הגדרה נפרדת ובד"כ נמוכה יותר.
- oferlaor
- מנהל

נא לא להתשלט על שרשורים לא קשורים...11/08/2024 21:17gabig כתב: יש מצב לבקש ממישהו פה קרטון של 77? ממש יעזור לי, לקראת הובלה ומפחד על הG שלי......
- royla
-
- חבר ותיק

צדקת09/08/2024 0:44TheCoolest כתב: בתכני HDR זה 100 כברירת מחדל. ב-SDR יש הגדרה נפרדת ובד"כ נמוכה יותר....
כיף חיים.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
לא ברור לי ה use case של הדבר הזה? נראה לי יותר גימיק סטייל המסך הקמור שהיה לפני כמה שנים והפסיקו עם זה...
כנראה אני עתיק ולא יכול לסמוך על טכנולוגית wirelss למקרים כאלה שצריך רוחב סרט עצום ושיעבוד יציב, מהיר ואיכותי לאורך זמן ללא הפרעות, רעשים ופוטנציאל תקלות לאורך זמן
כנראה אני עתיק ולא יכול לסמוך על טכנולוגית wirelss למקרים כאלה שצריך רוחב סרט עצום ושיעבוד יציב, מהיר ואיכותי לאורך זמן ללא הפרעות, רעשים ופוטנציאל תקלות לאורך זמן
-
Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

הגימיק פה הוא בעצם תשובה יותר מעניינת לONE CONNECT של סמסונג שמסנדלת את הלקוח בליינים האחרונים עם מגבלת אורך כבל מהקופסא למסך
קופסאת הZERO החדשה באה לפתור בצורה יותר מעניינת וטכנולוגית את הבעיה - גם אני הייתי סקפטי וציפיתי לבעיות אבל הפלתי על המוצר הרבה משימות ובעיות יום יום וזה צלח את כולם בהצלחה
קופסאת הZERO החדשה באה לפתור בצורה יותר מעניינת וטכנולוגית את הבעיה - גם אני הייתי סקפטי וציפיתי לבעיות אבל הפלתי על המוצר הרבה משימות ובעיות יום יום וזה צלח את כולם בהצלחה
- oferlaor
- מנהל