התחדשתי ב דנון X4800H
-
יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
טוב. אחרי התלבטויות אם להמתין שה X4800H יחזור למלאי ביבוא מקבילי, או ללכת על ה X4700H כמחליף ל X4400H המצויין שיש לי, החלטתי שלא להמתין ולרכוש את ה X4800H ביבוא רשמי הפעם לשם שינוי (את רוב הציוד רכשתי או ביבוא מקבילי או מאזמון עד כה).
אז גיליתי שהשד לא כך כך נורא ורכישה מחנות מתמחה עם יחס אישי היא דוודא חוויה טובה. אז קודם כל תודה רבה לרועי מ @Crossover-Shop על היחס והשירות (הרסיבר נשלח מהר עד הבית).
אני עדיין בעד עידוד האופציה של יבוא מקבילי כי גם אם מעדיפים ללכת על בטוח ולרכוש מיבוא רשמי, עצם כיומו של יבוא מקבילי יוצר תחרות וגורם להורדת מחירים ביבוא הרשמי. הופתעתי לגלות שגם יבואנים רשמתיים הוסיפו גמישות במשך זמן האחריות. בחלק מהמוצרים הלוקח יכול לחסוך עלויות אם יבחר להסתפק בשנה אחריות ואף לשנות את דעתו בהמשך ולשלם על הארכת האחריות לשנים נוספות שזה מצויין.
אחנו לקראת נביעה לסופ"ש באילת אז ספק אם אספיק לחבר את הרסיבר ולהתרשם ממנו השבוע, אבל בהחלט אעדכן את הפוסט מהתרשמות לאחר שהוא יחליך את ה X4400H שבקרוב יוצע למכירה במחיר מאד מאד אטרקטיבי.
הסיבה העיקרית להחלפה אגב היא לא DIRAC, אלא העובדה שאני מנגן המון תכני DV וה X4400H לא יכול להציג מידעמעל לאות DV ואני יושב רחוק מידי בכדי לראות מה הוא מציג על הצג הקדמי. מלבד זה, לא הייתה ממש סיבה לשדרג, פרט אולי לתמיכה עתידית ב 8K אם אי פעם אשדרג גם את הטלויזיה לכזאת.
@Crossover-Shop
אז גיליתי שהשד לא כך כך נורא ורכישה מחנות מתמחה עם יחס אישי היא דוודא חוויה טובה. אז קודם כל תודה רבה לרועי מ @Crossover-Shop על היחס והשירות (הרסיבר נשלח מהר עד הבית).
אני עדיין בעד עידוד האופציה של יבוא מקבילי כי גם אם מעדיפים ללכת על בטוח ולרכוש מיבוא רשמי, עצם כיומו של יבוא מקבילי יוצר תחרות וגורם להורדת מחירים ביבוא הרשמי. הופתעתי לגלות שגם יבואנים רשמתיים הוסיפו גמישות במשך זמן האחריות. בחלק מהמוצרים הלוקח יכול לחסוך עלויות אם יבחר להסתפק בשנה אחריות ואף לשנות את דעתו בהמשך ולשלם על הארכת האחריות לשנים נוספות שזה מצויין.
אחנו לקראת נביעה לסופ"ש באילת אז ספק אם אספיק לחבר את הרסיבר ולהתרשם ממנו השבוע, אבל בהחלט אעדכן את הפוסט מהתרשמות לאחר שהוא יחליך את ה X4400H שבקרוב יוצע למכירה במחיר מאד מאד אטרקטיבי.
הסיבה העיקרית להחלפה אגב היא לא DIRAC, אלא העובדה שאני מנגן המון תכני DV וה X4400H לא יכול להציג מידעמעל לאות DV ואני יושב רחוק מידי בכדי לראות מה הוא מציג על הצג הקדמי. מלבד זה, לא הייתה ממש סיבה לשדרג, פרט אולי לתמיכה עתידית ב 8K אם אי פעם אשדרג גם את הטלויזיה לכזאת.
@Crossover-Shop
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 06/08/2024 23:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: התחשדתי ב דנון X4800H
תתחדש ותהנה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
מברוק, תתחדש! (וגם יכול לערוך את הכותרת שלא תצא חשדניסט
)
אגב, שאלתי אותך משהו בפורום אחר פה, נראה לי שכבר המשכת לרכישה וזה פוספס. אנסה פה -
1. מה גרם לך להעדיף אותו על ה marantz C40, מחיר או איזה תכונה שהעדפת?
2. מה דעתך על קניית denon 6200 בימינו. מיושן כבר? מרגיש לי שלרסיברים (מודרניים, לא וינטאג') אלמנט הזמן הוא כן חשוב, וכמה שנים בספורט הזה זה לא מעט. מוצע לי כזה במחיר סביר. לצרכיי העתידיים יכול להיות שהוא גם יעשה את העבודה, אם כי קשה לי לאפיין (לפני מציאת בית חדש ומעבר אליו, ככה שבאמת לא יודע אם זה יהיה 2.1, 3.1 או 5.1, אבל לא נראה לי שיהיה יותר מזה).
כשתחליט על מחיר ל-4400 אשמח לשמוע. בינתיים תהנו באילת וגם מהחיבוריישן לאחר שתחזור
מחכים לחוו"ד מעמיק.
אגב, שאלתי אותך משהו בפורום אחר פה, נראה לי שכבר המשכת לרכישה וזה פוספס. אנסה פה -
2. מה דעתך על קניית denon 6200 בימינו. מיושן כבר? מרגיש לי שלרסיברים (מודרניים, לא וינטאג') אלמנט הזמן הוא כן חשוב, וכמה שנים בספורט הזה זה לא מעט. מוצע לי כזה במחיר סביר. לצרכיי העתידיים יכול להיות שהוא גם יעשה את העבודה, אם כי קשה לי לאפיין (לפני מציאת בית חדש ומעבר אליו, ככה שבאמת לא יודע אם זה יהיה 2.1, 3.1 או 5.1, אבל לא נראה לי שיהיה יותר מזה).
כשתחליט על מחיר ל-4400 אשמח לשמוע. בינתיים תהנו באילת וגם מהחיבוריישן לאחר שתחזור
אם אני זוכר נכון, יש לך מספר סאבוופרים, נכון?
אתה הולך לחבר אותם ישירות ל-X4800 או לחבר אותם כסאב בודד דרך MINIDSP?
אתה הולך לחבר אותם ישירות ל-X4800 או לחבר אותם כסאב בודד דרך MINIDSP?
-
יהלי ב
- חבר ותיק

לקראת השדרוג פרקתי את כל המערכת שהייתה מבוססת על ה X4400H עם ה MINIDSP וכיול סאבים עי MSO ואני כבר שבוע עובד עם שני סאבים מחוברים ישירות ל X4400H עם כיול עי הסקריפט EVO ולהפתעתי הוא הניב תוצאות טובות יותר מה MINIDSP עם ה MSO ! הוא ביקש להגדיר את הקדמיים כ LARGE וביצע כיול סטייל DLBC של שני הסאבים (בנתיים) והקדמיים. זאת למרות שהקדמיים אינם FULL RANGE ומגיעים לכל הפתוח ל 50 הרץ. לפי בדיקה עי REW, הם יורדים בקלות ל 40 הרץ (ההיתי צריך להצמיד אותם לקיר הקדמי שזה בסדר כי יש להם פורט קדמי גם כך).05/08/2024 21:21emage כתב: אם אני זוכר נכון, יש לך מספר סאבוופרים, נכון?
אתה הולך לחבר אותם ישירות ל-X4800 או לחבר אותם כסאב בודד דרך MINIDSP?...
אם אגיע לתוצאות מספיק טובות עם ה X4800H ו 3 סאבים ואולי אפילו 4 ללא MINIDSP, הוא כמובן ימכר כי יהפוך למיותר. אחרי התכתבות עם OCA הוא הסביר לי שה EVO מבצע את אותו כיול כמו ה MSO רק עם יתרון נוסף - שיתוף כל השאר הרמקולים בהתאם לתדר שהם יכולים לרדת אליו, ממש כמו DLBC ואפילו יותר טוב, כי ב DLBC הכיול הוא רק לסאבים כי הם שומרים את הכיול המלא לגרסת ה ART...
-
יהלי ב
- חבר ותיק

ה c40 ביבוא רשמתי עם 3 שנות אחריות יוצא מאד יקר ולא משתלם. באילת ביבוא מקבילי הוא יוצא במחיר זהה לחול אבל זה עדיים 8500 שח עם סיכון רציני על אחריות שנה. לאחר קריאה של סקירה ותוצאות מדידות ב ASR, לא מצאתי לנכון להעדיף את המרנץ על הדנון. דבר נוסף, אני עובד עם השלט הרמוני HUB שמתוכנת לדנון ומעבר למרנץ יצריך תכנות מחדש שגוזל מלא זמן.05/08/2024 21:20shac כתב: מברוק, תתחדש! (וגם יכול לערוך את הכותרת שלא תצא חשדניסט)
כשתחליט על מחיר ל-4400 אשמח לשמוע. בינתיים תהנו באילת וגם מהחיבוריישן לאחר שתחזורמחכים לחוו"ד מעמיק.
...
גם התמיכה בפקודות הרמוני לדנון הרבה יותר רחבה מזו של מרנץ. יש בהרמוני מלא פקודות גישה ישירה חבויות שלא זמינות בשלט או האפלקציה המקורית בלעדי רק לדנון ואין אותם במרץ.
Re: החדשתי ב דנון X4800H
רכשתי מספר רמקולים וטלוויזיה מ-crossover, תמיד הייתי מרוצה מהשירות של רועי. אחלה חנות.
תהנה מה-AVR החדש שלך !
תהנה מה-AVR החדש שלך !
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
היית צריך לקנות זוג רסיברים כאלה, לחבר אותם במקביל וליצור פיזור טוב יותר בחלל ופחות עומס + יותר כוח על הרמקולים. 

- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
פששש מה זה ההפתעה הזאת יהלי לחברי האתר כי לי ממש לא. ידעתי שתוך כמה ימים תקנה וכתבתי לך שאתה כבר אם הידיים בכיסים . ומתחיל לדגדג לקנות משהו .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
תתחדש ותהנה! מצפה לך חוויה מעולה עם הכיול סאבים של DIRAC ועוד יותר אם אתה כבר מוכן עם REW וסקריפטים בשרוול!