שיחה חצופה ממנהלת שימור לקוחות
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
כזה עוד לא היה לי:
אחרי שחברת ביטוח ביטלה לי בטעות פוליסה וסירבה להקים אותה מחדש באותם תנאים הבהרתי למישהו שהציג את עצמו כמנהל שאם לא יקימו אותה מחדש אני מעביר את כל התיק הביטוחי שלי למקום אחר, אכן העברתי את התיק אתמול.
היום התקשרה אלי מנהלת שימור לקוחות וניסתה להסביר לי שאני לא יכול לעבור ככה לחברה אחרת ואני צריך לעשות לה שימוע לפני פיטורין ! ניתקתי.
אחרי שחברת ביטוח ביטלה לי בטעות פוליסה וסירבה להקים אותה מחדש באותם תנאים הבהרתי למישהו שהציג את עצמו כמנהל שאם לא יקימו אותה מחדש אני מעביר את כל התיק הביטוחי שלי למקום אחר, אכן העברתי את התיק אתמול.
היום התקשרה אלי מנהלת שימור לקוחות וניסתה להסביר לי שאני לא יכול לעבור ככה לחברה אחרת ואני צריך לעשות לה שימוע לפני פיטורין ! ניתקתי.
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אם לא היה לי פיקסל והיו לי הקלטות שיחות הייתי מעלה לכל מקום אפשרי..
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
גם אני לא הבנתי לגבי השימוע המדובר
הרי שהיא לא מועסקת אצלך \ אתה לא אצלה
אז יכול להיות שהיא הקבילה את השיחה איתה לשימוע לפני שאתה 'מפטר' את החברה שהיא מייצגת מהתיק שלך
מה שכן חבל שזה נעשה בשלב כ"כ מאוחר - מה שכן - זו שיטת מצליח ידועה - מרוב המעברים בין חברות קשה להם להבין מי רציני ומי לא - מי נוטש ויש לו זמן להתעסק בניירת מול מי שמאיים ומשאיר את הכל במצב סטטי
הרי שהיא לא מועסקת אצלך \ אתה לא אצלה
אז יכול להיות שהיא הקבילה את השיחה איתה לשימוע לפני שאתה 'מפטר' את החברה שהיא מייצגת מהתיק שלך
מה שכן חבל שזה נעשה בשלב כ"כ מאוחר - מה שכן - זו שיטת מצליח ידועה - מרוב המעברים בין חברות קשה להם להבין מי רציני ומי לא - מי נוטש ויש לו זמן להתעסק בניירת מול מי שמאיים ומשאיר את הכל במצב סטטי
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אבהיר - הנציגה ניסתה את שיטת המצליח: אם מישהו תמים ולא מכיר את הזכויות שלו הוא יכול לחשוש מקביעה כזו, אם מישהו יותר שולט בעניינים היא יכולה לטעון שזה היה מעין משל. הדברים לא נאמרו בהומור או ברוח טובה אלא בצורת קביעה חד משמעית תוך כדי שהטונים בשיחה עלו.
היו לי אירועים מוזרים לא פחות. הייתה לי בעיה של שיבושים בגלישה ורציתי לעבור לחברה אחרת. אויימתי שההתנתקות מהחברה הקיימת תעלה לי בקנס. לאחר שיחה ארוכה ולא נעימה, סוכם ביינו שנציג טכני בכיר יעקוב בזמן אמת אחר הבאגים שבתלונתי. הוא עקב וניסה לבצע מספר "תיקונים". כשגם זה לא הועיל, סוכם שאוכל להתנתק ללא כל טענות מצידם.
וגם חברת תקשורת ידועה מיטיבה לחזור למתנתק עם הצעות ל "תנאים משופרים", שבוע לאחר שכבר התנתקת ועברת לנותן שירות אחר. למה לא בזמן אמת? לבונה עולם הפתרונים...
וגם חברת תקשורת ידועה מיטיבה לחזור למתנתק עם הצעות ל "תנאים משופרים", שבוע לאחר שכבר התנתקת ועברת לנותן שירות אחר. למה לא בזמן אמת? לבונה עולם הפתרונים...