Access point בממ״ד
שלום,
אני כרגע עם סיבים של בזק 1 גיגה, אולי אשדרג ל2.5 בקרוב.
אני עם הראוטר שבזק סיפקו לי.
בממ״ד הוויפי מאוד חלש ואם סוגרים את הדלת את בכלל אין אות, עובר כבל מהראוטר לממ״ד והשאלה שלי היא איך אני מייצר שם אקסס פוינט כדי שיהיה לי שם וויפי ? יש מכשיר יעודי לזה ? אפשר להפוך ראוטר לאקסס פוינט ? איזה ראוטר/דגם מומלץ לזה ? האם זאת תהיה אותה רשת וויפי או שזאת רשת נפרדת עם שם אחר ?
תודה.
אני כרגע עם סיבים של בזק 1 גיגה, אולי אשדרג ל2.5 בקרוב.
אני עם הראוטר שבזק סיפקו לי.
בממ״ד הוויפי מאוד חלש ואם סוגרים את הדלת את בכלל אין אות, עובר כבל מהראוטר לממ״ד והשאלה שלי היא איך אני מייצר שם אקסס פוינט כדי שיהיה לי שם וויפי ? יש מכשיר יעודי לזה ? אפשר להפוך ראוטר לאקסס פוינט ? איזה ראוטר/דגם מומלץ לזה ? האם זאת תהיה אותה רשת וויפי או שזאת רשת נפרדת עם שם אחר ?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כל ראוטר פשוט יעבוד.שתי אופציות: או להכניס אותו למצב access point או להגדיר אותו רגיל ואז לחבר את הכבל מהראוטר הראשי לחיבור lan.
השיטה הראשונה מומלצת יותר.
השיטה הראשונה מומלצת יותר.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
כל ראוטר יכול לשמש כ AP.
יש מכשירים יעודיים קטנים יחסית.
רק עם MESH תהיה לך באמת רשת אלחוטית אחת, אבל גם עם AP תוכל ליצור רשת באותו השם.
יש מכשירים יעודיים קטנים יחסית.
רק עם MESH תהיה לך באמת רשת אלחוטית אחת, אבל גם עם AP תוכל ליצור רשת באותו השם.
@yossipelegאני יכול לחבר מש על הראוטר של בזק ?
תוכל בבקשה להסיבר לי בקצרה איך לעשות את זה ?
של איזו חברה/דגם מומלץ לקנות ?
תוכל בבקשה להסיבר לי בקצרה איך לעשות את זה ?
של איזו חברה/דגם מומלץ לקנות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
mesh דורש ראוטר שיש לו את הפונקציה הזו והוא לרוב יעבוד רק עם ראוטרים או access points של אותה חברה באותה טכנולוגיה.
אתה יכול לחבר את זה לראוטר של בזק. לדוגמא, אתה יכול לקחת mesh של DECO (שזה מותג ה-mesh של TPLINK), להעביר אותו למצב Access point. עכשיו אתה פשוט יכול לפזר מכשירים כאלה בבית, לשרשר אותם עם כבל או אלחוטית והם הופכים לרשת האלחוטית שלך.
נשמע שיש לך רק בעיה נקודתית. בשביל דבר כזה לא הייתי טורח לשים mesh, סתם ראוטר זול יעשה את העבודה.
אתה יכול לחבר את זה לראוטר של בזק. לדוגמא, אתה יכול לקחת mesh של DECO (שזה מותג ה-mesh של TPLINK), להעביר אותו למצב Access point. עכשיו אתה פשוט יכול לפזר מכשירים כאלה בבית, לשרשר אותם עם כבל או אלחוטית והם הופכים לרשת האלחוטית שלך.
נשמע שיש לך רק בעיה נקודתית. בשביל דבר כזה לא הייתי טורח לשים mesh, סתם ראוטר זול יעשה את העבודה.