היי, אני רוצה לקנות ראוטר חדש לפי ההמלצות פה או של שיאומי או של hauwei. יש לי כרגע תשתית של בזק וציוד של בזק 1 gb.
הבעיה שלי שאני מחפש מגדיל טווח בגודל קטן שידע לתקשר עם הראוטר שאקנה, (שתשאר לי רשת אחת ולא עוד AC) ושיהיה לו חיבור קווי במהירות של לפחות 1 ג'יגה.
הגודל שלו מאוד רלוונטי ולצערי עוד ראוטר זאת לא אופציה בגלל שהמגדיל טווח הנוכחי וגם הבא מחובר מאחורי טלוויזיה 77 אינץ שצמודה לקיר .
המגדיל טווח הנוכחי הוא xiaomi ac1200 והחיבור לכבל אינטרנט שלו מוגבל ל100 מגה. לא שווה כלום
אשמח לעזרה אם מישהו מכיר ציוד שיתאים מבלי לקרוע את הכיס גם אם לא של שיאומי/הוואי תודה רבה
מגדיל טווח עם mesh לראוטר של שיאומי/ huawei
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אולי נתב אחד יספיק לך? מעבר לזה, אפשר להשתמש ב- Huawei AX3 Pro עם האנטנות מקופלות, קשה יהיה למצוא נתב דק יותר שיכנס מאחורי המסך שלך.
תודה על התגובה04/08/2024 9:48ziv_r כתב: אולי נתב אחד יספיק לך? מעבר לזה, אפשר להשתמש ב- Huawei AX3 Pro עם האנטנות מקופלות, קשה יהיה למצוא נתב דק יותר שיכנס מאחורי המסך שלך....
עוד נתב בטוח לא ייכנס מאחורי הטלוויזיה שברתי שם את הקיר לעומק ועשיתי מקום למגדיל טווח הנוכחי, לגבי ראוטר אחד אני בספק ואני מעדיף לנצל את הכבל רשת שיש מאחורי הטלוויזיה