ביקור אצל קלאודיה5 לגאסי אודיו וסקריפטים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
royla פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2449
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1025 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #1 

לאחרונה מדובר פה המון על הסקריפטים באודסי,
חברי היקרה קלאודיה 5 ,שעוזר לי רבות בסקריפטים ועוד,הזמין אותי לשמוע אצלו את הסקריפטים המדוברים.
פה אציין שגם אצלי ניסיתי בתחילת הדרך סקריפט שהיה מאוד מעניין ,אבל מרוב שיש עידכונים -החלטתי בנתיים לחכות קצת, במיוחד שמאוד חשוב לי שיהיה סקריפט לאודסי X שזה בעצם עם מיקרופון מכוייל.

בקיצור, מגיע לקלאודיה – נהנה מאוד מהסטריאו אצלו וחייב לציין – שכשעברנו להשווה של הסקריפטים זה היה באמת מרשים מאוד!!

בסרטים לא היה ספק שהסקריפט מקפיץ את התוצאה מאוד,
בהפועות חיות -שזה הדבר שאותי הכי מעניין-היה שונות -בהופעות החיות שבהן הסנטר עובד כחלק מהבמה הקדמית- של אדל וסלין דיון – דווקא האודסי ניצח,אבל שעברנו להופעה של אנדרה בוטצלי -שזה הופעה שבה הסנטר לא עובד – הסקריפט הקפיץ את התוצאה לרמת על.

מקלאודיה ,ביקשתי להמשיך ,כי חייבים להמשיך 😊 ,לחנות לגאסי אודיו ,שמעתי המון על החנות ועל שרגי, לכן זה היה הזדמנות מעולה לבוא לראשונה, להכיר ולשמוע ציוד רב.

חנות מאוד מיוחדת ,ים של ארגזים - מציוד פתיחה ועד ציוד קצה ,טלויזיות ועוד...
הקשבתי שם לציוד רב ברמות רבות, במשך זמן לא קצר...אפילו חזרנו לציוד שכבר שמענו.
פעם אחת שרגי לא שאל אותי אם אני מחפש משהו... או אם אני מרוצה ממה שיש לי בבית...לא ניסה למכור בכלל...היה ממש נעים להיות בחנות עם שרגי.
מקצוען!, שלאורך הביקור אמר את האמת על כל ציוד שיש אצלו ,הכל בצורה נכונה, עם ידע ואוזן מעולה! איש ששווה להתייעץ איתו ולשמוע את דעתו.
תודה לקלאודיה 5 ותודה לשרגי שנתן לנו להנות כמו בחנות ממתקים.

רועי
כיף חיים.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #2 

בהחלט לגאסי אודיו חנות טובה מאוד ולשרגי יש ידע פסיכי בתחום.כיף גדול ותודה לך על הפרגון

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

כיף לקרוא על מפגשים כאלו.
👍
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL