שרשור תגובות: מסך Android Auto / CarPlay מדגם Minix CP89-HD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אם מישהו מעוניין בפתרון דומה מוזמן לדבר איתי - מובטחת הפתעה נעימה 
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מאותה סיבה שעדיף לעבוד עם המסך המובנה ברכב, הכל בגודל.
גם נוח יותר שיש מסך קבוע ברכב ולא טלפון שצריך להוציא מהכיס ולשים על זרוע.
גם נוח יותר שיש מסך קבוע ברכב ולא טלפון שצריך להוציא מהכיס ולשים על זרוע.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תודה על ההצעה.
אםי ש לי כבר חיבור בלוטוס למסך האורגינלי של הרכב.שומע מוסיקה ועונה לשיחות טלפון הדבר היחידי שאין לי זה Apple CarPlay
האם ניתן להשתמש ב 2 חיבורים יחד במקביל. ?
אםי ש לי כבר חיבור בלוטוס למסך האורגינלי של הרכב.שומע מוסיקה ועונה לשיחות טלפון הדבר היחידי שאין לי זה Apple CarPlay
האם ניתן להשתמש ב 2 חיבורים יחד במקביל. ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
עכשיו אני סקרן...
פיתרון יפה אבל לדעתי מיקומו של המסך הדקיק הזה על הדשבורד בזוית בה מוקם, מבהיר שאין סיכוי שהוא יחזיק מעמד בשמש הישראלית. אם יש לכם חניה מקורה, אז עשוי להתאים, אבל כל מי שמחנה בחוץ בשמש ישירה, עלול לגרום לו לעיוות, הרס המעגלים האלקטרוניים ולבסוף להפסקת פעולה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם זה היה נכון, המסכים המובנים שיש כבר שנים היום ברכבים, לא היו שורדים.
תיארתי לעצמי שמישהו ישתמש במסכים המובנים ברכבים כדוגמא. המסכים המובנים נמצאים בתוך הדשבורד, אינם חשופים לשמש ישירה, והכי חשוב - המעגלים האלקטרוניים שלהם לא חשופים לשמש ישירה. הצג שבתמונה דק, וממוקם ממש מתחת קרני השמש. כדאי לפחות לכסות אותו משמש ישירה בעת חניה. פרט לכך מדובר בפיתרון פשוט ונוח במקום להתקין מערכת מולטימדיה מובנית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@lasik
אם תיארת לעצמך מראש, היית אמור להגיד את זה מראש ולחסוך
דווקא בגלל שהמסך בתוך ה- Dashboard, מי אמר שהוא פחות מתחמם שם? הרי אין שם קירור, זה איזור סגור. מעבר לזה, גם על המסך המובנה ברכב יש שמש ישירה ולא קורה לו כלום.
אם תיארת לעצמך מראש, היית אמור להגיד את זה מראש ולחסוך

דווקא בגלל שהמסך בתוך ה- Dashboard, מי אמר שהוא פחות מתחמם שם? הרי אין שם קירור, זה איזור סגור. מעבר לזה, גם על המסך המובנה ברכב יש שמש ישירה ולא קורה לו כלום.
רוצים Android Auto \ CarPlay והרכב שלכם ישן? הנה פתרון תקציבי
הייתי משנה אולי להנה פתרון איכותי, כי תקציבי זה לא בהשוואה למה שיש היום בעלי.
בד"כ אני מעדיף סקירות כתובות, פה משום מה הייתי מעדיף סקירת וידאו שמראה את התפעול ומהירות המערכת.
הייתי משנה אולי להנה פתרון איכותי, כי תקציבי זה לא בהשוואה למה שיש היום בעלי.
בד"כ אני מעדיף סקירות כתובות, פה משום מה הייתי מעדיף סקירת וידאו שמראה את התפעול ומהירות המערכת.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- avinin1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
- יצירת קשר:
איזה כיף שהאתר חזר וסוף סוף אפשר לשתף. אני סוגר שבוע עם המוצר, וואלה זה עובד אחלה, אבל היה התחלה מאתגרת מאוד(!!)
בהתחלה השמע לא עבד, או שעבד רק דרך המסך עצמו, הdual bt פשוט פישל, וממש לפני שהתחלתי בתאריך ההחזרה לאמאזון אמריקה ניסיתי לעשות איפוס דרך הגדרות יצרן וזה פתר את זה.
מאז עובד מעולה וללא בעיות.
מרגיש שהrefresh rate לא בדיוק נותן משהו וסתם גימיק למכור את זה בגלל התחרות השופעת. לא רק שזה לא מורגש בכלל, יש ממש דילאיי של שנייה כשמשתמשים בניווט. חשבתי שזה עניין ספציפית עם WAZE כי הוא נוטה להיות כבד יותר עם כל הנתונים שבזמן אמת, אז בדקתי עם אפל מפות ואותה התוצאה. קצת מוריד אבל לא נוראי.
כנראה שהמעבד עובד קשה. בהתחלה זה מאוד עצבן אותי. אני מגיע מטלוויזית OLED 144HZ וצמד IPS 240HZ במחשב.
האיכות בסדר+, הכתב ברור וקריא והמסך עובד טוב גם בשמש החמה ואור ישיר הכל מאוד ברור, בנהיגה בלילה המסך מכהה את עצמו לרמה נעימה ונוחה וזה באמת אחלה, אהבתי!
עיצבן גם שהמערכת לא יודעת לכבות את עצמה לבד בסוף הנסיעה וצריך לכבות להדליק ידני כל פעם דרך הכפתור שמחובר למצת, אז עכשיו חוץ מהstart-stop יש עוד כפתור שאסור לפספס, נו שוין. סה"כ קנייה שווה!
בהתחלה השמע לא עבד, או שעבד רק דרך המסך עצמו, הdual bt פשוט פישל, וממש לפני שהתחלתי בתאריך ההחזרה לאמאזון אמריקה ניסיתי לעשות איפוס דרך הגדרות יצרן וזה פתר את זה.
מאז עובד מעולה וללא בעיות.
מרגיש שהrefresh rate לא בדיוק נותן משהו וסתם גימיק למכור את זה בגלל התחרות השופעת. לא רק שזה לא מורגש בכלל, יש ממש דילאיי של שנייה כשמשתמשים בניווט. חשבתי שזה עניין ספציפית עם WAZE כי הוא נוטה להיות כבד יותר עם כל הנתונים שבזמן אמת, אז בדקתי עם אפל מפות ואותה התוצאה. קצת מוריד אבל לא נוראי.
כנראה שהמעבד עובד קשה. בהתחלה זה מאוד עצבן אותי. אני מגיע מטלוויזית OLED 144HZ וצמד IPS 240HZ במחשב.
האיכות בסדר+, הכתב ברור וקריא והמסך עובד טוב גם בשמש החמה ואור ישיר הכל מאוד ברור, בנהיגה בלילה המסך מכהה את עצמו לרמה נעימה ונוחה וזה באמת אחלה, אהבתי!
עיצבן גם שהמערכת לא יודעת לכבות את עצמה לבד בסוף הנסיעה וצריך לכבות להדליק ידני כל פעם דרך הכפתור שמחובר למצת, אז עכשיו חוץ מהstart-stop יש עוד כפתור שאסור לפספס, נו שוין. סה"כ קנייה שווה!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הכתבה התפרסמה באוגוסט לאחר שהמוצר אצלי מיולי, כבר עברנו בהצלחה את הקיץ הישראלי, כולל אילת.
האם התבקשת לאישור משרד התקשורת לצורך יבוא המכשיר? הדואר ורשים ממני אישור כזה
הוא זמין באמזון https://www.amazon.com/dp/B0D7VFX659
הוא זמין באמזון https://www.amazon.com/dp/B0D7VFX659
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag