פגם במסך
ברשותי מסך 55CX בן שלוש שנים לערך ( נשלח אימייל ל י.ח. בנוגע לאחריות ). היום שמתי לב לראשונה לפס בהיר באורך חמישה ס״מ ורוחב חצי ס״מ בקצה השמאלי העליון של המסך, ממש במסגרת. אין לי מושג אם מדובר בתופעה חדשה או כזו שלא שמתי לב אליה, לא מדובר להבנתי בצריבה אלא בסוג של פגם. גם אין לי מושג ולכן אני שואל, אם קיימת אפשרות לכיול המסך באופן שהפס פשוט ייצא מחוצה לו ( מדובר בחצי ס״מ כאמור ממש במסגרת ). תודה למבינים ממני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה מופיע גם באפליקציות הפנימיות, זו בעיה בפאנל.
יכול לקרות עקב פגיעה פיזית, או פשוט תקלה בפאנל.
יכול לקרות עקב פגיעה פיזית, או פשוט תקלה בפאנל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לפני כמה שבועות התחיל לי באחד מסכי ה-CX תופעה זהה. פס בהיר של כמה מילימטר בחלק העליון של המסך.
המסך לא באחריות, לא היתה פגיעה פיזית, זה התחיל ספונטנית.
ח.י. לא נותנים פיתרון (למעט לקנות מסך חדש...)
המסך לא באחריות, לא היתה פגיעה פיזית, זה התחיל ספונטנית.
ח.י. לא נותנים פיתרון (למעט לקנות מסך חדש...)
- oferlaor
- מנהל

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
עניין של מזל.
ה-B7 שלי עוד מעט בת 7 ועם 15 אלף שעות עבודה ואין לה שום בעיה בפאנל.
מצד שני הפאנל ב-C1 אצלי נדפק אחרי משהו כמו שנה וחצי, עוד בתקופת האחריות המקורית, עכשיו רק נשאר לראות האם אצטרך לממש אחריות שוב אחרי ה-3 שנים הראשונות בסוף השנה.
ה-B7 שלי עוד מעט בת 7 ועם 15 אלף שעות עבודה ואין לה שום בעיה בפאנל.
מצד שני הפאנל ב-C1 אצלי נדפק אחרי משהו כמו שנה וחצי, עוד בתקופת האחריות המקורית, עכשיו רק נשאר לראות האם אצטרך לממש אחריות שוב אחרי ה-3 שנים הראשונות בסוף השנה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
https://htmag.co.il/phpbb/download/file ... &id=166043
תמונה. המסך בן שלוש וחצי שנים לערך. מח.י. לא קבלתי תשובה לאימייל שנשלח אליהם, יש לי תחושה שגם לא אקבל.
תמונה. המסך בן שלוש וחצי שנים לערך. מח.י. לא קבלתי תשובה לאימייל שנשלח אליהם, יש לי תחושה שגם לא אקבל.
בעקבות התפתחות הפגם בשעה טובה, צילום למטה, מעט תובנות בעקבות נסיון אישי ופרטי, שאינו מלמד אולי על הכלל ואולי כן. מי שקונה אולד טוב יעשה אם יוסיף למחיר את מחיר הרחבת האחריות. מסתבר שאורך חיי המסך ללא צורך בתכנון קניית חדש, מקביל פחות או יותר לאורך חיי האחריות. הטלויזיה הפרטית שלי נרכשה בתחילת 2021, ברוב תמימותי הנחתי שקשה להאמין שיצרן גדול ורציני ואין ספק ש LG נחזה להיות כזה, ייצר מוצר שאורך חייו כה מוגבל. מקץ שלוש שנים ושמונה חודשים ואחרי חליפת אימיילים כנה עם היבואן, שבו נאמר לי שאפשר בהחלט להזמין טכנאי בעלות די גבוהה ומרבית הסיכויים שזה יקבע שהמסך תקול ומחיר החלפתו לא מאוד רחוק ממחיר מכשיר חדש, הבנתי שהמסך הבא שלי, עם כל יתרונות האולד, יהיה בטכנולוגיה אחרת. ואגב, למרות שהמסך אצלי עבד מעט יחסית וניסיתי לשמור על כל הכללים בכל הנוגע למניעת צריבה, מסתבר שהפגם המדובר אינו צריבת מסך בכלל. בקיצור, פח.https://htmag.co.il/phpbb/download/file ... &id=166147
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
קורה, באסה.
מצד שני ה-B7 אצלי עדיין עובדת יופי "על הפאנל המקורי" עם יותר מ-15 אלף שעות מסך.
גם אצלי ב-C1 היתה בעיה בפאנל - פיקסלים מתו בפינה, אבל זה קרה בתקופת האחריות, אז הוחלף בלי בעיה.
תקלות יכולות לקרות גם במסכי LCD, אין משהו מיוחד היום ב-OLED שהופך את המסכים האלה לפחות אמינים ממסכי LCD.
מצד שני ה-B7 אצלי עדיין עובדת יופי "על הפאנל המקורי" עם יותר מ-15 אלף שעות מסך.
גם אצלי ב-C1 היתה בעיה בפאנל - פיקסלים מתו בפינה, אבל זה קרה בתקופת האחריות, אז הוחלף בלי בעיה.
תקלות יכולות לקרות גם במסכי LCD, אין משהו מיוחד היום ב-OLED שהופך את המסכים האלה לפחות אמינים ממסכי LCD.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
@TheCoolest, לא משנה כמה פעמים זה יכתב פה ושזה בכלל לא עניין של צריבה - אי אפשר לשכנע מי שהלכה לו ה-oled שמדובר במוצר אמין בדיוק כמו כל טלוויזיה אחרת.
כפי שכתבתי לא יודע אם הנסיון הפרטי המחורבן שלי מלמד משהו על המוצר בכללותו, הגם שתלונות על מסכים כאלו, גם אם מדובר לרוב בצריבות, הן די שכיחות יחסית למסכים מטכנולוגיה שונה. אלא שהנסיון הפרטי שלי גם מורכב מטלויזיות אחרות, חלקן עדיין עובד, רק אחת חדשה יותר מהאולד הנזכרת, כל השאר לרבות אלו שכבר בפח החזיקו פי שניים ושלוש ולרוב הלכו בגלל שהתיישנו ולא בגלל תקלה. ואגב למבינים, איך אני לומד את מספר השעות שהמסך עבד.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
אני עם מסכי OLED של LG במהלך ה 8 שנים האחרונות ולעולם לא היתה תקלה או קלקול באף אחד מהמסכים האלו (הכי ותיק שעדיין אצלי ועובד כמו חדש הוא מ 2017).
מצד שני היה לי מסך LCD 70" SONY מאוד יקר (סביב 18K), שאחרי כשנתיים הפנל שבק חיים (חצי פנל שחור/הפסיק לעבוד).
מצד שני היה לי מסך LCD 70" SONY מאוד יקר (סביב 18K), שאחרי כשנתיים הפנל שבק חיים (חצי פנל שחור/הפסיק לעבוד).
לא מסכים איתך. ממה שמופיע כאן לא סביר שהיו מתקנים לך את המסך אלא נותנים שווי די נמוך למסך ומציעים לך שדרוג. במקום זה אתה יכול להשתמש בכסף לרכישה חדשה במקרה הצורך.15/08/2024 10:19רועי51 כתב: בעקבות התפתחות הפגם בשעה טובה, צילום למטה, מעט תובנות בעקבות נסיון אישי ופרטי, שאינו מלמד אולי על הכלל ואולי כן. מי שקונה אולד טוב יעשה אם יוסיף למחיר את מחיר הרחבת האחריות. מסתבר שאורך חיי המסך ללא צורך בתכנון קניית חדש, מקביל פחות או יותר לאורך חיי האחריות. הטלויזיה הפרטית שלי נרכשה בתחילת 2021, ברוב תמימותי הנחתי שקשה להאמין שיצרן גדול ורציני ואין ספק ש LG נחזה להיות כזה, ייצר מוצר שאורך חייו כה מוגבל. מקץ שלוש שנים ושמונה חודשים ואחרי חליפת אימיילים כנה עם היבואן, שבו נאמר לי שאפשר בהחלט להזמין טכנאי בעלות די גבוהה ומרבית הסיכויים שזה יקבע שהמסך תקול ומחיר החלפתו לא מאוד רחוק ממחיר מכשיר חדש, הבנתי שהמסך הבא שלי, עם כל יתרונות האולד, יהיה בטכנולוגיה אחרת. ואגב, למרות שהמסך אצלי עבד מעט יחסית וניסיתי לשמור על כל הכללים בכל הנוגע למניעת צריבה, מסתבר שהפגם המדובר אינו צריבת מסך בכלל. בקיצור, פח.https://htmag.co.il/phpbb/download/file ... &id=166147...
בעיני השירות של ח.י. די גרוע (הרבה כאן יחלקו עלי) ולא רואה טעם להוסיף שקל בשביל להאריך שירות לא טוב.
- oferlaor
- מנהל

לא חושב שמסכי OLED כבר כל כך יקרים כמו שהם היו לפני כמה שנים.
יש מודלים (cs) בעלות של 4000 ש״ח
יש מודלים (cs) בעלות של 4000 ש״ח
65 אינץ' ב-4 אלף? או 55?15/08/2024 16:14oferlaor כתב: לא חושב שמסכי OLED כבר כל כך יקרים כמו שהם היו לפני כמה שנים.
יש מודלים (cs) בעלות של 4000 ש״ח...
בכל אופן, כשהם לוקחים על דגם CS 65 אינץ', משהו כמו 30% עבור הביטוח הזה, והביטוח הוא על השנים שהשווי של הטלויזיה כבר נמוך, כלכלית, לא שווה לעשות אותו.
יצויין שהם נותנים זרוע ביחד עם הביטוח.
באולד יש בעיות רגילות כמו בכל טלויזיה, כמו התקלות המדוברות פלוס סוג של ספירה לאחור של מתי תהיה צריבה.15/08/2024 12:02ChinggisKhan כתב: @TheCoolest, לא משנה כמה פעמים זה יכתב פה ושזה בכלל לא עניין של צריבה - אי אפשר לשכנע מי שהלכה לו ה-oled שמדובר במוצר אמין בדיוק כמו כל טלוויזיה אחרת....
אז בסה"כ צריך להפנים שלמרות ההשקעה הגדולה רמת הסיכון גבוה יותר ממסך אחר.