מתכוון להחליף את ה onkyo 696 ל marantz cinema 60 רוצה לשמוע חוות דעת בנושא לפני רכישה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 239
שם מלא: daniel
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין להשתדרג לרסיבר אחר מה שכרגע בכיוון זה ה marantz cinema 60 לגבי ה dirac live הבנתי שזה בתשלום חודשי לפי מה שאמרו לי ולא שווה לשלם יותר בשביל דגם ה 50 של מארנ'ץ.
יש לי רמקולים סאטלייטים של קליפש 5.1 ועוד שני רמקולים של אונקיו שהם בעצם האטמוס.
הרסיבר הקודם שלי היה פיוניר דגם vsx 521 ושמעתי ממש את הקול יוצא מתוך הרמקולים ובאונקיו זה פחות מורגש.
דיברתי עם מוכר של רסיברים ולפי מה שהבנתי ממנו זה בגלל שהאונקיו שלי הוא קלאס די ולא קלאס ab כמו שיש במארנ'ץ.
השאלה שלי אם להלחליף רסיבר יהווה לי שינוי מבחינת סאונד ? אני 95 אחוז מהפעמים שומע שירים או רואה טלויזיה בקטנה בקושי לסרטים.
אז רוב הפעמים זה לשמיעת מוסיקה.
לגבי ה dirac live זה באמת איכותי ומכייל טוב ? האם באמת צריך לעשות לזה מנוי ? אפילו שזה כיול חד פעמי..
והאם לדגם ה marantz cinema 60 יגיע בעתיד ה dirac live ?
וראיתי שבאוקניו יש לי dac 384khz על 32 bit ובשאר הרסיברים שבדקתי יש 192khz על 24bit אשמח לדעת מה זה והאם זה איכותי יותר כמה שזה יותר גבוה ואם זה מורגש בכלל באוזן אנושית.
ודבר אחרון אשמח לעזרה ב lfe מזה בסאב וואפר ? על כמה hz להגדיר את זה ? ויש לי גם gain לא יודע מה זה ועל כמה לשים אותם.
(סאב של קליפש) מה שמגיע עם הסאטלייטים
תודה רבה לעוזרים :) !

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

מה הכוונה דיראק בתשלום חודשי ????
אתה משלם פעם אחת .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #3 

01/08/2024 22:11  
ron505 כתב:
הרסיבר הקודם שלי היה פיוניר דגם vsx 521 ושמעתי ממש את הקול יוצא מתוך הרמקולים ובאונקיו זה פחות מורגש.
דיברתי עם מוכר של רסיברים ולפי מה שהבנתי ממנו זה בגלל שהאונקיו שלי הוא קלאס די ולא קלאס ab כמו שיש במארנ'ץ.
השאלה שלי אם להלחליף רסיבר יהווה לי שינוי מבחינת סאונד ?
...
ההגברה ברסיבר שלך היא Class A/B ולא Class D.
המוכר שדיברת איתו מחרטט.
רוב הסיכויים שהחלפת רסיבר לא תשפיע על הסאונד כמו שהחלפת רמקולים לרמקולים טובים יותר תשפיע.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4962
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 451 פעמים

שליחה #4 

lfe=low frequency response
בשביל זה קונים סאב 🙂
מה הכוונה שומעים מתוך הרמקולים? בגדול סאונד לא אמורים לשמוע ממש מהרמקול
שים את הגיין על האמצע פחות או יותר ותן למערכת כיול לטפל, כמה HZ? כמה שיש 😅....
וברצינות, חיתוך/קרוס מכוונים לרמקולים, אין לך מה לגעת בסאב תן לכיול לעשות את העבודה.
פאזה על 0

DIRAC LIVE מה הכוונה יגיע בעתיד?
כפי ש ISTARMINI כתב אתה משלם על רישיון פעם אחת.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

02/08/2024 11:49  
Amir64 כתב:
ההגברה ברסיבר שלך היא Class A/B ולא Class D.
המוכר שדיברת איתו מחרטט.
רוב הסיכויים שהחלפת רסיבר לא תשפיע על הסאונד כמו שהחלפת רמקולים לרמקולים טובים יותר תשפיע.
...
אז בעצם ה onkyo 696 class AB.?! בעצם ההגברה באונקיו כמו ב marantz cinema 60 heos? ולא class D? מרגיש כאילו באונקיו שומעים מעולה כן לא אשקר אבל הקול לא בוקע מהרמקול כמו ששמעתי בפיוניר vsx521. אני כאילו מגביר ומגביר אבל לא מרגיש כאילו יוצא סאונד מאסיבי מהרמקול רק לכיוון ווליום 54 55 אני שומע צליל פריקת מתח כזה ואז נפתח הצ'אקרות לרסיבר אבל עדיין זה לא ממש קול חי שיוצא מהרמקול לא יודע איך להסביר מבלי שתשמע ותבין... אז אם זו אותה הגברה לא יהיה שוני כל כך? ויש לך מושג מזה ה khz 384 עם 32bit לעומת 192khz עם 24 bit.
לגבי רמקולים נוח לי שזה סאטלייטים אני מעדיף אפילו להשקיע יותר ברסיבר ועדיין לשמוע כי הם לא תופסים לי מקום אז מעדיף אפילו לשלם עוד אקסטרא כסף ושיהיו תוצאות טובות מהרמקולים.

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

02/08/2024 11:50  
niko כתב:
lfe=low frequency response
בשביל זה קונים סאב 🙂
מה הכוונה שומעים מתוך הרמקולים? בגדול סאונד לא אמורים לשמוע ממש מהרמקול
שים את הגיין על האמצע פחות או יותר ותן למערכת כיול לטפל, כמה HZ? כמה שיש 😅....
וברצינות, חיתוך/קרוס מכוונים לרמקולים, אין לך מה לגעת בסאב תן לכיול לעשות את העבודה.
פאזה על 0

DIRAC LIVE מה הכוונה יגיע בעתיד?
כפי ש ISTARMINI כתב אתה משלם על רישיון פעם אחת.
...
כאילו הסאונד שיוצא מהרמקול חי ובועט גם בווליום גבוה טיפה לכיוון ה 40 בפיוניר כל הרמקול היה רועד ממש, רואים את כל העיגול של הרמקול זז ומרגישים סאונד אמיתי רק שבווליום גבוה זה היה מתחיל להיות צורם באוזן.
שזה על האמצע ממש שומעים את סאב חזק כרגע הוא אצלי על חמישית בערך, המערכת כיול לא איאיאיא הגדרתי ידנית, בעצם את ה low pass לשים עד הסוף? איפה שרשום lfe? לא הבנתי מה זה עושה חוץ מזה שיש יותר באס.
ה hz מכוונים אצלי על 80thx כולם. ויש מיקום ספציפי לשים את הסאב בחדר? אם הוא מתחת לשולחן זה פחות טוב? או צמוד לקיר? עדיף להרחיק מהקיר? ושלא יהיה מתחת לשולחן? או שאין חשיבות.. תודה על המענה 🙌

Amir64
גורו
גורו

שליחה #7 

ווליום מודדים בדציבלים, וברוב הרסיברים אפשר להעביר את תצוגת הווליום לדציבלים ולא למספרים שאין להם משמעות.
ווליום 40 ברסיבר אחד יכול להיות גבוה יותר מווליום 50 ברסיבר אחר.

לפי השאלות נראה שאתה לא מבין מה המשמעות של מושגים וערכים שונים שיש אפשרות להגדיר, אז עדיף שתלמד אותם לפני שאתה מחליט לבצע הגדרות ידניות ללא עזרת מערכת הכיול.
כפתור low pass בסאב קובע תדר שישמש כגבול להעברת תדרים אל הסאב.
low pass = נמוך עובר...
זה אומר שכשאתה קובע תדר עם כפתור זה, משמעותו שכל התדרים מתחת לתדר זה שיגיעו אל הסאב גם ינוגנו ע"י הסאב, ותדרים שמעל לתדר זה שמגיעים אל הסאב, לא ינוגנו ע"י הסאב.
כיוון שאתה משתמש ברסיבר שיש בו כבר הגדרה כזו, אז שמים את הההגדרה בסאב על המקסימום האפשרי כדי שלא יפריע לעבודת הקרוס אובר שמבצע הרסיבר.

המילה gain זה ווליום (יש לסאב מגבר פנימי, אז יש כפתור לשליטה על הווליום של הסאב)
בעיקרון צריך לכוון את גיין בסאב כך שתקבל 75dB כשאתה מנגן Test Tone לסאב, לפני הכיול (יש מערכות כיול שעוזרות לכוון ווליום בסאב לפני הכיול, ויש כאלו שצריך לנסות יותר מפעם אחת לכייל כדי להגיע להגדרה הנכונה בסאב).

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

02/08/2024 8:59  
istarmini כתב:
מה הכוונה דיראק בתשלום חודשי ????
אתה משלם פעם אחת .
...
אה לא צריך לעשות מנוי חודשי?שנתי ?
פשוט תשלום חד פעמי ואז אני יכל לכייל כמה שבא לי ? או פעם אחת רק ? תודה על המענה :)

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

02/08/2024 14:48  
Amir64 כתב:
ווליום מודדים בדציבלים, וברוב הרסיברים אפשר להעביר את תצוגת הווליום לדציבלים ולא למספרים שאין להם משמעות.
ווליום 40 ברסיבר אחד יכול להיות גבוה יותר מווליום 50 ברסיבר אחר.

לפי השאלות נראה שאתה לא מבין מה המשמעות של מושגים וערכים שונים שיש אפשרות להגדיר, אז עדיף שתלמד אותם לפני שאתה מחליט לבצע הגדרות ידניות ללא עזרת מערכת הכיול.
כפתור low pass בסאב קובע תדר שישמש כגבול להעברת תדרים אל הסאב.
low pass = נמוך עובר...
זה אומר שכשאתה קובע תדר עם כפתור זה, משמעותו שכל התדרים מתחת לתדר זה שיגיעו אל הסאב גם ינוגנו ע"י הסאב, ותדרים שמעל לתדר זה שמגיעים אל הסאב, לא ינוגנו ע"י הסאב.
כיוון שאתה משתמש ברסיבר שיש בו כבר הגדרה כזו, אז שמים את הההגדרה בסאב על המקסימום האפשרי כדי שלא יפריע לעבודת הקרוס אובר שמבצע הרסיבר.

המילה gain זה ווליום (יש לסאב מגבר פנימי, אז יש כפתור לשליטה על הווליום של הסאב)
בעיקרון צריך לכוון את גיין בסאב כך שתקבל 75dB כשאתה מנגן Test Tone לסאב, לפני הכיול (יש מערכות כיול שעוזרות לכוון ווליום בסאב לפני הכיול, ויש כאלו שצריך לנסות יותר מפעם אחת לכייל כדי להגיע להגדרה הנכונה בסאב).
...
אתה צודק בהחלט אין לי מושג לגבי המשמעויות והמושגים האלו,אני מנסה לאט לאט ללמוד ולהבין את ההגדרות והערכים של כל דבר...
הבנתי אז בעצם בשביל שהרסיבר והסאב לא יעשו את אותה פעולה במקביל ויהיה בלגן אני נותן רק לרסיבר לעשות את העבודה וצריך לשים את זה על lfe (עד הסוף).
ה test tone בסרטון ביוטיוב בדקתי עכשיו עולה מרגע לרגע בסרטון ,בעצם להוריד אפליקציה של db בפלאפון ולשים איפה שאני יושב ומתי שזה מגיע ל 75db בפלאפון באפליקציה אני עוצר בעצם ? כי זה יכל להיות בכל שנייה בסרטון ,עד סוף הסרטון אני אמור להגיע ל 75 db? אם הבנתי נכון
ותודה רבה רבה על העזרה :) !

Amir64
גורו
גורו

שליחה #10 

אתה לא יכול למדוד עוצמה של סאבוופר עם אפליקציה לסמרטפון.
המיקרופון של סמרטפון לא מיועד לקלוט תדרים כל כך נמוכים, ולכן תמיד יראה עוצמה נמוכה בהרבה מהעוצמה האמיתית.

בזמן הכיול, ה- test tone של הרסיבר מופק בעוצמה הנכונה.
לא משתמשים בקובץ שאתה מוריד מהאינטרנט, אלא אם אתה יודע ממה הוא בנוי, למה הוא משמש ואיך משתמשים בו נכון.

אם מערכת הכיול שלך לא מתריעה בהתחלה אם הווליום של הסאב גבוה או נמוך מידי, צריך להשלים את הכיול, ואז לבדוק מה התוצאות של עוצמות הרמקולים בתפריט של הרסיבר.
אם יש תיקון עבור הסאב 12+ או קרוב לזה, זה אומר שהווליום בסאב נמוך מידי וצריך להגביר ווליום בסאב ולכייל שוב.
אם יש תיקון עבור הסאב 12- או קרוב לזה, זה אומר שהווליום בסאב גבוה מידי וצריך להנמיך ווליום בסאב ולכייל שוב.
רצוי להגיע לכך שאחרי הכיול נקבע תיקון ווליום לסאב בין 5- ובין 3+.

אם אחרי זה אתה חושב שצריך להגביר קצת את הסאב, עושים זאת מהתפריט של הרסיבר, ולא מכפתור הווליום בסאב.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #11 

ה696 של אונקיו זה אחד הדגמים הפחות טובים של אונקיו מבחינת סאונד ,דגמים קומדים של הסדרה 6 היו ונשמעו טוב יותר.
אם תרכוש את הסינמה 60 תקבל מערכת כיול מתקדמת ולא חובה שתרצה את הדיראק בהמשך.
אודיסי שבסינמה 60 עם 5 דקות של כיול תקבל תוצאה טובה יותר מהפיוניר והאונקיו הנוכחי שלך.
אם תרכוש נעזור לך עם הכיול.
כפי שנאמר לך כבר לא לתת דגש למספר הווליום זה לא מודד לכלום.
חשוב להגיד שמה שאולי עושה לך את זה בפיוניר יותר מאשר באונקיו זה התדרים הגבוהים יותר שבדרך כלל יותר מודגשים בפיוניר

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

02/08/2024 16:56  
Amir64 כתב:
אתה לא יכול למדוד עוצמה של סאבוופר עם אפליקציה לסמרטפון.
המיקרופון של סמרטפון לא מיועד לקלוט תדרים כל כך נמוכים, ולכן תמיד יראה עוצמה נמוכה בהרבה מהעוצמה האמיתית.

בזמן הכיול, ה- test tone של הרסיבר מופק בעוצמה הנכונה.
לא משתמשים בקובץ שאתה מוריד מהאינטרנט, אלא אם אתה יודע ממה הוא בנוי, למה הוא משמש ואיך משתמשים בו נכון.

אם מערכת הכיול שלך לא מתריעה בהתחלה אם הווליום של הסאב גבוה או נמוך מידי, צריך להשלים את הכיול, ואז לבדוק מה התוצאות של עוצמות הרמקולים בתפריט של הרסיבר.
אם יש תיקון עבור הסאב 12+ או קרוב לזה, זה אומר שהווליום בסאב נמוך מידי וצריך להגביר ווליום בסאב ולכייל שוב.
אם יש תיקון עבור הסאב 12- או קרוב לזה, זה אומר שהווליום בסאב גבוה מידי וצריך להנמיך ווליום בסאב ולכייל שוב.
רצוי להגיע לכך שאחרי הכיול נקבע תיקון ווליום לסאב בין 5- ובין 3+.

אם אחרי זה אתה חושב שצריך להגביר קצת את הסאב, עושים זאת מהתפריט של הרסיבר, ולא מכפתור הווליום בסאב.
...
אז איך נכון בעצם משתמשים ב test tone ? רק לוודא ה test tone שאני ראיתי שבדקתי אתמול בגוגל כי לא היה לי מושג מזה ,זה סרטון פשוט שה hz עולים כל שניייה ושנייה.
אני יכל להכנס ל level calibration ואז לחבר את המיקרופון ,אצלי כרגע כולם כברירת מחדל על 0db
יש שוני בין זה שאני מגביר מהגלגלת בסאב וואפר ובין הגברה של +db ברסיבר ?
ומתלבט נורא אם מחר ללכת לקנות את ה marantz cinema 60 heos ולבדוק באמת עד כמה יש שוני. או למצוא איזו חנות שיש לה את הרסיבר הזה שאני יוכל לעשות השאווה בין זה לרסיבר שלי.
ראיתי שברסיברים של מארנ'ץ יש מעגל hdam שמספק חוויה מוזיקלית(אולי הסאונד ייתן תחושה יותר חזקה שצליל בוקע מהרמקולים עם המעגל hdam. וזה לרוב מה שאני משתמש ברסיבר למוסיקה בעיקר.

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

02/08/2024 18:06  
claudia5 כתב:
ה696 של אונקיו זה אחד הדגמים הפחות טובים של אונקיו מבחינת סאונד ,דגמים קומדים של הסדרה 6 היו ונשמעו טוב יותר.
אודיסי שבסינמה 60 עם 5 דקות של כיול תקבל תוצאה טובה יותר מהפיוניר והאונקיו הנוכחי שלך.
חשוב להגיד שמה שאולי עושה לך את זה בפיוניר יותר מאשר באונקיו זה התדרים הגבוהים יותר שבדרך כלל יותר מודגשים בפיוניר
...
טוב לדעת לגבי הדגמים הקודמים של אונקיו.
אני מתלבט מחר אם פשוט ללכת ולקנות את ה סינימה 60 ,יש הבדל בין הסינמה 60 ל 50 ? מבחינת איכות החומרים ואיכות הסאונד ?
כי מה שיש ב 60 זה בדיוק בשבילי 7.1 רמקולים וכל מה שאני צריך.
יצא לך לשמוע במארנ'ץ כלשהו ? אולי תוכל להמליץ לי או להסביר לגבי איכות הסאונד בין הרסיברים... כי מהרסיבר שלי אני לא מבסוט עליו איאאי ולגבי האמינות הם טובים ? אין בהם תקלות או משהו,יענו רק רסיבר שיכל להחזיק לי את ה 4 5 שנים בכיף...

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

02/08/2024 18:06  
claudia5 כתב:
...
כן ממש הרמקולים הוציאו סאונד חי כאילו הזמר שר לידי וגם הרמקול רעד וזז ,שאלתי כמה מוכרים לגבי הפיוניר החדשים הם אמרו לי שזה לא מה שהיה פעם והסאונד היום למה שיש לי ה 521 זה שמיים וארץ. הם אמרו שהסאונד של הפיוניר החדשים דומה לאונקיו.
מה שאהבתי בפיוניר של ה macc שלהם שפשוט נתן עוד עוצמה לרמקולים.
רק היה צורם באוזן שהייתי מגביר יותר מידי.
יש רסיברים כאלו היום ? שהם מתקדמים עם כל החיבורי hdmi וכל הפורמטים העדכניים ? המוכר אמר שהמארנ'ץ הכי דומה ויש לו סאונד חם שהכי דומה לפעם.
בקיצור אשמח להמלצה ואם תמליץ לי בפה מלא שהמארנ'ץ יהיה לי יותר טוב מהאונקיו למוסיקה וסרטים אני ככל הנראה מחר אלך לקנות וזהו מה שיהיה יהיה .מקסימום אשאר עם שני רסיברים ואלמד קצת עוד ואתנסה ותהיה לי אינדיקציה :)
תודה על המענה ושיהיה שבוע טוב ומבורך !

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #15 

ה C60 זה דגם מתחת ל 696. עדיף C50 את אתה ממש מוגבל תקציב או אפילו דנון X3800H. אם אתה רוצה להרגיש שדרוג רציני אז דנון X4700H או X4800H. לא ההיתי בכלל שם את DIRAC כאופציה. אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר טובות ובחינם מאודיסי בעיקר עם ה EVO SCRIPT שבקרוב יתחיל לתמוך המדידות עי UMIK1 ישירות מ REW כפי שהמפתח הצהיר היום...

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

03/08/2024 22:25  
יהלי ב כתב:
ה C60 זה דגם מתחת ל 696. עדיף C50 את אתה ממש מוגבל תקציב או אפילו דנון X3800H. אם אתה רוצה להרגיש שדרוג רציני אז דנון X4700H או X4800H. לא ההיתי בכלל שם את DIRAC כאופציה. אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר טובות ובחינם מאודיסי בעיקר עם ה EVO SCRIPT שבקרוב יתחיל לתמוך המדידות עי UMIK1 ישירות מ REW כפי שהמפתח הצהיר היום...
...
לפי דעתך יישמעו פחות טוב במארנ'ץ מאשר באונקיו 696 שלי כרגע ?
ה c50 לפי מה שראיתי יש שם את ה imax ו auro3d שעד כמה שידוע לי צריך 9 רמקולים ואני עם 7 כרגע ולא מתכוון להוסיך עוד 2 רמקולים.
הדיראק גם לא מעניין כל כך,חוץ מהדברים האלו יש לך מושג מה ההבדל בין ה 60 ל 50 ? חות מ ה 10w יותר לערוץ.. זה פשוט עוד אקסטרא כסף שלא בטוח ייתן הבדל מהותי בסאונד עד כמה שידוע לי לפי מה שראיתי באינטרנט.
מה זה ה evo script ? ושאר הדברים שרשמת אין פשוט פחות מבין בזה כל כך. זאת המערכת כיול העתידית של דנון ?
הפ'יצרים וכל הדברים שיש ברסיבר פחות אכפת לי מהם,מה שחשוב לי זה שתהיה הגברה טובה ואני אהנה מהסאונד .לא שמעתי בשום רסיבר חוץ מהאונקיו והפיוניר הישן ככה שאין לי אינדיקציה לגבי לבחור רסיבר.
אשמח לשמוע ממך מה אתה היית בוחר במקומי,נשאר עם האונקיו ? או מחליף לרסיבר ? ואני פתוח לעוד הצעות. אשמח לשמוע ממך אם יש לך מושג איך הסאונד בדנון...
תודה על המענה :)

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #17 

ה C50 כולל ישום טוב יותר של ה DAC עם מעגלי RECLOCK להורדת ג'יטר, שמהווה בעיה בחיבורי HDMI ויכול לעשות הבדל שיש כאלו שישמעו (ההבדל ניתן בקלות למדידה). ל C50 יש גם את מעגלי ה HDAM שנותנים יאפקט של צליל אנלוגי ו"חם". לא חובה להשתמש בכל הערוצים. ההיפך, אם אתה לוקח מגבר 9 ערוצים ומנצל רק 7, תקבל יותר הספק ופחות עיוותים מה 7 הפעילים כי כל המגברים חולקים את אותו הספק כוח שמתאמץ פחות... שוב, מרנץ יקר יותר מדנון ללא הצדקה מלבד המראה. במחיר מרנץ C50 אפשר למצוא דנון X4700H...

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #18 

גם בדגמי 50 /60 וגם בדנון 3000/4000 אתה עולה ברמה.הסאונד שתקבל יהיה מלא יותר .אם כבר יש לך 7.1 ערוצים אז ה 50 או הדנון שצויינו על ידי המשתמש מעליי מצויינים כי הם גם מאפשרים לך אופציות טובות לשידרוג הציוד .לי יש את הדנון 4700 והוא טוב מאוד להופעות וסרטים.אם הכוונה שלך לסטראו נקי אז תצטרך לעשות עוד רכישות בעתיד.
הסקריפט זה הליך פשוט שעושים במחשב עם הכיול שתקבל מהדנן/מרנץ שנותן עוד שיפור קטן ומדייק טעם אישי.אתה מוזמן לשמוע את הדנון בפעולה

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

04/08/2024 0:36  
יהלי ב כתב:
ה C50 כולל ישום טוב יותר של ה DAC עם מעגלי RECLOCK להורדת ג'יטר, שמהווה בעיה בחיבורי HDMI ויכול לעשות הבדל שיש כאלו שישמעו (ההבדל ניתן בקלות למדידה). ל C50 יש גם את מעגלי ה HDAM שנותנים יאפקט של צליל אנלוגי ו"חם". לא חובה להשתמש בכל הערוצים. ההיפך, אם אתה לוקח מגבר 9 ערוצים ומנצל רק 7, תקבל יותר הספק ופחות עיוותים מה 7 הפעילים כי כל המגברים חולקים את אותו הספק כוח שמתאמץ פחות... שוב, מרנץ יקר יותר מדנון ללא הצדקה מלבד המראה. במחיר מרנץ C50 אפשר למצוא דנון X4700H...
...
מזה ג'יטר? ומה הכוונה יכל להווה בעיה בחיבורי hdmi?
זאת אומרת שה dac ב c50 יותר טוב מה dac ב 60?
ה מעגל hdma יותר טוב ב 50c?
מאשר ב 60?
וואלה לא ידעתי לגבי העיניין עם הרמקולים שבמידה ולא אנצל את כל הערוצים יהיה יותר הספק, טוב לדעת!
גם בדנון יש מעגל hdma?
לפי דעתך לשמיעת שירים על איזה רסיבר היית בוחר במקומי?
מה עדיף הc50? או דנון4700h?

ron505 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

04/08/2024 6:05  
claudia5 כתב:
גם בדגמי 50 /60 וגם בדנון 3000/4000 אתה עולה ברמה.הסאונד שתקבל יהיה מלא יותר .אם כבר יש לך 7.1 ערוצים אז ה 50 או הדנון שצויינו על ידי המשתמש מעליי מצויינים כי הם גם מאפשרים לך אופציות טובות לשידרוג הציוד .לי יש את הדנון 4700 והוא טוב מאוד להופעות וסרטים.אם הכוונה שלך לסטראו נקי אז תצטרך לעשות עוד רכישות בעתיד.
הסקריפט זה הליך פשוט שעושים במחשב עם הכיול שתקבל מהדנן/מרנץ שנותן עוד שיפור קטן ומדייק טעם אישי.אתה מוזמן לשמוע את הדנון בפעולה
...
איך הדנון 4700h במוסיקה נניח?
אה טוב לדעת, לגבי הסקריפט נראה לי שאצטרך עזרה עם זה.
צרעך לרכוש בשביל זה מיקרופון ייעודי? איפה אפשר לשמוע את הדנון?
ובמקומי לדעתך האישית, באיזה רסיבר היית בוחר במקומי?
( למוסיקה)..
ומה עדיף את ה c50 או 4700h?
זה כבר כמעט אותו מחיר..

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”