שואב אבק ושוטף אלחוטי נייד Dreame H12 Dual

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים,
אנחנו לפני רכישה, מישהו מכיר את המכשיר ויכול לתת רשמים?
https://ksp.co.il/web/item/274229?utm_source=telegram

האם יש שואב שוטף טוב יותר בסגנון הזה ועד 2500 ש"ח?
ראיתי קצת ביקורות ונראה שממליצים

במידה ומומלץ וטוב, יש קופון הנחה לאתר למוצר הזה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #2 

01/08/2024 9:27  
vivi כתב:
אהלן חברים,
אנחנו לפני רכישה, מישהו מכיר את המכשיר ויכול לתת רשמים?
https://ksp.co.il/web/item/274229?utm_source=telegram

האם יש שואב שוטף טוב יותר בסגנון הזה ועד 2500 ש"ח?
ראיתי קצת ביקורות ונראה שממליצים

במידה ומומלץ וטוב, יש קופון הנחה לאתר למוצר הזה?
...
זה דגם משולב כך שאם יש כבר שואב יבש נפרד אין טעם לשלם את האקסטרה וגם אם צריך שואב נפרד חזק יותר או עם יותר אביזרים כמו צינור גמיש, מפרק.
כשוטף דיאד פרו יותר טוב ממנו וגם יותר זול.

יש דור חדש יותר של שניהם H14 ופלקס שגם נשכבים שאם זה חשוב אז זה יתרון משמעותי.

vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

תודה!
בעיקרון אנחנו כן צריכים את האקססוריז ושואב בנפרד, ככה שזה יתרון מבחינתנו
ראיתי את H14
https://ksp.co.il/mob/item/311967
נראה שזמן העבודה שלו 35 דק' לעומת 60 דק'
יש עוד יתרונות למעט החלק שהוא נשכב? (שזו נקודה מאוד משמעותית) ראיתי בדואל שהשואב עצמו מגיע למצב שכיבה מלאה (זאת אומרת ללא השטיפה).

מה זה הפלקס שכתבת? אתה בעצם ממליץ ללכת על h14 בנפרד + שואב נפרד ידני שלהם במקום לקנות הכל כחבילה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

01/08/2024 12:35  
vivi כתב:
תודה!
בעיקרון אנחנו כן צריכים את האקססוריז ושואב בנפרד, ככה שזה יתרון מבחינתנו
ראיתי את H14
https://ksp.co.il/mob/item/311967
נראה שזמן העבודה שלו 35 דק' לעומת 60 דק'
יש עוד יתרונות למעט החלק שהוא נשכב? (שזו נקודה מאוד משמעותית) ראיתי בדואל שהשואב עצמו מגיע למצב שכיבה מלאה (זאת אומרת ללא השטיפה).

מה זה הפלקס שכתבת? אתה בעצם ממליץ ללכת על h14 בנפרד + שואב נפרד ידני שלהם במקום לקנות הכל כחבילה?
...
1. תמיד מכשיר משולב יהיה פחות טוב (במקרה הזה בשאיבה) ממכשיר יעודי, אם תשים לב עוצמת שאיבה שלהם בערך חצי ומטה לעומת שואב טוב מקביל לא יודע כמה זה מתבטא בעבודה איתו כי לא יצא לי לנסות דגם כזה אבל לפעמים גם חוסר בחלק מהאביזרים כמו צינור גמיש גם מגביל בשימושים.

2. זמן עבודה 60 דקות שמציינים לשאיבה יבשה לא ממש רלבנטי להשוואה מול שוטף. נתחיל מזה שתמיד זה זמן במצב חיסכון כלשהו שנהוג בכל השואבים. אין שואב יבש שעובד במצב מקסימום יותר מ-15 דקות.

3. נקרא רובורוק פלקסי פרו זה הדגם המקביל של הרובורוק שגם הוא נשכב כמו ה-H14 ונארוול, ממשיכו של הדיאד פרו.

מבחינת יתרונות אני יודע שבפלקסי קצת שיפרו את הסינון פסולת כמיכל מים מלוכלכים כך שהוא מפריד אותם יותר טוב למי שרוצה לשפוך את המוצקים לפח והשאר לכיור. יש לו גם גלגלים ממונעים שמקלים על הדחיפה\משיכה. מצד שני ויתרו על המיכל לנוזל ניקוי היעודי של הדיאד פרו ועל שני שורות רולרים ולדעתי גם קצת על זה שהוא ממש צמוד קיר לעומת כל השאר שיש מרווח קצת יותר גדול.

בקיצור אין מכשיר מושלם, רק עניין של מה יותר חשוב :-)

יש המון סקירות מצולמות לכולם, ממליץ לראות ולהבין במה מדובר במיוחד אם זה פעם ראשונה שקונים שוטף.

vivi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

1. תמיד מכשיר משולב יהיה פחות טוב (במקרה הזה בשאיבה) ממכשיר יעודי, אם תשים לב עוצמת שאיבה שלהם בערך חצי ומטה לעומת שואב טוב מקביל לא יודע כמה זה מתבטא בעבודה איתו כי לא יצא לי לנסות דגם כזה אבל לפעמים גם חוסר בחלק מהאביזרים כמו צינור גמיש גם מגביל בשימושים.
...
אתה יכול לתת לי 2 דגמים שלהם בנפרד?
Dreame H14 אני מבין שעוצמת השאיבה שלו עדיפה 18000PA לעומת ה-DUAL שם זה 16000PA
אני לא מצליח להבין אם אני הולך על המכשיר הזה כשואב-שוטף ייעודי, איזה שואב אני משלב?
2. זמן עבודה 60 דקות שמציינים לשאיבה יבשה לא ממש רלבנטי להשוואה מול שוטף. נתחיל מזה שתמיד זה זמן במצב חיסכון כלשהו שנהוג בכל השואבים. אין שואב יבש שעובד במצב מקסימום יותר מ-15 דקות.
...
צודק, ב-2 הדגמים החלק של השאיבה די קרוב, הראשון 30 דק' השני 35 דק', אבל בראשון מקבלים באותו מנוע את האפשרות לשאוב (בעוצמה של 16000PA) ל-60 דק'.
מה אני מפספס? למה זה "תמיד מכשיר משולב יהיה פחות טוב"?

3. נקרא רובורוק פלקסי פרו זה הדגם המקביל של הרובורוק שגם הוא נשכב כמו ה-H14 ונארוול, ממשיכו של הדיאד פרו.
...
הפיצ'ר שזה נשכב אני מסכים שחשוב ולא קיים ב-H12. לוקחים בחשבון.
לגבי:
https://www.bug.co.il/brand/roborock/va ... /flexi/pro
אני רואה שעוצמת השאיבה שלו היא 17,000, בין הדגמים של DREAME אבל זה מוצר ייעודי שהוא שואב-שוטף בלי כל האקססוריז מסביב.
ההבדל לדעתך יהיה גדול בין 16000 ל-17000? בסך הכל התגובות על ה-H12 מביקורות שראיתי ביוטיוב\אמזון מאוד טובות.
בקיצור אין מכשיר מושלם, רק עניין של מה יותר חשוב
...
מסכים איתך, אז עזור לי לבחור, בהנחה ואנחנו צריכים גם שואב-שוטף (70% מהשימושים) וגם שואב (בעיקר לרכב אבל לא רק, אין לנו היום שואב אבק) ברמה תקציב של 2500-3000 איזו קומבינציה אתה מציע שתהיה טובה יותר מה-DUAL?

תודה רבה!!

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

01/08/2024 19:20  
vivi כתב:

מסכים איתך, אז עזור לי לבחור, בהנחה ואנחנו צריכים גם שואב-שוטף (70% מהשימושים) וגם שואב (בעיקר לרכב אבל לא רק, אין לנו היום שואב אבק) ברמה תקציב של 2500-3000 איזו קומבינציה אתה מציע שתהיה טובה יותר מה-DUAL?

תודה רבה!!
...
"Dreame H14 אני מבין שעוצמת השאיבה שלו עדיפה 18000PA לעומת ה-DUAL שם זה 16000PA"
זה דווקא הבדל שולי שפחות הייתי מתייחס אליו גם אם זה היה שואב יבש ובמיוחד שזה שוטף. ההבדלים שכיוונתי אליהם זה השואבים שבטופ שמגיעים ל- ל-24-27KPA שאז זה כן הבדל משמעותי.

"ב-2 הדגמים החלק של השאיבה די קרוב, הראשון 30 דק' השני 35 דק', אבל בראשון מקבלים באותו מנוע את האפשרות לשאוב (בעוצמה של 16000PA) ל-60 דק'"

אתה ממש לא מקבל 60 דקות עם 16KPA אתה מקבל 60 דקות עם המינימום\חסכוני שלו שלא ידוע כמה, אם היה עובד במקסימום היית מקבל בקושי 10-15 דקות ולכן אלה שבטופ שמתחילים מ-24KPA ומעלה אולי המצב חסכוני שלהם איכשהו מועיל.

במבנה משולב תמיד מתפשרים על משהו גם עוצמה אבל גם פשרות אחרות כמו אביזרים, נוחות של הריקון פסולת וכאלה. זה משהו שקשה להבין אותו ממפרט וחייבים להתרשם מהמוצר בחנות.

כנפרדים אפשר לקחת את הדיאד פרו כשוטף ושואב של מידאה P7 Flex MCS2129BR (תבדוק בזאפ)
שלפחות על הנייר עוצמת שאיבה כמו של הטופ של השואבים פחות אהבתי שיש שתי מברשות שונות שצריך להחליף ושאין צינור גמיש אבל כבר לא רואה שיש שואבים עם האביזר הזה ולפחות יש מפרק מתקפל. יש גם של דרימי J20/J30 שקצת יותר יקרים ופחות עוצמה.
מידאה סה"כ מהנסיון המועט שלי איתם מוצרים איכותיים, תמחור טוב ושלוש שנים אחריות. דרימי מותג "יוקרתי" שחלק מהמחיר משקף גם עלויות שיווק גבוהות.
אבל בשלושת האופציות תקבל בערך במחיר של המשולב שני מכשירים נפרדים שאומר גם שתי סוללות נפרדות (יותר זמן עבודה בכללי) ושואב יעודי שבטוח יהיה טוב יותר כשואב.
מהצד הפרקטי במקרה של תקלה לא נתקעים בלי כלום :-)

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”