Tidal vs deezer

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Moshe9090 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

היי...
אני מחפש את האפליקציה האופטימלית מבחינתי כדי לחבר אותה למערכת שלי.איזה אפליקציית מוזיקה מזרימה את המוזיקה באיכות גבוהה יותר? בנוסף אני צורך גם הרבה מוזיקה ישראלית, הכוונה בין טידאל לדייזר.
באיזה מהאפלקציות יש מגוון ישראלי רחב יותר ?
בגדול ספוטיפיי מעולים מבחינת המגוון אבל האיכות שם פחות נמוכה מהאפלקציות שציינתי.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #2 

DEEZER HIFI זה בוודאות איכות LOSSLESS. בטידל היו חשדות שהם שומרים קבצים רק באיכות LOSSY וממירים אותם בזמן הניגון כדי לחסוך שטח אכסון. ראה כאן למשל:

https://goldensound.audio/2021/11/29/ti ... -lossless/

גם בפורום ASR מבדיקה של הספקטרום של שירים שהורדו באיכות FLAC מטידל נראה שהמקור אינו איכות CD.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #3 

יש לי את שתיהם ואישית מעדיף את דיזר ,לא ממש יודע להצביע על הסיבה ,איכות לא חסרה בשתי השירותים
אני מאוד ממליץ לנסות את שתיהם כי מעבר לאיכות של כל אחת לפעמים גם הממשקים של כל שירות עם הנגן השונה יכול להשפיע על החוויה

Moshe9090 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

26/07/2024 8:16  
claudia5 כתב:
יש לי את שתיהם ואישית מעדיף את דיזר ,לא ממש יודע להצביע על הסיבה ,איכות לא חסרה בשתי השירותים
אני מאוד ממליץ לנסות את שתיהם כי מעבר לאיכות של כל אחת לפעמים גם הממשקים של כל שירות עם הנגן השונה יכול להשפיע על החוויה
...
תודה, מה לגבי מוזיקה ישראלית?
מה עדיפה מבחינת מגוון ?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #5 

26/07/2024 8:29  
Moshe9090 כתב:
תודה, מה לגבי מוזיקה ישראלית?
מה עדיפה מבחינת מגוון ?
...
דיזר

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

לדיזר HIFI יש עוד יתרון. אתה יכול להוריד כל אלבום או שיר או פלייליסט למחשב האישי באיכות FLAC כולל תמונות ב"חינם" ולנגן את הקבצים בכל נגן או סטרימר ב OFFLINE כאיךו ורכשת את העותקים הדיגיטאלים. זה נעשה עי תוכנה צד שלישי בשם deemix שניתן להוריד דרך קבוצת טלרגרם...

Moshe9090 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

26/07/2024 17:01  
יהלי ב כתב:
לדיזר HIFI יש עוד יתרון. אתה יכול להוריד כל אלבום או שיר או פלייליסט למחשב האישי באיכות FLAC כולל תמונות ב"חינם" ולנגן את הקבצים בכל נגן או סטרימר ב OFFLINE כאיךו ורכשת את העותקים הדיגיטאלים. זה נעשה עי תוכנה צד שלישי בשם deemix שניתן להוריד דרך קבוצת טלרגרם...
...
תודה, אני לא מוריד שירים אז ככה שזה פחות רלוונטי.
יותר חשוב לי מוזיקה ישראלית כי מבחינת שאר הז'אנרים אני מניח שהם פחות או יותר אותו הדבר.
ועוד משהו דיזר העלו מחירים בצורה משמעותית ככה שמנוי שלהם עולה כפול מטידאל.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

שכחתי אגב לציין שהכל מעדכון הקושחה האחרון, HEOS תומך ב DEEZER HIFI, ויותר מזה, בקרוב תצא עדכון קושחה לרסיברים החדשים שתוסיף תמיכה ב Sony 360 Reality שזה כמו ATMOS MUSIC בלעדי לסוני ולמנוי DEEZER HIFI... זה נתמך החל מה X3800H.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2079
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #9 

26/07/2024 17:01  
יהלי ב כתב:
...
קיים גם ל Tidal
https://github.com/yaronzz/Tidal-Media-Downloader

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1880
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #10 

29/07/2024 21:37  
יהלי ב כתב:
שכחתי אגב לציין שהכל מעדכון הקושחה האחרון, HEOS תומך ב DEEZER HIFI, ויותר מזה, בקרוב תצא עדכון קושחה לרסיברים החדשים שתוסיף תמיכה ב Sony 360 Reality שזה כמו ATMOS MUSIC בלעדי לסוני ולמנוי DEEZER HIFI... זה נתמך החל מה X3800H.
...
בדקתי בדנון X2400 שלי וסוף סוף יש דיזר HIFI

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

31/07/2024 16:18  
idabari כתב:
בדקתי בדנון X2400 שלי וסוף סוף יש דיזר HIFI
...
אני כנראה בקרוב אמכור את ה NODE 2 הכולל מערכת BLUEOS שאותו רכשתי בעיקר כדי לשמוע DEEZER HIFI בסלון. עכשיו ש HEOS תומך ב DEEZER HIFI כבר אין לי מה לעשות בו, וגם לאור העבודה שרכשתי X4800H השבוע (פרטים בקרוב בפוסט נפרד).

אני כנראה גם אמכור את ה MINIDSP ואת ההגברה החיצונית ואעבור לסטאפ פשוט ונורמלי של רסיבר אחד, בעיקר לאור העובדה שה A1 נותן תוצאות מעולות כולל בניהול של הסאבים (יש לי שלושה מהם) ברמה של MSO. עם ה X4800H בעל 4 יציאות סאב אין לי יותר צורך ב MINIDSP. כמובן אמתין עד שה X4800H יגיע ולאחר כיול והאזנה לבדוק האם הוספת MINIDSP עם MSO והגברה CLASS D חיצונית באמר משפרת משהו בסאונד... אשתי בהחלט תשמח לראות הרבה פחות כבילה ומכשירים מאחורי הארונית... גם ה X4400H המעולה יוצע למכירה בקרוב במחיר מאד אטרקטיבי.

יש עוד המון שדרוגים צפויים למערכת ה HEOS כולל תמיכה בהזרמה בשיטת PUSHPLAY שתסיר את מגבלת טעינה של 500 שירים בלבד. בהמשך מכדירי דנון מסדרה X800 צפויים לקבל ROON READY. מכאן לא יהיה יותר צורך בסטימרים משלימים לרסיברי דנון\מרנץ.

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #12 

לי יש טידאל - עלות של כ 20 ש"ח לחודש
רציתי לעבור לדיזר, אבל הם מבקשים מעל פי 2 בתעריף החודשי - מעל 50 ש"ח לחודש
מדוע יש במחירי המנוי בין 2 החברות הנ"ל??

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

בדקתי ואני אכן משלם 20 שח לחודש. זה כנראה מחיר שהיה לפני 4 שנים כאשר נרשמתי. הם עכשיו העלו את המחיר ל 40 אבל להבדיל מחברות אחרות, הם לא מעלים למנויים קיימים כנראה או שהמחיר שקבלתי תקף ל 5 שנים ובקרוב גם אצלי יעלה...

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #14 

שאלה לגבי Deezer HiFi:

במידה ואני מנוי, ומוריד את האפליקציה על הטלוויזיה חכמה (סמסונג אולד), שמן הסתם מחוברת ב HDMI eARC ל Denon x4700h או בקרוב x4800h - האם אני אהנה מאיכות Lossless מניח שכן 🙂

מצד שני, אם אני משמיע, ישירות מהנייד שלי, שמחובר ב Bluetooth, אז זה לא באמת יהיה Lossless. נכון?
יעני, אם אשקיע במנוי זה רק בשביל להנות מהאיכות שאני בבית, שומע דרך האפליקציה בטלוויזיה או ב Heos. אבל לא דרך הנייד, נגיד שאני באוטו (וכן, השקעתי במערכת באוטו).
בברכה קובי כהן

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1306
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #15 

כן וזה תלוי איזה בלוטוס, כלומר איזה קודק בשימוש.
SBC
AAC
LDAC
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #16 

תודה, לא יודע.. מה שיש לאייפון, ולמערכת בסקודה :)
תודה אבל
בברכה קובי כהן

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”