Tidal vs deezer
היי...
אני מחפש את האפליקציה האופטימלית מבחינתי כדי לחבר אותה למערכת שלי.איזה אפליקציית מוזיקה מזרימה את המוזיקה באיכות גבוהה יותר? בנוסף אני צורך גם הרבה מוזיקה ישראלית, הכוונה בין טידאל לדייזר.
באיזה מהאפלקציות יש מגוון ישראלי רחב יותר ?
בגדול ספוטיפיי מעולים מבחינת המגוון אבל האיכות שם פחות נמוכה מהאפלקציות שציינתי.
אני מחפש את האפליקציה האופטימלית מבחינתי כדי לחבר אותה למערכת שלי.איזה אפליקציית מוזיקה מזרימה את המוזיקה באיכות גבוהה יותר? בנוסף אני צורך גם הרבה מוזיקה ישראלית, הכוונה בין טידאל לדייזר.
באיזה מהאפלקציות יש מגוון ישראלי רחב יותר ?
בגדול ספוטיפיי מעולים מבחינת המגוון אבל האיכות שם פחות נמוכה מהאפלקציות שציינתי.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
DEEZER HIFI זה בוודאות איכות LOSSLESS. בטידל היו חשדות שהם שומרים קבצים רק באיכות LOSSY וממירים אותם בזמן הניגון כדי לחסוך שטח אכסון. ראה כאן למשל:
https://goldensound.audio/2021/11/29/ti ... -lossless/
גם בפורום ASR מבדיקה של הספקטרום של שירים שהורדו באיכות FLAC מטידל נראה שהמקור אינו איכות CD.
https://goldensound.audio/2021/11/29/ti ... -lossless/
גם בפורום ASR מבדיקה של הספקטרום של שירים שהורדו באיכות FLAC מטידל נראה שהמקור אינו איכות CD.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
יש לי את שתיהם ואישית מעדיף את דיזר ,לא ממש יודע להצביע על הסיבה ,איכות לא חסרה בשתי השירותים
אני מאוד ממליץ לנסות את שתיהם כי מעבר לאיכות של כל אחת לפעמים גם הממשקים של כל שירות עם הנגן השונה יכול להשפיע על החוויה
אני מאוד ממליץ לנסות את שתיהם כי מעבר לאיכות של כל אחת לפעמים גם הממשקים של כל שירות עם הנגן השונה יכול להשפיע על החוויה
תודה, מה לגבי מוזיקה ישראלית?26/07/2024 8:16claudia5 כתב: יש לי את שתיהם ואישית מעדיף את דיזר ,לא ממש יודע להצביע על הסיבה ,איכות לא חסרה בשתי השירותים
אני מאוד ממליץ לנסות את שתיהם כי מעבר לאיכות של כל אחת לפעמים גם הממשקים של כל שירות עם הנגן השונה יכול להשפיע על החוויה...
מה עדיפה מבחינת מגוון ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

לדיזר HIFI יש עוד יתרון. אתה יכול להוריד כל אלבום או שיר או פלייליסט למחשב האישי באיכות FLAC כולל תמונות ב"חינם" ולנגן את הקבצים בכל נגן או סטרימר ב OFFLINE כאיךו ורכשת את העותקים הדיגיטאלים. זה נעשה עי תוכנה צד שלישי בשם deemix שניתן להוריד דרך קבוצת טלרגרם...
תודה, אני לא מוריד שירים אז ככה שזה פחות רלוונטי.26/07/2024 17:01יהלי ב כתב: לדיזר HIFI יש עוד יתרון. אתה יכול להוריד כל אלבום או שיר או פלייליסט למחשב האישי באיכות FLAC כולל תמונות ב"חינם" ולנגן את הקבצים בכל נגן או סטרימר ב OFFLINE כאיךו ורכשת את העותקים הדיגיטאלים. זה נעשה עי תוכנה צד שלישי בשם deemix שניתן להוריד דרך קבוצת טלרגרם......
יותר חשוב לי מוזיקה ישראלית כי מבחינת שאר הז'אנרים אני מניח שהם פחות או יותר אותו הדבר.
ועוד משהו דיזר העלו מחירים בצורה משמעותית ככה שמנוי שלהם עולה כפול מטידאל.
- יהלי ב
- חבר ותיק

שכחתי אגב לציין שהכל מעדכון הקושחה האחרון, HEOS תומך ב DEEZER HIFI, ויותר מזה, בקרוב תצא עדכון קושחה לרסיברים החדשים שתוסיף תמיכה ב Sony 360 Reality שזה כמו ATMOS MUSIC בלעדי לסוני ולמנוי DEEZER HIFI... זה נתמך החל מה X3800H.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
קיים גם ל Tidal26/07/2024 17:01יהלי ב כתב: לדיזר HIFI יש עוד יתרון. אתה יכול להוריד כל אלבום או שיר או פלייליסט למחשב האישי באיכות FLAC כולל תמונות ב"חינם" ולנגן את הקבצים בכל נגן או סטרימר ב OFFLINE כאיךו ורכשת את העותקים הדיגיטאלים. זה נעשה עי תוכנה צד שלישי בשם deemix שניתן להוריד דרך קבוצת טלרגרם......
https://github.com/yaronzz/Tidal-Media-Downloader
בדקתי בדנון X2400 שלי וסוף סוף יש דיזר HIFI29/07/2024 21:37יהלי ב כתב: שכחתי אגב לציין שהכל מעדכון הקושחה האחרון, HEOS תומך ב DEEZER HIFI, ויותר מזה, בקרוב תצא עדכון קושחה לרסיברים החדשים שתוסיף תמיכה ב Sony 360 Reality שזה כמו ATMOS MUSIC בלעדי לסוני ולמנוי DEEZER HIFI... זה נתמך החל מה X3800H....
- יהלי ב
- חבר ותיק

אני כנראה בקרוב אמכור את ה NODE 2 הכולל מערכת BLUEOS שאותו רכשתי בעיקר כדי לשמוע DEEZER HIFI בסלון. עכשיו ש HEOS תומך ב DEEZER HIFI כבר אין לי מה לעשות בו, וגם לאור העבודה שרכשתי X4800H השבוע (פרטים בקרוב בפוסט נפרד)....
אני כנראה גם אמכור את ה MINIDSP ואת ההגברה החיצונית ואעבור לסטאפ פשוט ונורמלי של רסיבר אחד, בעיקר לאור העובדה שה A1 נותן תוצאות מעולות כולל בניהול של הסאבים (יש לי שלושה מהם) ברמה של MSO. עם ה X4800H בעל 4 יציאות סאב אין לי יותר צורך ב MINIDSP. כמובן אמתין עד שה X4800H יגיע ולאחר כיול והאזנה לבדוק האם הוספת MINIDSP עם MSO והגברה CLASS D חיצונית באמר משפרת משהו בסאונד... אשתי בהחלט תשמח לראות הרבה פחות כבילה ומכשירים מאחורי הארונית... גם ה X4400H המעולה יוצע למכירה בקרוב במחיר מאד אטרקטיבי.
יש עוד המון שדרוגים צפויים למערכת ה HEOS כולל תמיכה בהזרמה בשיטת PUSHPLAY שתסיר את מגבלת טעינה של 500 שירים בלבד. בהמשך מכדירי דנון מסדרה X800 צפויים לקבל ROON READY. מכאן לא יהיה יותר צורך בסטימרים משלימים לרסיברי דנון\מרנץ.
- shmliagdol1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לי יש טידאל - עלות של כ 20 ש"ח לחודש
רציתי לעבור לדיזר, אבל הם מבקשים מעל פי 2 בתעריף החודשי - מעל 50 ש"ח לחודש
מדוע יש במחירי המנוי בין 2 החברות הנ"ל??
רציתי לעבור לדיזר, אבל הם מבקשים מעל פי 2 בתעריף החודשי - מעל 50 ש"ח לחודש
מדוע יש במחירי המנוי בין 2 החברות הנ"ל??
- יהלי ב
- חבר ותיק

בדקתי ואני אכן משלם 20 שח לחודש. זה כנראה מחיר שהיה לפני 4 שנים כאשר נרשמתי. הם עכשיו העלו את המחיר ל 40 אבל להבדיל מחברות אחרות, הם לא מעלים למנויים קיימים כנראה או שהמחיר שקבלתי תקף ל 5 שנים ובקרוב גם אצלי יעלה...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
שאלה לגבי Deezer HiFi:
במידה ואני מנוי, ומוריד את האפליקציה על הטלוויזיה חכמה (סמסונג אולד), שמן הסתם מחוברת ב HDMI eARC ל Denon x4700h או בקרוב x4800h - האם אני אהנה מאיכות Lossless מניח שכן
מצד שני, אם אני משמיע, ישירות מהנייד שלי, שמחובר ב Bluetooth, אז זה לא באמת יהיה Lossless. נכון?
יעני, אם אשקיע במנוי זה רק בשביל להנות מהאיכות שאני בבית, שומע דרך האפליקציה בטלוויזיה או ב Heos. אבל לא דרך הנייד, נגיד שאני באוטו (וכן, השקעתי במערכת באוטו).
במידה ואני מנוי, ומוריד את האפליקציה על הטלוויזיה חכמה (סמסונג אולד), שמן הסתם מחוברת ב HDMI eARC ל Denon x4700h או בקרוב x4800h - האם אני אהנה מאיכות Lossless מניח שכן

מצד שני, אם אני משמיע, ישירות מהנייד שלי, שמחובר ב Bluetooth, אז זה לא באמת יהיה Lossless. נכון?
יעני, אם אשקיע במנוי זה רק בשביל להנות מהאיכות שאני בבית, שומע דרך האפליקציה בטלוויזיה או ב Heos. אבל לא דרך הנייד, נגיד שאני באוטו (וכן, השקעתי במערכת באוטו).
בברכה קובי כהן
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1306
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
כן וזה תלוי איזה בלוטוס, כלומר איזה קודק בשימוש.
SBC
AAC
LDAC
SBC
AAC
LDAC
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.