סרטי BD
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
harel1
מניסיון העבר הסיכוי שתצליח להשיג מאתרים אמריקאים גדולים DVD עם תרגום בעברית שלא לדבר על סרטי BD הוא קטן ביותר.
דווקא מאתרים אירופים הסיכוי גבוה יותר מכיון שהרבה פעמים הוצאות ב DVD ואני מניח שגם ב BD הן הוצאות משותפות להרבה ארצות אירופאיות וישראל כדי לחסוך בעלויות היצור.
רק שבד"כ האתרים האירופים יקרים יותר מאתרים בארה"ב.
היום הדרך היחידה שאני מכיר להוסיף תרגום לסרטי BD זה לרכוש סרט מקורי
לבצע לו RIP ואז לסנכרן תרגום שהורדתה ממקום כלשהו, כלומר תהליך לא חוקי לחלוטין.
אפילו שרכשתה את המדיה בכסף מלא.
מניסיון העבר הסיכוי שתצליח להשיג מאתרים אמריקאים גדולים DVD עם תרגום בעברית שלא לדבר על סרטי BD הוא קטן ביותר.
דווקא מאתרים אירופים הסיכוי גבוה יותר מכיון שהרבה פעמים הוצאות ב DVD ואני מניח שגם ב BD הן הוצאות משותפות להרבה ארצות אירופאיות וישראל כדי לחסוך בעלויות היצור.
רק שבד"כ האתרים האירופים יקרים יותר מאתרים בארה"ב.
היום הדרך היחידה שאני מכיר להוסיף תרגום לסרטי BD זה לרכוש סרט מקורי
לבצע לו RIP ואז לסנכרן תרגום שהורדתה ממקום כלשהו, כלומר תהליך לא חוקי לחלוטין.
אפילו שרכשתה את המדיה בכסף מלא.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
הכי אמין amazon.com וברוב המקרים שולחים לארץ,במידה ולא אתה יכול להשתמש בשרותי www.mustop.com בבעלות של נטויז'ן.harel1 כתב:יש לך איזה אתר ששולח לארץ?
ראיתי פה פעם בפורום מישהו שהראה כי יש אתרים באמריקה ששיש בהם סרטי BD, אבל אני צריך כאלה ששולחים לארץ....
וחוץ מזה מתי יוצא המדריך לUSENET וכל המשתמע מכך?...
לגבי USENET חפש באתר הזה ותמצא חומר רב והסברים.
במפגש של פיוניר הציגו קינו מרמת השרון הם הכי גדולים בארץ בסרטי בלו רייguyezra כתב:תחפש פה...
הם הציגו במפגש של פיוניר (שכחתי את שמם...)...
לפי מיטב ידיעתי אין יותר גדולים מהם מבחר גדול מאד של כל הסרטים וגם כ- 40 מתורגמים
לפי דעתי כרגע אין הפרש משמעותי במחיר בין לקנות בארץ לבין ייבוא במיוחד שאם מדובר על יבוא זה רק מאירופה בהנחה שהסרט מתורגם
אם אין לך בעייה עם התרגום קנה בארה"ב רק תוודא שהוא מולטי זון לפי מיטב ידיעתי מרבית הסרטים גם מארה"ב הם ללא זון אני חושב שהסרטים מחולקים ל- A,B,C
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
המדריך נמצא כרגע בעריכה ויתפרסם בקרוב.harel1 כתב:חוץ מזה מתי יוצא המדריך לUSENET וכל המשתמע מכך?...
כשתראו את המדריך - תבינו שהיה שווה לחכות...