הניסיון שלי איתם היה גם אחר. מסך ברמת הכניסה, אחרי שנתיים, תקופת הקורונה. לקח להם זמן להגיע, אבל הגיעו שניים, ראו שזה כרטיס, הכרטיס המקורי שהיה להם היה תקול, הביאו כרטיס יותר יקר מהרכב שמתאים גם ועבד. עד היום עובדת טפו טפו טפו.22/07/2024 22:58magshield כתב: ואני שוב אהיה זה שירשום שגם השירות של LG רחוק מלהיות טוב. טכנאים שכנראה לא מבינים כלום אלא אם המסך צרוב. שירות לקוחות עם טלפון שבור (מי שעונה לא מבין כלום, מעביר למישהו וחוזרים אחרי כמה ימים במקרה הטוב. לא תמיד גם עם תשובה רלוונטית לשאלה). מעולם לא נקבע תאריך ושעה והם לא הזיזו או את היום או את השעה. ועוד....
בהתקנה של ה C9 הגיע אחד ביום שישי, מאוד מקצועי, ראה שהמתקן שלי מתאים, ביקשתי להשאיר אותו, הסכים ולא התחיל לשחק משחקים, השאיר לי את המתקן שהביא, האריך אחריות במחיר שנראה לי הוגן לעוד 3 שנים, שמכסה הכול (חוץ משבר).
עכשיו בהתקנה של ה C3 48, הגיעו 3, מנוסה, עוזר ועוד אחד שנראה מתלמד. ראו שהמתקן שהיה עליו המסך ברמת הכניסה מתאים, לא שיחקו משחקים, התקינו עליו את ה C3. ביקשתי שוב הארכת אחריות לעוד 3 שנים ולשלם על התקנה של המסך ברמת הכניסה על המתקן שהביאו בחדר אחר. גם פה עשו מה שביקשתי (שני הדברים) במחיר הוגן.
רק לדייק, המתקינים לא הסכימו להתקין על המתקנים הקיימים לפני שבדקו אותם ווידאו שמתאימים וזה בסדר גמור מבחינתי.