עזרה לגביי התנהלות מול אלקטרוניקס פרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #21 

22/07/2024 22:58  
magshield כתב:
ואני שוב אהיה זה שירשום שגם השירות של LG רחוק מלהיות טוב. טכנאים שכנראה לא מבינים כלום אלא אם המסך צרוב. שירות לקוחות עם טלפון שבור (מי שעונה לא מבין כלום, מעביר למישהו וחוזרים אחרי כמה ימים במקרה הטוב. לא תמיד גם עם תשובה רלוונטית לשאלה). מעולם לא נקבע תאריך ושעה והם לא הזיזו או את היום או את השעה. ועוד.
...
הניסיון שלי איתם היה גם אחר. מסך ברמת הכניסה, אחרי שנתיים, תקופת הקורונה. לקח להם זמן להגיע, אבל הגיעו שניים, ראו שזה כרטיס, הכרטיס המקורי שהיה להם היה תקול, הביאו כרטיס יותר יקר מהרכב שמתאים גם ועבד. עד היום עובדת טפו טפו טפו.

בהתקנה של ה C9 הגיע אחד ביום שישי, מאוד מקצועי, ראה שהמתקן שלי מתאים, ביקשתי להשאיר אותו, הסכים ולא התחיל לשחק משחקים, השאיר לי את המתקן שהביא, האריך אחריות במחיר שנראה לי הוגן לעוד 3 שנים, שמכסה הכול (חוץ משבר).

עכשיו בהתקנה של ה C3 48, הגיעו 3, מנוסה, עוזר ועוד אחד שנראה מתלמד. ראו שהמתקן שהיה עליו המסך ברמת הכניסה מתאים, לא שיחקו משחקים, התקינו עליו את ה C3. ביקשתי שוב הארכת אחריות לעוד 3 שנים ולשלם על התקנה של המסך ברמת הכניסה על המתקן שהביאו בחדר אחר. גם פה עשו מה שביקשתי (שני הדברים) במחיר הוגן.

רק לדייק, המתקינים לא הסכימו להתקין על המתקנים הקיימים לפני שבדקו אותם ווידאו שמתאימים וזה בסדר גמור מבחינתי.
נערך לאחרונה על ידי integral ב 23/07/2024 0:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #22 

במשחקים אני מתכוון לדברים כאלו:

להתקנה יש לפנות ליבואן SG בטלפון 0733249630
עלות התקנה 179 ש''ח כולל מתקן צמוד קיר עד גודל 70 אינץ'
עלות התקנה 250 ש"ח כולל מתקן צמוד קיר 75-86 אינץ'
ההתקנה לא תתבצע על זרועות או מתקני תלייה אשר לא סופקו על ידי שירות ההתקנות

שלא לדבר על אחריות שנה + 2 שנות אחריות מוגבלת בתנאי שתיצור איתם קשר בזמן.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

היתה לי תקלה בפאנל (פיקסלים שרופים בפינה שטכנית אפשר היה להתעלם מהם)
בצ'אט ביקשו תמונות, הגיעו שניים. אחרי כיבוי והדלקה ראו שעדיין יש בעיה. והחליפו לי את הפאנל.
C1, עם הפאנל ה"ישן" הוחלף ב"EVO" החדש.

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #24 

22/07/2024 21:00  
yuvalsap כתב:
מעניין אותי איך כ"כ הרבה אנשים נכוו מהם ולא הייתה תביעה ייצוגית בנושא. שוקל האם ליזום אחת כזאת. לא יכול להיות שהם יעשו מה שבא להם וישתינו בקשת על לקוחות שלהם ששילמו הרבה מאד כסף.
זה עוד יותר מכעיס כשאני יודע איך נראה שירות אמיתי, לאבא שלי יש LG OLED בת 3 שנים, שבוע!! לפני תום האחריות הוא שם לב לסימני צריבה קשים. תוך יומיים היו אצלו והחליפו פאנל בלי לדבר מילה. פשוט שירות מדהים
...
אם יותר לקוחות היו תובעים עצמאית ומקבלים פוצוי לדוגמה זה היה יותר משמעותי. גם הטרטור מבחינתם יותר משמעותי וההתעסקות עם כמות גדולה של תביעות קטנות נפרדות. במיוחד אם מוסיפים גם את נותן השירות וגם היבואן.
תביעה ייצוגית מועילה בעיקר לעו"ד שמנהל אותה, התועלת הציבורית מממנה שולית עד כדי מגוחכת עד כדי שמועילה יותר לנתבע שכן משמש להם כאמצעי לדחוף פרסומת חינם במסווה לכלל הלקוחות שלכאורה "זכו" בתביעה...

סתם דוגמה מהימים האחרונים, קיבלתי הודעה על תביעה ייצוגית נגד סודה סטרים שבמסגרת ההסדר הם נותנים קוד קופון להנחה מטורפת של 10% אחוזים על כל המוצרים באתר (למעט מנויים). הכי אבסורד שהם כרגע עצמם נותנים הנחה של 15% לכולם בפרסום שלהם במטא...או למי שפונה לנציג מכירות שלהם בטלפון.
אין ספק שפשרה כזו ממש תרתיע אותם מלחזור על מה שעשו שנתבעו עליו מלכתחילה :-)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”