שלט חכם HARMONY ULTIMATE logitech - נמכר !
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שולט על מאות מוצרים של כל המותגים - טלוויזיות, ממירים, סטרימרים, מזגנים ועוד... ניתן לייצר תרחישים אוטומטים להרצת מספר פעולות במקביל. תומך גוגל הום ואלקסה. שמור במצב מצויין.
600 ש"ח
אופיר
0549904644
600 ש"ח
אופיר
0549904644
נערך לאחרונה על ידי אופיר28 ב 01/09/2024 8:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
Re: שלט חכם HARMONY ULTIMATE logitech
תעלה תמונה מקורית של השלט וה HUB ולא תמונת המחשה מהרשת. יש מצב שיש לי רוכש בשבילך (יש כמה דגמים מדורות שונים, מהדור האחרון נראה כמו בתמונה והוא בעל משקל מאד קל לעומת הדור הישן שהם כבדים פי 3).
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה שבתמונה זה לא הדור האחרון.07/08/2024 17:01יהלי ב כתב: תעלה תמונה מקורית של השלט וה HUB ולא תמונת המחשה מהרשת. יש מצב שיש לי רוכש בשבילך (יש כמה דגמים מדורות שונים, מהדור האחרון נראה כמו בתמונה והוא בעל משקל מאד קל לעומת הדור הישן שהם כבדים פי 3)....
אחרי ה Ultimate יצאו ה Companion ( לא touch screen ) ו elite שכלל hub אבל נמכר גם ללא hub תחת השם Harmony 950
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
המחיר עודכן ל 600....
היה 700 בהתחלה.
קצת אמון בבני אדם לא יזיק לנו
התמונה המקורית כבדה מידי להעלאה.07/08/2024 17:01יהלי ב כתב: תעלה תמונה מקורית של השלט וה HUB ולא תמונת המחשה מהרשת. יש מצב שיש לי רוכש בשבילך (יש כמה דגמים מדורות שונים, מהדור האחרון נראה כמו בתמונה והוא בעל משקל מאד קל לעומת הדור הישן שהם כבדים פי 3)....
אני אנסה לכווץ אותה ואעלה.
בכל מקרה זה אותו מכשיר כמו בתמונה שצירפתי
עדכנתי את התמונה07/08/2024 17:01יהלי ב כתב: תעלה תמונה מקורית של השלט וה HUB ולא תמונת המחשה מהרשת. יש מצב שיש לי רוכש בשבילך (יש כמה דגמים מדורות שונים, מהדור האחרון נראה כמו בתמונה והוא בעל משקל מאד קל לעומת הדור הישן שהם כבדים פי 3)....
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
היי אופיר,
שלחתי הודעה בפרטי
שלחתי הודעה בפרטי
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab