טלוויזית Smasung Q70R שירות חברת אלקטרוניקס פרו

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
licohen פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: Lior Cohen
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
לפני מספר שנים רכשתי 75" Smasung Q70R, ההתקנה בוצעה ע"י חברת אלקטרוניקס פרו שהציעו לי לרכוש הארכת אחריות ולצערי רכשתי בכסף רב.
לפני תקופה המסך שבק חיים ופניתי לחברה לקבל שירות, במשך חודש התנהלתי מולם בניסיון לקבל שירות והחוויה הייתה גרועה בלשון המעטה. לא אלאה בפרטים, מתישהו הגיע טכנאי ואמר כי הלך פאנל ויחליפו, אחרי מספר שבועות של סחבת אמרו כי יוחלף המסך כולו לדגם מקביל אך מעודפים.
יותר מחודש לאחר פתיחת הקריאה, הביאו את המסך החליפי, משומש, מלוכלך, מאובק ושרוט, כמובן שלא הסכמתי לקבל. העלו נציגה שהסבירה בצורה מאוד לא אדיבה כי זה מה יש, אמרתי לה כי זה לא מקובל, אלו מסכים מאוד יקרים ואני לא מוכן בשום פנים לקבל מסך משומש שאין לי מושג מה עבר עליו, אין לי בעיה עם דגם ישן יותר מעודפים אך לא משומש.

האם יש למישהו ניסיון עם מיקרים כאלו ומה אפשר לעשות?
תודה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4785
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #2 

להזהיר את כל בני המשפחה לא לרכוש מוצרי סמסונג בישראל, לקנות טלוויזיה חדשה, במקביל להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ולבקש פיצוי

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #3 

21/07/2024 12:43  
licohen כתב:
שלום,
לפני מספר שנים רכשתי 75" Smasung Q70R, ההתקנה בוצעה ע"י חברת אלקטרוניקס פרו שהציעו לי לרכוש הארכת אחריות ולצערי רכשתי בכסף רב.
לפני תקופה המסך שבק חיים ופניתי לחברה לקבל שירות, במשך חודש התנהלתי מולם בניסיון לקבל שירות והחוויה הייתה גרועה בלשון המעטה. לא אלאה בפרטים, מתישהו הגיע טכנאי ואמר כי הלך פאנל ויחליפו, אחרי מספר שבועות של סחבת אמרו כי יוחלף המסך כולו לדגם מקביל אך מעודפים.
יותר מחודש לאחר פתיחת הקריאה, הביאו את המסך החליפי, משומש, מלוכלך, מאובק ושרוט, כמובן שלא הסכמתי לקבל. העלו נציגה שהסבירה בצורה מאוד לא אדיבה כי זה מה יש, אמרתי לה כי זה לא מקובל, אלו מסכים מאוד יקרים ואני לא מוכן בשום פנים לקבל מסך משומש שאין לי מושג מה עבר עליו, אין לי בעיה עם דגם ישן יותר מעודפים אך לא משומש.

האם יש למישהו ניסיון עם מיקרים כאלו ומה אפשר לעשות?
תודה.
...
לא לשכוח לבקש בתביעה פיצוי לדוגמה של 10000 ש"ח, בטוח השופט ימצא הפרה כלשהי שתצדיק את כל הסכום או לפחות חלק ממנו לפי שיקול דעתו.
אני מאמין שעם קבלת כתב תביעה על סכום עלות הטלויזיה פלוס הפיצוי הם כבר ישנו גישה.

llime
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
שם מלא: llime
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

השירות למוצרי חשמל בארץ הוא בזיוני, ולא רק אצל סמליין ואלקטרוניקס פרו – צריך חוק שישליט סדר בתחום הזה. שלא תהיה סחבת, שכל פניה תיענה במהירות ובנימוס, ושלא ידחפו מוצרים מקולקלים. בנוסף, האם לא הגיעה העת שכמו במדינות אחרות, אפשר יהיה להחזיר מוצר לחנות אחרי שהשתמשת בו תקופה קצרה, ולקבל את כספך בחזרה?

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

21/07/2024 16:45  
llime כתב:
השירות למוצרי חשמל בארץ הוא בזיוני, ולא רק אצל סמליין ואלקטרוניקס פרו – צריך חוק שישליט סדר בתחום הזה. שלא תהיה סחבת, שכל פניה תיענה במהירות ובנימוס, ושלא ידחפו מוצרים מקולקלים. בנוסף, האם לא הגיעה העת שכמו במדינות אחרות, אפשר יהיה להחזיר מוצר לחנות אחרי שהשתמשת בו תקופה קצרה, ולקבל את כספך בחזרה?
...
אם יישמו את מה שאתה מציע אז גם מי שרכש מכשיר חדש סיכוי גבוה שיקבל מכשיר משומש שנפתח והוחזר כי פשוט יהיו הרבה כאלה ואל תצפה שיבואן ישראלי יספוג כאלה הפסדים כשהוא יכול לארוז ולמכור כחדש :-)

ido111
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 866
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 94 פעמים

שליחה #6 

תביעה קטנה.

silverbullet
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

שואל לידע כללי. מתי נרכשה הטלוויזיה ומתי היא הותקנה?

אני רכשתי בפברואר 2020 סמסונג Q90R 75 והרחבתי אחריות ל-4 שנים. ההתקנה בוצעה אחרי חודש אפריל (לא זוכר בדיוק, אולי להסתכל) . אמנם הטלוויזיה עוד לא שבקה, אבל אם היא תשבוק בקרוב יכול להיות שאפשר יהיה אפשר לבנות דפוס כלשהו אם עוד רוכשים יעדכנו ששלהם שבקה.

יכול להיות שיש לי כיוון לא מבוסס אלא על סמך תחושה וכדי לבסס אותה צריך עוד חוות דעת.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #8 

אני כנראה הייתי תובע אבל תיקח בחשבון שבית משפט לתביעות קטנות הוא מאוד פרו החברות ונגד הלקוחות הקטנים.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #9 

תמיד כייף לקרוא עוד הודעות כאלו ויותר משעשע לגלות שאנשים לא לומדים למרות מאות הודעות מסוג זה... חבל שמנהלי האתר לא מרכזים את כל תלונות אלקטרוניקס טפו בשרשור נעוץ אחד. זה ללא ספק יכול להביא את יבואני סמסונג להפסיק את ההתקשרות איתם בדיוק כפי שיבואני סוני עשו לפני כמה שנים...

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #10 

וסוני עברה לשירות מחברת ברימאג
אתה חושב שעליהם אין תלונות??
יש אפילו יותר.
לא ראיתי נותן שירות אחד של יבואן שאין לו ציון זוועות בגוגל כולל ח.י

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

03/08/2024 22:30  
יהלי ב כתב:
תמיד כייף לקרוא עוד הודעות כאלו ויותר משעשע לגלות שאנשים לא לומדים למרות מאות הודעות מסוג זה... חבל שמנהלי האתר לא מרכזים את כל תלונות אלקטרוניקס טפו בשרשור נעוץ אחד. זה ללא ספק יכול להביא את יבואני סמסונג להפסיק את ההתקשרות איתם בדיוק כפי שיבואני סוני עשו לפני כמה שנים...
...
אם תחפש תמצא המון תלונות נניח על מעבדות גט סל ולכאורה שמחתי שיבואני דרימי עברו לפלרום אבל אז רואים שגם שם המצב לא מזהיר. אנשים מקבלים מוצר יקר תקול מהקופסה ומטרטרים אותם כמה שבועות לשלוח למעבדה במקום פשוט להחליף.
אפילו בדרישת החוק הבסיסית לתיקון תוך 10 ימים כמעט אף אחד לא עומד...
יש בעיה כללית אצל רוב נותני השירות בארץ וזה תלוי מאוד דרך מי קונים, שיטת הפרוטקציה עובדת גם כאן. אם קנית מחנות מתמחה או דרך קבוצה חזקה יש יותר סיכוי שתקבל שירות קצת יותר טוב (על חשבון אלה שלא)
בכל מקרה כשיש רק נתונים של כמות תלונות בלי ייחוס לכמות של כמה מכשירים נמכרו, אי אפשר להסיק מזה יותר מדי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”