תקלת אודיו ב-AVC-X8500H: אין פלט קול - עזרה נדרשת!
שלום חברים,
אני מתמודד עם בעיה ברסיבר ה-**AVC-X8500H** שלי ואשמח לעזרתכם.
הבעיה: אין פלט אודיו מהמכשיר.
מה שניסיתי עד כה:
- ניתוק מהחשמל למשך 5 דקות
- ביצוע ריסט מהמכשיר עצמו
- איפוס להגדרות יצרן
למרבה הצער, אף אחד מהפתרונות הללו לא עזר. הבעיה חמורה עד כדי כך שאפילו הטסט הפנימי של המכשיר בזמן כיול הרמקולים לא נשמע.
מידע נוסף:
- כל החיבורים נבדקו ונמצאו תקינים
- הפירמוור מעודכן לגרסה האחרונה
לאור כל זאת, אני חושש שמדובר בתקלת חומרה.
שאלתי אליכם:
1. האם יש למישהו ניסיון עם בעיה דומה?
2. מהו המקום הטוב ביותר בארץ לתיקון מכשיר כזה?
אשמח לכל עצה או המלצה. תודה מראש!
אני מתמודד עם בעיה ברסיבר ה-**AVC-X8500H** שלי ואשמח לעזרתכם.
הבעיה: אין פלט אודיו מהמכשיר.
מה שניסיתי עד כה:
- ניתוק מהחשמל למשך 5 דקות
- ביצוע ריסט מהמכשיר עצמו
- איפוס להגדרות יצרן
למרבה הצער, אף אחד מהפתרונות הללו לא עזר. הבעיה חמורה עד כדי כך שאפילו הטסט הפנימי של המכשיר בזמן כיול הרמקולים לא נשמע.
מידע נוסף:
- כל החיבורים נבדקו ונמצאו תקינים
- הפירמוור מעודכן לגרסה האחרונה
לאור כל זאת, אני חושש שמדובר בתקלת חומרה.
שאלתי אליכם:
1. האם יש למישהו ניסיון עם בעיה דומה?
2. מהו המקום הטוב ביותר בארץ לתיקון מכשיר כזה?
אשמח לכל עצה או המלצה. תודה מראש!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
נתק אותו לחלוטין מכל החיבורים האפשריים והעבר אותו לחדר אחר. חבר רק אוזניות ומקור בודד או תשמיע מוסיקה מרדיו אינטרנט שלו. האם אז שומעים? אם כן. לאחר מכן בצע איפוס הגדרות ברירת מחדל לפי הוראות במדריך. הוצא מהחשמל ל 3 דקות וחבר חזרה ותבדוק שוב הפעם חבר רמקול סנטר בכל פעם לערוץ אחר. אם הכל עובד אז אין בעית חומרה. אם עדיין לא, אז לפחות הרסיבר בחוץ, מאופס ומוכן להמסר לשירות.. בהצלחה.
יש את ה״קליק״ של הממסרים של היציאות בהדלקה?
בדקת שהיציאה הנכונה מופעלת מבחינת zone?
בדקת שהיציאה הנכונה מופעלת מבחינת zone?
כמובן שזה לא במסגרת האחריות למה שכן יהיה במסגרת האחריות של ההרחבת אחריות של ההרחבת אחריות יבואן מורשה יבואן מקביל יבואן הלם!!! הכל חירטוט על חירטוט על חירטוט דנון ברסיברים תמיד היו ונשארו גם עדיין ב 2024 לא אמינים וזה בלשון המעטה... אין מה להוסיף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17924
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
עושב רושם שמדובר בכרטיס hdmi.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לא עזר21/07/2024 14:43יהלי ב כתב: נתק אותו לחלוטין מכל החיבורים האפשריים והעבר אותו לחדר אחר. חבר רק אוזניות ומקור בודד או תשמיע מוסיקה מרדיו אינטרנט שלו. האם אז שומעים? אם כן. לאחר מכן בצע איפוס הגדרות ברירת מחדל לפי הוראות במדריך. הוצא מהחשמל ל 3 דקות וחבר חזרה ותבדוק שוב הפעם חבר רמקול סנטר בכל פעם לערוץ אחר. אם הכל עובד אז אין בעית חומרה. אם עדיין לא, אז לפחות הרסיבר בחוץ, מאופס ומוכן להמסר לשירות.. בהצלחה....
היתה לי פעם בעיה דומה עם Marantz 5011. נתקלתי ברחבי האינטרנט בעצה הבאה (אגב לא מצאתי עכשיו את המקור):
1) Unplug the power cord from the outlet
2) Wait at least 1 hour (60+ Minutes)
3) Press and hold the power button (on the set, not the remote) for 60 seconds
4) Keep holding power button while plugging back in, and for another 60 seconds after.
זה עבד. אין לי מושג אם זה יעזור לך. אבל לא יזיק לנסות...2) Wait at least 1 hour (60+ Minutes)
4) Keep holding power button while plugging back in, and for another 60 seconds after.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
21/07/2024 19:42Moshe984 כתב: כמובן שזה לא במסגרת האחריות למה שכן יהיה במסגרת האחריות של ההרחבת אחריות של ההרחבת אחריות יבואן מורשה יבואן מקביל יבואן הלם!!! הכל חירטוט על חירטוט על חירטוט דנון ברסיברים תמיד היו ונשארו גם עדיין ב 2024 לא אמינים וזה בלשון המעטה... אין מה להוסיף....
יבואן ימאהה לא יותר טוב !
הלמידה שום אחריות של יבואן לא שווה באם ניתן לרכוש בחו"ל או מיבוא מקביל ולחסוך אלפי ש"ח
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=347445
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... hilit=3050
אני לא מכבה את הדנון מיום התקנתו
ראית איך הרסיבר הזה אין הוא נראה מבפנים אף אחד לא ירצה להתעסק עם מכשיר כזה משוכלל אין להם גם את הידע או חלקי החילוף לתקן ברגע שנוגעים בו תאמר יפה בייביי. זה רק להחליף את כל הרסיבר במכשיר חדש אחרת פתח לצרות אינסופיות גם אם יצליחו לתקן איכשהו.
באסה גם לא עזר22/07/2024 22:23shurvitz כתב: היתה לי פעם בעיה דומה עם Marantz 5011. נתקלתי ברחבי האינטרנט בעצה הבאה (אגב לא מצאתי עכשיו את המקור):
1) Unplug the power cord from the outletזה עבד. אין לי מושג אם זה יעזור לך. אבל לא יזיק לנסות...
2) Wait at least 1 hour (60+ Minutes)
4) Keep holding power button while plugging back in, and for another 60 seconds after....