בקשר לNR -עברתי על השרשורים מאחר וברצוני לרכוש מסך LCD-מצאתי
במספר הודעות שיש לשים לב שהטלוויזיה יש בה NR
במילון המונחים הבנתי שהמדובר ב NATIVE RATE
בכל מפרטי הטלוויזיות הממולצות לא מצאתי התיחסות לNR
אז כנראה שלא הבנתי
מה לא הבנתי?
המחשב שלי
MOTHERBOARD ASUS M2A VM HDMI
AMD 4400
memory 2x1000
תודה
במילון המונחים הבנתי שהמדובר ב NATIVE RATE
בכל מפרטי הטלוויזיות הממולצות לא מצאתי התיחסות לNR
אז כנראה שלא הבנתי
מה לא הבנתי?
המחשב שלי
MOTHERBOARD ASUS M2A VM HDMI
AMD 4400
memory 2x1000
תודה
טוב אני יודע על שני דגמים בעלי nr יכול להיות שישנם עד דגמים אבל אני לא יכול לומר בודאות.
ה-nr חשוב בעיקר לעבודה עם מחשב הוא מאפשר קריאה של טקסט ומונע טשטוש.
והדגמים בעלי ה-nr שאני מודע לקיומם סמסונג r81b היטאצי ld9000 לכל אחד מהם יש את יתרונו שלו (היטאצי בטלוויזיה וסמסונג ב-hd)
מקווה שעזרתי
ה-nr חשוב בעיקר לעבודה עם מחשב הוא מאפשר קריאה של טקסט ומונע טשטוש.
והדגמים בעלי ה-nr שאני מודע לקיומם סמסונג r81b היטאצי ld9000 לכל אחד מהם יש את יתרונו שלו (היטאצי בטלוויזיה וסמסונג ב-hd)
מקווה שעזרתי
ניר
ps3mee תודה רבה לך על עזרתך
מישהו יודע על עוד טללויזיות
היכן ניתן למצוא אינפורמציה אודות ה NR לגגבי טלוויזיות אחרות
תודה
היכן ניתן למצוא אינפורמציה אודות ה NR לגגבי טלוויזיות אחרות
תודה
גם סדרות ה FULL HD של הסמסונג מסדרת טוליפ (סדרות ה M81) תומכים ב NR.
אגב,
לא רק שזה נתון שקשה מאוד להשיג אותו אלא גם שאתה קורא את ה User Manual אתה צריך לפענח את הטרמינולוגיה הספציפית לחברה לגבי הימצאות התכונה
אגב,
לא רק שזה נתון שקשה מאוד להשיג אותו אלא גם שאתה קורא את ה User Manual אתה צריך לפענח את הטרמינולוגיה הספציפית לחברה לגבי הימצאות התכונה
דרך אגב, כידוע לרבים מכם לי יש את ההיטאצ'י 32LD9000 הנהדרת שתומכת בNR גם בVGA וגם בHDMI...
אני יכול להגיד לכם שהבדל גדול בין VGA לHDMI אמנם אין, אבל (וזה אבל גדול עבור חלק מהמשתמשים) יש עם חיבור VGA בעיה במשחקי מחשב (שגם בהם חשוב מאוד NR...) : כשהמסך מחובר בVGA אז כל משחקי המחשב שניסיתי לשחק בהם (מספר די גדול של משחקים) נתנו לי את האופציה לבחור ברזולוציה של עד 768*1024, ולא אפשרו לי לבחור ברזולוציה של 768*1360 (שזו הרזולוציה האידיאלית עבור VGA במסך הזה...).
כשהצלחתי להגדיר NR דרך HDMI אז כל המשחקים נתנו לי את האופציה לבחור בין כל אחת מהרזולוציות שהגדרתי בPOWERSTRIP (וביניהן גם 768*1366...)
החסרון היחידי שמצאתי בחיבור HDMI לעומת VGA הוא שבVGA המסך נכבה אוטומטית לפי מה שהגדרתי ב WINDOWS (כמו כל מסך מחשב רגיל) בעוד שבHDMI המסך לא נכבה אלא רק משאיר הודעת NO SIGNAL...
אני יכול להגיד לכם שהבדל גדול בין VGA לHDMI אמנם אין, אבל (וזה אבל גדול עבור חלק מהמשתמשים) יש עם חיבור VGA בעיה במשחקי מחשב (שגם בהם חשוב מאוד NR...) : כשהמסך מחובר בVGA אז כל משחקי המחשב שניסיתי לשחק בהם (מספר די גדול של משחקים) נתנו לי את האופציה לבחור ברזולוציה של עד 768*1024, ולא אפשרו לי לבחור ברזולוציה של 768*1360 (שזו הרזולוציה האידיאלית עבור VGA במסך הזה...).
כשהצלחתי להגדיר NR דרך HDMI אז כל המשחקים נתנו לי את האופציה לבחור בין כל אחת מהרזולוציות שהגדרתי בPOWERSTRIP (וביניהן גם 768*1366...)
החסרון היחידי שמצאתי בחיבור HDMI לעומת VGA הוא שבVGA המסך נכבה אוטומטית לפי מה שהגדרתי ב WINDOWS (כמו כל מסך מחשב רגיל) בעוד שבHDMI המסך לא נכבה אלא רק משאיר הודעת NO SIGNAL...
כמעט כל מסכי הFULL HD הקיימים תומכים בNR. אני דיברתי בעיקר על המסכים ברזולוציה של 768*1366...osherov כתב:גם סדרות ה FULL HD של הסמסונג מסדרת טוליפ (סדרות ה M81) תומכים ב NR.
אגב,
לא רק שזה נתון שקשה מאוד להשיג אותו אלא גם שאתה קורא את ה User Manual אתה צריך לפענח את הטרמינולוגיה הספציפית לחברה לגבי הימצאות התכונה...