תמי 4 הוזמן שרות ב 7/7. מועד הכי קרוב להגעה 31/7
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
mrraz111 - מי אמר שאין? לי שי מערכת תת כיורת שמסננת מים, עושה סודה ומים חמים, עלתה פחות מהתמי והאחזקה שלה כמעט אפסית. אז בהחלט יש מתחרים, אז למה להמשיך לפרנס חברה כזו?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
נדמה לי שכתבת באיזה מקום שהיו לך גם הרבה תקלות20/07/2024 10:28Huber כתב: mrraz111 - מי אמר שאין? לי שי מערכת תת כיורת שמסננת מים, עושה סודה ומים חמים, עלתה פחות מהתמי והאחזקה שלה כמעט אפסית. אז בהחלט יש מתחרים, אז למה להמשיך לפרנס חברה כזו?...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני הזמנתי טכנאי ביום שלישי וקיבלתי ל 30.7. יותר טוב ממך אבל גם לא מדהים (אפתח שירשור נוסף בנידון. יש לי הרבה מה לומר)
לגבי המערכת התת קיורית, לאח שלי היה. כל עוד לא היו תקלות הוא היה מאושר. ברגע שהתחילו תקלות הוא פשוט פירק את זה והביא בר מים. השירות היה ביזיוני
לגבי המערכת התת קיורית, לאח שלי היה. כל עוד לא היו תקלות הוא היה מאושר. ברגע שהתחילו תקלות הוא פשוט פירק את זה והביא בר מים. השירות היה ביזיוני
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אשתף שגם לי היתה תקלה בתמי 4 בתחילת החודש ולקח 10 ימים עד שהגיע טכנאי. גם במיני מרכזי של תדיראן ושם לקח 5 ימים. נכון שיש מחסור אדיר, זה לא סוד. נכון שיש מלחמה.
באופן כללי התמי 4 שלנו מתקלקל לא מעט, אבל השירות שלהם לרוב מתקן את התקלות תוך שבוע בממוצע.
באופן כללי התמי 4 שלנו מתקלקל לא מעט, אבל השירות שלהם לרוב מתקן את התקלות תוך שבוע בממוצע.
רק לידיעה, מי שהתקין לי את המכשיר היה ערבי20/07/2024 19:25lasik כתב: חבל שאתם לא משתפים את הסיבה לעיכובים, הרי ספק השירות ענה לכם מהי הסיבה לעיכובים.
רבים מטכנאי תמי4 מגוייסים בצו 8 ולכן רק הטכנאים מעל גיל המילואים מספקים שירות....
בכל מקרה אף אחד לא סיפק סיבה ונראה מי יגיע, זקן או צעיר.
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1563
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
איפה, מי למה וכמה?20/07/2024 10:28Huber כתב: mrraz111 - מי אמר שאין? לי שי מערכת תת כיורת שמסננת מים, עושה סודה ומים חמים, עלתה פחות מהתמי והאחזקה שלה כמעט אפסית. אז בהחלט יש מתחרים, אז למה להמשיך לפרנס חברה כזו?...
יש לי תמי ואני בסה״כ מרוצה, אבל אשמח למשהו יותר אלגנטי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בול03/08/2024 23:33mrraz111 כתב: בשעה טובה הגיע טכנאי וסידר את הבעיה
לא יאומן עד כמה שהשרות של תמי 4 זקוק לשיפור מיידי
שלושה שבועות המתנה לטכנאי וזה היה המועד הקרוב ביותר שהוצע
אנחנו משלמים שרות כל חודש כמו שעון אבל כשנזקקים לך ותחפש אותם...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הבר לא סבבה בכלל. היה לי את המכשיר הקלאסי (לא זוכר את שמו) - עבד כמעט 15 שנים, היו אצלי אולי 2 טכנאים.09/02/2025 18:03alcd כתב: מקפיץ - מה לאטרנטיבה היום? הבר עצמו סבבה, השירות נוראי, לא יודע אם שווה את ה70 שח שירות
...
לפני שנתיים עברנו ל אדג' - כבר היו אצלי 4 טכנאים, כל ביקור חצי שעה כי המכשיר כל כך מורכב ומסובך (מילים שלהם).
ברור לי שזה לא יחודי להם - מכשירי חשמל הופכים להיות מתוחכמים יותר ולכן גם מתקלקלים יותר ודורשים תיחזוק משמעותי יותר.
כן אדג׳ גם אני רואה אצל חברים שלא מוצלח - כשאני אומר לא מוצלא 100% יש בעיות , אנחנו עם פרימו 9 שנים והכל טוב10/02/2025 17:38oris74 כתב: הבר לא סבבה בכלל. היה לי את המכשיר הקלאסי (לא זוכר את שמו) - עבד כמעט 15 שנים, היו אצלי אולי 2 טכנאים.
לפני שנתיים עברנו ל אדג' - כבר היו אצלי 4 טכנאים, כל ביקור חצי שעה כי המכשיר כל כך מורכב ומסובך (מילים שלהם).
ברור לי שזה לא יחודי להם - מכשירי חשמל הופכים להיות מתוחכמים יותר ולכן גם מתקלקלים יותר ודורשים תיחזוק משמעותי יותר....
לאפיקים רק זה נראה בסדר לטעמי ֿ (אבל זה אישי)10/02/2025 18:53kingikra כתב: זה נכון. בגלל זה לקחתי מאפיקים את ההכי פשוט שלהם.
יש להם מכשיר לא פחות משוכלל ואסטטי מהאדג' אבל מחיר דומה ואני מאמין שגם התקלות בהתאם. המכשירים הישנים של תמי4 היו סוסים....
יש איפשהו השווה בין סינון של תמי 4 לאפיקים? אני לא מבין גדול בפילטרים, באפיקים אין מנורה UV אין לי שמץ למה יש אותה בתמי4
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

גם אני לא מבין בסינונים ובטח לא מאמין לסיסמאות של אנשי מכירות ושיווק. רוצה להאמין שבסוף זה דיי זהה12/02/2025 9:20alcd כתב: לאפיקים רק זה נראה בסדר לטעמי ֿ (אבל זה אישי)
יש איפשהו השווה בין סינון של תמי 4 לאפיקים? אני לא מבין גדול בפילטרים, באפיקים אין מנורה UV אין לי שמץ למה יש אותה בתמי4
...
לא הבנתי את המשפט הראשון שלך
שמתי קישור שמשום מה לא נכנס להודעה - התכוונתי שיש דגם אחד שנראה טוב אצל אפיקים.12/02/2025 20:21kingikra כתב: גם אני לא מבין בסינונים ובטח לא מאמין לסיסמאות של אנשי מכירות ושיווק. רוצה להאמין שבסוף זה דיי זהה
לא הבנתי את המשפט הראשון שלך...
ומה שהתכוונתי שכמו לטלוויזיות יש השוואת אולי מישהו ראה השווה של ברי מים ( לא של אנשי מכירות אלה של מישהו שבאמת רוצה להשוות)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הבנתי. אני מניח שאתה מדבר על ה WE שנראה טוב. אני מסכים שהוא נראה טוב אבל כפי שציינתי, עולה כמו תמי4 בערך ולי, באופן אישי, מראה זה לא מה שקובע.16/02/2025 12:17alcd כתב: שמתי קישור שמשום מה לא נכנס להודעה - התכוונתי שיש דגם אחד שנראה טוב אצל אפיקים.
ומה שהתכוונתי שכמו לטלוויזיות יש השוואת אולי מישהו ראה השווה של ברי מים ( לא של אנשי מכירות אלה של מישהו שבאמת רוצה להשוות)...
אני לא מכיר השוואה כזאת. תשתף אם תמצא. זה יכול להיות מעניין
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 17/02/2025 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.