שלום לחברי הפורום
מתכנן לרכוש בימים הקרובים טלויזיה 85״ ומתלבט בין C855 לבין C845
הפערים במחיר מגיעים ל 2000 ש״ח, אומנם עדיין מתומחרים פחות מאשר דגם מקביל של סמסונג LG אך עדיין מתלבט
יש אינספור המלצות על 845 גם כאן בפורום אבל קראתי שיש עניין עם הדימינג/זריקת בהירות (אם אני לא טועה). האם זה לא כזה סיפור כמו שאומרים?
השימוש שלי בטלויזיה הוא בעיקר ערוצים ישראליים, וקצת נטפליקס וערוצי ספורט. היום עם 85" של סמסונג מסוג Q70A.
ומחפש טלויזיה נוספת.
האם המעבר ל 855 הוא ניכר ומורגש מבחינת כל השיפורים ועדיף כבר להשקיע את הסכום הזה? מנסה להבין מה הפערים באיכות, הבנתי שהדגם דנדש ונחת לאחרונה.
תודה רבה!
לפני רכישת 85" TCL 855/845
קנינו להורים 845c TCL בגודל 85 : מסך מדהים , הפתיע לטובה בכל הפרמטרים18/07/2024 10:56sense123 כתב: האם המעבר ל 855 הוא ניכר ומורגש מבחינת כל השיפורים ועדיף כבר להשקיע את הסכום הזה? מנסה להבין מה הפערים באיכות, הבנתי שהדגם דנדש ונחת לאחרונה.
תודה רבה!...
עיבוד תמונה טוב , שחורים איכותיים - נותן מענה שקול לשחורים המוחלטים של OLED .
הוא מוגדר כמסך לגיימרים אז תוכל לחבר PS5 ולהנות גם מ VRR ו ALLM .
גם הרמקולים שמובנים שלו טובים.
ב 855 שיפרו את השחורים עוד יותר על ידי הוספת DIMMING ZONES
המעבד נשאר אותו דבר
אני לא חושב שזה שווה עוד 2000 ש"ח שכן ה 845 נותן תמורה גבוהה מאוד למחירו
ואין בו פגמים אמיתיים שפוגעים בהנאה !
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ההבדל גדול מאוד, לא משהו אופייני למעבר בין דגמים של שנה אחת. זה לא בדיוק רק דימינג זונס אלא אלגוריתמים חדשים שמתאימים לתאורה, מיני לדים מסוג חדש, כמות גדולה כמעט פי 3 שלהם, פאנל איכותי יותר עם בהירות טובה יותר ועוד. בינתיים הביקורות הבודדות טובות מאוד. לגבי המחיר, לא יודע, אבל בטח בגלל שה855 חדש אז הוא קצת יותר גבוה ממה שאמור להיות.
לגבי איכות בכלל, זה נכון שהכל יראה יותר איכותי אבל זה בעיקר יורגש בHDR: ז"א סרטים, נטפליקס וכו'.. בשידורים רגילים כל חגיגת האיכות הזאת פחות מורגשת (אבל עדיין כן).
לגבי איכות בכלל, זה נכון שהכל יראה יותר איכותי אבל זה בעיקר יורגש בHDR: ז"א סרטים, נטפליקס וכו'.. בשידורים רגילים כל חגיגת האיכות הזאת פחות מורגשת (אבל עדיין כן).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000