חדש ב-PayPal: שירות מלא לישראלים כולל זיכוי אשראי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
וואי,
זה גם אומר שאפשר לגבות כסף ולהעביר ONLINE בין ישראלים!
כל הכבוד!
זה גם אומר שאפשר לגבות כסף ולהעביר ONLINE בין ישראלים!
כל הכבוד!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
האפשרות כבר קיימת כמה חודשים בלוחות של HWzone. אני לא יודע עד כמה זה מובנה בתוך המערכת, אבל אני כן יודע שכשמפרסמים שם מודעה יש שורה לבחור האם לאפשר לרוכש לשלם ב-paypal.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הבנתי מה אתה מתכוון. הכוונה שלי הייתה שזה משהו שכבר קיים. גם אם היקף המכירות של משומשים ב-HWzone קטן יותר מיד2 לדוגמא (וזה ברור, מן הסתם אתר שפונה לנישה אחת זה לא אתר מכירות כמו יד2), עצם העובדה שזה כבר קיים היה עוד לפני שהייתה תמיכה של פאיפאל במשיכה לארץ גורמת לי לחשוב שלא ייקח יותר מדיי זמן עד שזה ייכנס גם לאתרים אחרים.
עם זאת, נשאלת השאלה של האם זה בכלל כדאי לעשות את זה. PAYPAL לוקחים עמלה, חברת האשראי בטח תיקח עמלה כלשהי, ויש עמלה על המרת מטבע חוץ. אני חושב שיהיה יותר קל להרים טלפון לבנק ולבצע העברה בנקאית/לשלוח צ'ק בדואר 24 (עולה 5 שקל ומגיע תוך 24 שעות), או לשלוח בעזרת שירות הגוביינא של הדואר. זה מהיר יותר מפאיפאל (שאישור שלהם ייקח שבוע כמעט ואולי יותר), וזה זול יותר מפאיפאל שלוקחים 3.9% + 30סנט על כל העברה (אלא אם כן עוברים את הכמה אלפי דולרים בחדש ואז זה יורד במשהו כמו חצי אחוז).
עם זאת, נשאלת השאלה של האם זה בכלל כדאי לעשות את זה. PAYPAL לוקחים עמלה, חברת האשראי בטח תיקח עמלה כלשהי, ויש עמלה על המרת מטבע חוץ. אני חושב שיהיה יותר קל להרים טלפון לבנק ולבצע העברה בנקאית/לשלוח צ'ק בדואר 24 (עולה 5 שקל ומגיע תוך 24 שעות), או לשלוח בעזרת שירות הגוביינא של הדואר. זה מהיר יותר מפאיפאל (שאישור שלהם ייקח שבוע כמעט ואולי יותר), וזה זול יותר מפאיפאל שלוקחים 3.9% + 30סנט על כל העברה (אלא אם כן עוברים את הכמה אלפי דולרים בחדש ואז זה יורד במשהו כמו חצי אחוז).
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ברור שאם אתה מתכוון לקנות מקרר ממישהו ביד שניה, אתה ממילא צריך לראות את המוצר לפני זה וישראל ממילא קטנה, אז זה לא סיפור, אולם להרבה דברים אחרים קטנים, זה פתרון פנטסטי, במיוחד לכאלה שאין צורך בבדיקה לפני.
כל הרעיון של PAYPAL בישראל זה בדיוק שלא תהיינה המרות בנקאיות ושערי מטבע.
אל תשכח ש-PAYPAL גם משמשת כמתווך שנותן לך איזושהי אחריות/ביטוח על רכישות, של לפעמים עד 2000$ (תלוי במוכר), כך שבכל מקרה זו הודעה מבורכת !
כל הרעיון של PAYPAL בישראל זה בדיוק שלא תהיינה המרות בנקאיות ושערי מטבע.
אל תשכח ש-PAYPAL גם משמשת כמתווך שנותן לך איזושהי אחריות/ביטוח על רכישות, של לפעמים עד 2000$ (תלוי במוכר), כך שבכל מקרה זו הודעה מבורכת !
ביטוח הם נותנים לך, אבל מבחינת כספית בישראל זה לא משתלם ברוב הגדול של המיקרים. העמלות יהיו קיימות בדיוק כמו שהן קיימות כבר שנים, והעלות הכספית תהייה גבוהה יחסית לפתרונות האחרים.
פאיפאל עדיין יקחו את העמלה שלהם של 3.9% + 30 סנט מהסיבה הפשוטה שהכסף יועבר מכרטיס האשראי ולא מחשבון הבנק. בארה"ב מי שמעביר מחשבון בנק לא משלם עמלה, אבל מי שמעביר מאשראי משלם. ואני לא חושב שפאיפאל יוסיפו לשערי המטבע שלהם גם את השקל הישראלי, אז עדיין ההעברה תהייה בדולרים/GBP. גם אם חברת האשראי לא תיקח עמלה (ועם חברות האשראי בישראל אני לא מאמין לזה כל כך בקלות) עדיין לשלם בערך 4% במקר הכי טוב יוצא יקר יחסית לעומת פתרונות אחרים.
לדוגמא, אם רוכשים משהו קטן שלא שווה נסיעה, עושים משלוח בדואר רשום, וגוביינא. ככה עד שלא משלמים לא ניתן לקבל את המשלוח, והמוכר מקבל את הכסף מהדואר בלי שום בעיות. עשיתי את זה כמה פעמים, וזה מאוד נוח.
אני יודע שאני לא אשלם בפאיפאל על שום דבר שאני אקנה בארץ אלא אם כן המוכר מתעקש מסיבה כלשהי ולא איכת לו לשלם את כל העמלות האלה.
פאיפאל עדיין יקחו את העמלה שלהם של 3.9% + 30 סנט מהסיבה הפשוטה שהכסף יועבר מכרטיס האשראי ולא מחשבון הבנק. בארה"ב מי שמעביר מחשבון בנק לא משלם עמלה, אבל מי שמעביר מאשראי משלם. ואני לא חושב שפאיפאל יוסיפו לשערי המטבע שלהם גם את השקל הישראלי, אז עדיין ההעברה תהייה בדולרים/GBP. גם אם חברת האשראי לא תיקח עמלה (ועם חברות האשראי בישראל אני לא מאמין לזה כל כך בקלות) עדיין לשלם בערך 4% במקר הכי טוב יוצא יקר יחסית לעומת פתרונות אחרים.
לדוגמא, אם רוכשים משהו קטן שלא שווה נסיעה, עושים משלוח בדואר רשום, וגוביינא. ככה עד שלא משלמים לא ניתן לקבל את המשלוח, והמוכר מקבל את הכסף מהדואר בלי שום בעיות. עשיתי את זה כמה פעמים, וזה מאוד נוח.
אני יודע שאני לא אשלם בפאיפאל על שום דבר שאני אקנה בארץ אלא אם כן המוכר מתעקש מסיבה כלשהי ולא איכת לו לשלם את כל העמלות האלה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Sanchez,
אין בכלל ספק.
חוץ מזה יש גם את כל נושא התרומות לאתרים (טורק ודומיו, למשל).
אין בכלל ספק.
חוץ מזה יש גם את כל נושא התרומות לאתרים (טורק ודומיו, למשל).