קשת 12 ו-TVHeadEnd - למישהו יש משהו (חינמי) שעובד?
למיטב ידיעתי, לקשת 12 יש אפשרות לצפיה אונליין - אבל עם טוקן שמתחדש כל כמה דק' (20 אם אני לא טועה).
לכן, אי אפשר (או מסובך) - להוסיף אותו ישירות לTVHeadEnd או כל שירות צפיה של m3u.
למישהו יש טריק/טיפ - איך אפשר להגדיר את זה שם?
יודע שיש ספקי IPTV (רוסים ואחרים) שמציעים 100 ערוצים ב2$ לחודש, לא לשם אני מכוון את השאלה
לכן, אי אפשר (או מסובך) - להוסיף אותו ישירות לTVHeadEnd או כל שירות צפיה של m3u.
יודע שיש ספקי IPTV (רוסים ואחרים) שמציעים 100 ערוצים ב2$ לחודש, לא לשם אני מכוון את השאלה
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא תשובה למה ששאלת, אבל מזכיר שאפשר לצפות בכל ערוצי עידן פלוס חינם בקודי עם תוסף עידן פלוס פלוס:
https://fishenzon.github.io
https://fishenzon.github.io
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
בקודי 21.0 Omega יש תמיכה ב-LG webOS ככה שפותח הדיון יכול לנסות אם אכן התוסף עובד.14/07/2024 13:46yossipeleg כתב: לא תשובה למה ששאלת, אבל מזכיר שאפשר לצפות בכל ערוצי עידן פלוס חינם בקודי עם תוסף עידן פלוס פלוס:
https://fishenzon.github.io...
https://kodi.tv/download/webos/
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1325
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
ישנה אפליקציה בשם XDBox עם ערוצים ישראלים.
גם לי יש טלוויזיה LG webOS אבל הסטרימר המובנה חלש מאוד ותוקע את האפליקציות של הערוצים הישראלים.
גם לי יש טלוויזיה LG webOS אבל הסטרימר המובנה חלש מאוד ותוקע את האפליקציות של הערוצים הישראלים.
בינה מלאכותית היא בבחינת "אֲנִי בִינָה לִי גְבוּרָה" (משלי פרק ח', פסוק י"ד)
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אפשר לכתוב בסקריפט שרץ כל X זמן ומייצר m3u עם טוקן חדש?14/07/2024 13:08GuyKhmel כתב: למיטב ידיעתי, לקשת 12 יש אפשרות לצפיה אונליין - אבל עם טוקן שמתחדש כל כמה דק' (20 אם אני לא טועה).
יודע שיש ספקי IPTV (רוסים ואחרים) שמציעים 100 ערוצים ב2$ לחודש, לא לשם אני מכוון את השאלה...
השתמשתי פעם בסקריפטים של פישנזון לייצר לינק לתוכנית מסויימת כדי להוריד אותה עם YTdownloader
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
ולמה נראה לך שסקריפטים פרי עבודתם של מפתחים שתורמים לקהילה בחינם יהיו מופצים ברשת?...
תלמד פייתון בתור התחלה ותבנה סקריפט בעצמך אם אתה מתעקש על סקריפט שיבצע את העבודה.
אגב גם אם תבנה סקריפט שיחלץ כל X זמן זה התעסקות וזה דורש מחשב/מכונה פועל, טוקן שנופל וכו'... אתה צריך לבנות סקריפט שפונה ישירות לאתר ומחלץ לאייפי שלך ממש כמו גלישה באתר קשת ואז הצפייה תעבוד לך קבוע ולא משנה כמה זמן...
אגב המון כאב ראש בשביל ערוץ קשת... חבל כשיש אפליקציה יעודית שלהם שעושה את העבודה הזאת בדיוק אבל אני מניח שזה עניין של נוחות עבורך ואתה רוצה את הכל במקשה אחת.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בתור אחד שכותב המון תוספים בחינם לגמרי לכולם - נהוג *מאוד* שהכל הכל הכל פתוח וזמין לכולם בGitHub. כך גם (אמנם בקובץ זיפ) אבל גם הקוד של פישנזון.28/07/2024 5:41benny123 כתב: ולמה נראה לך שסקריפטים פרי עבודתם של מפתחים שתורמים לקהילה בחינם יהיו מופצים ברשת?
תלמד פייתון בתור התחלה ותבנה סקריפט בעצמך אם אתה מתעקש על סקריפט שיבצע את העבודה.
אגב גם אם תבנה סקריפט שיחלץ כל X זמן זה התעסקות וזה דורש מחשב/מכונה פועל, טוקן שנופל וכו'... אתה צריך לבנות סקריפט שפונה ישירות לאתר ומחלץ לאייפי שלך ממש כמו גלישה באתר קשת ואז הצפייה תעבוד לך קבוע ולא משנה כמה זמן...
אגב המון כאב ראש בשביל ערוץ קשת... חבל כשיש אפליקציה יעודית שלהם שעושה את העבודה הזאת בדיוק אבל אני מניח שזה עניין של נוחות עבורך ואתה רוצה את הכל במקשה אחת....
יש יותר מאפליקציה אחת שעושה את זה, אבל אני לא רוצה להיות נתון לחסדי המפתחים של אותה האפליקציה אלא להפך, לעשות את זה בצורה אגנוסטית לאיך דברים מוצגים, איזה אתרים אחרים נמצאים שם ועוד ועוד.
ועוד הערה כללית, תקרא את ההודעה של עצמך ותנסה לשכתב בלי נימה מזלזלת כל כך.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אין שום נימה מזלזלת במה שכתבתי לך, בהצלחה בפועלך!28/07/2024 11:25GuyKhmel כתב: בתור אחד שכותב המון תוספים בחינם לגמרי לכולם - נהוג *מאוד* שהכל הכל הכל פתוח וזמין לכולם בGitHub. כך גם (אמנם בקובץ זיפ) אבל גם הקוד של פישנזון.
יש יותר מאפליקציה אחת שעושה את זה, אבל אני לא רוצה להיות נתון לחסדי המפתחים של אותה האפליקציה אלא להפך, לעשות את זה בצורה אגנוסטית לאיך דברים מוצגים, איזה אתרים אחרים נמצאים שם ועוד ועוד.
ועוד הערה כללית, תקרא את ההודעה של עצמך ותנסה לשכתב בלי נימה מזלזלת כל כך....