שרוולים/תעלות להעברת חיווט בקיר למערכת!!!!!!
שלום לכולם
שמי אריק ולא מזמן קניתי דירה.
שאלתי היא, איזה קוטר של תעלה ואיזו קופסא אני צריך לבקש מהקבלן שלי
שימתח/יחצוב לי בקירות הסלון ומתחת לרצפה? (כרגע אני חושב רק על כבלים לרמקולים, יש לכם עוד הצעות או רעיונות לעתיד?)
ועוד שאלה על הדרך באיזה גובה אני צריך לשים את הרמקולים האחוריים בקיר שבו אני גם יושב(שם נמצאת הספה), האם 1.80 מ' זה סביר?
שמי אריק ולא מזמן קניתי דירה.
שאלתי היא, איזה קוטר של תעלה ואיזו קופסא אני צריך לבקש מהקבלן שלי
שימתח/יחצוב לי בקירות הסלון ומתחת לרצפה? (כרגע אני חושב רק על כבלים לרמקולים, יש לכם עוד הצעות או רעיונות לעתיד?)
ועוד שאלה על הדרך באיזה גובה אני צריך לשים את הרמקולים האחוריים בקיר שבו אני גם יושב(שם נמצאת הספה), האם 1.80 מ' זה סביר?
- haimgafter
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לרמקולים תבקש צינור 16
למסך לבקש צינור 2 צול
למסך לבקש צינור 2 צול
Gameroom Media Technologies Ltd.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כל נקודת השחלה כזאת עולה כסף. לרוב זקוקים ל 2 נקודות יציאה עבור הרמקולים האחוריים. עבור הרמקולים הקידמיים, לעיתים המזנון מסתיר ואז אין צורך בנקודות כאלו.
רצוי לעשות נקודת הכנה עבור מסך דק, זוהי נקודה שמתחילה מאחורי המזנון ומסתיימת 60~ ס"מ מעליו. חפש מדריך שלי בנושא אשר כולל מספר תמונות להמחשה.
לגבי גובה הרמקולים האחוריים, תבדוק ב Manual של הרמקולים.
רצוי לעשות נקודת הכנה עבור מסך דק, זוהי נקודה שמתחילה מאחורי המזנון ומסתיימת 60~ ס"מ מעליו. חפש מדריך שלי בנושא אשר כולל מספר תמונות להמחשה.
לגבי גובה הרמקולים האחוריים, תבדוק ב Manual של הרמקולים.
- haimgafter
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 58
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תלוי מה גובה המזנון ואיזה סוג לפי זה תעשה את ההכנות
מה מרחק ישיבה שלך מהמסך ?
מה מרחק ישיבה שלך מהמסך ?
Gameroom Media Technologies Ltd.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
בנוסף - שווה לשקול (למרות המחיר) אפשרות למיקום של ארון מכשירים במקום אחר בחדר - יותר מוסתר - העברה של 2-3 צינורות 2 צול למיקום אחר יכולה לאפשר קיר נקי עם מסך בלבד ומזנון נקי ממכשירים. ההנהלה תהיה מאושרת