סאב מפלצתי במחיר מגוחך - Hsu Research VTF II MK 5

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #1 

אמ;לק, Hsu Research VTF II MK 5, סאבוופר מפלצתי שכוייל למתח ישראלי במפעל, למכירה חדש באריזה המקורית בפחות מחצי מחיר מעלותו בישראל!!!

מפרט: מפלצת ברבים שיורדת ל-16 הרץ בזכות אלמנט 12 אינץ', שני פורטים קדמיים ומגבר אוניברסלי ייעודי שפותח ע"י החברה עצמה, שמגיע בשיא ל-1,400 וואט!!

מידות: גובה 55.5 ס"מ, עומק 61 ס"מ, רוחב 38 ס"מ ומשקל של כ-28 קילו.

קצת הרבה יותר באריכות, סחבק חזר לפני קצת פחות משנה מרילוקיישן לארה"ב, וקנה שתי מפלצות כאלה במשהו כמו $900 לאחת כולל מיסים ומשלוח מקומיים. רצה הגורל ובין המעבר, למחשבות על שיפוץ, למלחמה וכו', בדיעבד לא היה מקום לשני סאבים כאלה בסלון 🤦

אז סאב אחד נפתח וריגש כהוגן בחודשים האחרונים, ואחד נשאר בארגז המקורי וחיכה להזדמנות. אבל לצערי ההזדמנות הזאת לא הגיעה, כי אנחנו שוב עוברים דירה ועכשיו אפילו מקום לאחסן אותו לא יהיה לי, לא כל שכן להשתמש בו.

אז ההפסד שלי הוא הרווח שלך, חבר פורום יקר! סאב חדש כזה עולה יותר מ-₪8,000 כולל הכל עד הבית (ושילוח ימי ייקח לפחות חודשיים-שלושה), אבל אני מוכר אותו בקצת פחות מהמחיר המקורי - רק ₪3,200!!!

נ.ב. התמונות הן של הסאב שאני כן משתמש בו בשוטף.
20240713_115927_835.jpg
20240713_110359_12.jpg
20240713_110421_14.jpg

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

יש לו ביקורת די טובה ב AH:

https://www.audioholics.com/subwoofer-r ... -vtf-2-mk5

אבל לא ההיתי נסחף עם שווי 8000 אלף שח בישראל כי זה בכל זאת סאב BUDGGET של 500 דולר בארצות הברית. אם אתה רוצה למכור, ההיתי לכל הפחות מתגמש לאזור ה 2000 שח שזה מחיר חדש בחול ולאור העובדה שהוא נמכר יש 2 זה הופך את ההצעה למאד הוגנת ואטרקטיבית.

אגב, למה אתה מוכר ומה לגבי היחידה השנייה? אם צרצה למכור את שתיהן אז יש לי קונה פוטנציאלי עבורם אם זה רלוונטי למכירה כזוג.

epony פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

הכל כתוב בפוסט:
  • הסאב חדש באריזה המקורית
  • אני מוכר כי אני עובר דירה ואין לי מקום לזה יותר
  • אני מוכר רק אחד כי אני משתמש בשני
  • המחיר מלכתחילה מאוד הוגן ואטרקטיבי
לא מאמין? מוזמן לבדוק ולגלות שהסאב עולה באתר היצרן כ-$850 אחרי משלוח ומיסים מקומיים. תוסיף לזה עלויות מיסוי ושילוח לארץ, ואתה מגיע ל-₪8,000.

אם אתה עדיין לא מאמין, אתה מוזמן להכנס לאתר החברה + חברת שילוח כגון יושופס ולעשות את החשבון בעצמך... או, ראה התמונה הרצ"ב.
1000144647.jpg

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”