יש מישהו עם טושיבה A3000 שיכול לעזור ?
אני לא כל כך מרוצה מהאיכות בHDTV (כמובן שגם בלווין) הבעיה היא שאני מבחין במעבר בין פלטות של צבעים , כמו מכחול בהיר לכהה אני ממש שם לב למעבר .
סגרתי עם החנות להחליף לדגם C3000
אבל נראה לי שאין כל כך טעם משום שהן יראו HDVT אותו דבר ,
אם יש מישהו שיש לו דגם A או C , האם תוכל להוריד סרט דמו קצר של מיקרוסופט ולדווח אם אתה שם לב לתופעה ?
הסרט נקרא The_Magic_of_Flight_720.wmv
אפשר להוריד מכאן
http://www.microsoft.com/windows/window ... wcase.aspx
תודה
שלומי
סגרתי עם החנות להחליף לדגם C3000
אבל נראה לי שאין כל כך טעם משום שהן יראו HDVT אותו דבר ,
אם יש מישהו שיש לו דגם A או C , האם תוכל להוריד סרט דמו קצר של מיקרוסופט ולדווח אם אתה שם לב לתופעה ?
הסרט נקרא The_Magic_of_Flight_720.wmv
אפשר להוריד מכאן
http://www.microsoft.com/windows/window ... wcase.aspx
תודה
שלומי
קודם כל תודה על המאמץ , אני לא מדבר על עיוותים אלא על פסים במעבר בין צבעים.
תוכל להתמקד בתחילת הסרט ולהסתכל על המים ליד הסירה , ועל השמים ולומר אם אתה רואה ממש חלק ?
(אני ממש מתחיל להישמע כמו וידיאופיל
)
בנוסף תוכל לפרט איך אתה מחובר לטלויזיה , כבל , כרטיס , נגן קודקים ....
תודה
שלומי
תוכל להתמקד בתחילת הסרט ולהסתכל על המים ליד הסירה , ועל השמים ולומר אם אתה רואה ממש חלק ?
(אני ממש מתחיל להישמע כמו וידיאופיל
בנוסף תוכל לפרט איך אתה מחובר לטלויזיה , כבל , כרטיס , נגן קודקים ....
תודה
שלומי
על הלפטופ שלי (גם LCD) זה לא קיים , למרות שהכרטיס מסך מעפן וזורק הרבה frames .
יכול להיות שזאת הטלויזיה ?
שלומי
שלומי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
shlomico כתב:על הלפטופ שלי (גם LCD) זה לא קיים , למרות שהכרטיס מסך מעפן וזורק הרבה frames .
שלומי...
תוכל לפרט יותר על הקונפיגורציה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
אוקיי, הבנתי מה הבעיה.
הבעיה היא בקודק כנראה, משום שכשהשתמשתי במדיה פלייר ראיתי את התופעה (אני מניח שאתה מדבר על הנהר בכמה שניות הראשונות...) אבל כשהשתמשתי בPOWERDVD (שמשתמש בקודק אחר) לא ראיתי אותה...
הבעיה היא בקודק כנראה, משום שכשהשתמשתי במדיה פלייר ראיתי את התופעה (אני מניח שאתה מדבר על הנהר בכמה שניות הראשונות...) אבל כשהשתמשתי בPOWERDVD (שמשתמש בקודק אחר) לא ראיתי אותה...
אתה יודע באיזה קודק משתמש ה powerdvd ?
נראה לי קצת משונה משום שאני משתמש ב CoreAVC (שאמור להיות הכי טוב שיש) , בhalli ובnvidia pure video decoder
במה אתה משתמש אור ?
נראה לי קצת משונה משום שאני משתמש ב CoreAVC (שאמור להיות הכי טוב שיש) , בhalli ובnvidia pure video decoder
במה אתה משתמש אור ?
בחנתי את זה עם PowerDVD ואותה תוצאה.
דיברתי עם מישהו מהתמיכה הטכנית של ניופאן והוא אומר שזה לא אמור להיות ככה , אבל זה מופיע בשתי הטלויזיות שלי (שתיהן טושיבה A3000 , אחת 32 והשניה 42 ) לי זה נראה לא כמו תקלה משום שזה מופיע גם בקטנה
מה עושים ?
שלומי
דיברתי עם מישהו מהתמיכה הטכנית של ניופאן והוא אומר שזה לא אמור להיות ככה , אבל זה מופיע בשתי הטלויזיות שלי (שתיהן טושיבה A3000 , אחת 32 והשניה 42 ) לי זה נראה לא כמו תקלה משום שזה מופיע גם בקטנה
מה עושים ?
שלומי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רואים את ההשתקפות של קצה העצים והשמיים בנהר ולפעמים זה נראה טיפה מרצד אבל יכול להיות שזה בגלל הגלים הקטנים בנהר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
נכנסתי להגדרות של PowerDVD ולא ראיתי שם שום הגדרת קודקים , אני מניח שהוא עובד עם אלו שמוגדרים בwindows לא ?
מישהו מהמקצוענים יכול לעזור פה ?
זה לא החיבור (כי בדקתי גם VGA וגם HDMI) , זה לא הכרטיס מסך (כי רואים את זה גם ב YES ) זה לא הקודק משום שזה WMV וזה קורה גם ב POWERDVD וגם ב WMP .
אז יכול להיות שזה המסך ? יש מצב שטושיבה מוציאה מסכים כאלו ?
הסיפטום נראה היטב כאשר יש תאורה של מנורה למשל על קיר בצבע כהה למשל חום , במקום לקבל פיזור יפה של האור אני רואה מעגלים של צבעים , מחום כהה יותר לבהיר , כמו שרואים עם 16 סיביות
יש למישהו עצה לפני שאני משתגע ?
זה לא החיבור (כי בדקתי גם VGA וגם HDMI) , זה לא הכרטיס מסך (כי רואים את זה גם ב YES ) זה לא הקודק משום שזה WMV וזה קורה גם ב POWERDVD וגם ב WMP .
אז יכול להיות שזה המסך ? יש מצב שטושיבה מוציאה מסכים כאלו ?
הסיפטום נראה היטב כאשר יש תאורה של מנורה למשל על קיר בצבע כהה למשל חום , במקום לקבל פיזור יפה של האור אני רואה מעגלים של צבעים , מחום כהה יותר לבהיר , כמו שרואים עם 16 סיביות
יש למישהו עצה לפני שאני משתגע ?