לא יכול להקרין סרט ברשת הביתית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
mmnsmmns פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

איני יודע אם זה קשור לכאן , אבל בכל זאת -
יש לי טלויזיית גוגל טיוי .
בטלויזיה עצמה מותקנות 2 אפליקציות להקרנת סרטים ושירים ברשת הביתית , האחת של הטלויזיה עצמה והשניה VLC .
את הסרטים אני שם מראש במחשב PC בתיקיית "סרטי וידאו" , והיא זו התקייה המשותפת לשם הזרמת הסרטים והקרנתם בכל המכשירים בבית .
לאחרונה נתקלתי בעייה - בהתחלה זה היה עם 2 סרטים , אחד בסיומת MKV והשני HDTV , מה שקורה זה שאני לוחצ על הסרט עצמו אז הסרט לא מוקרן אלאאאאאאאא מופיעות שתי כתוביות , האחת אומרת שהסרט לא נמצא בכתובת IP .... , והשניה שאומרת שלא ניתן לצפות בסרט .
זאת אומרת , יש כמה סרטים בתיקייה , אבל שני הסרטים הללו לא ניתנים להקרנה . אגב , הכי משונה שבאחד הסרטים כן יכולתי לצפות, אבל הפסקתי אותו באמצע , ושחזרתי לחדשו למחרת , אז הוא נתן לי לצפות .
שאר הסרטים שנמצאים בתיקייה , כן ניתנים לצפייה .
עשיתי ניסוי , שמתי את שני הסרטים "הבעייתיים" על גבי דיסק און קי , וחיברתי אותו לטלויזיה , והפלא ופלא , הצלחתי להקרין את שני הסרטים בעזרת שתי התוכנות .
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה פשר התקלה שלא מאפשרת את ההקרנה ברשת הזרימה הביתית , אלא רק באמצעות הדיסקאון קי ?
תודה מראש

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #2 

כנראה שהקבצים בפורמט שלא נתמך בניגון דרך הרשת. אם זה אירוע חד פעמי, תתעלם ותמשיך הלאה בחיים שלך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78904
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

מוזר. נשמע שזה כן תואם לפורמט אבל שיש משהו שמפריע לזה לעבוד דרך הרשת.

איך השיתוף שלך נעשה (למשל בפרוטוקול SMB)? איך אתה מאחסן את הקבצים? יש איזו תוכנה שאתה משתמש (UPNP) לארח את זה ברשת לשיתוף?

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

תנסה להזרים את 2 הסרטים האלה דרך Plex
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

mmnsmmns פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

1. אני פשוט שם את הסרטים במחשב שלי בתיקיית "סרטי וידאו" ואז יש לי גישה אליה דרך תוכנות ההקרנה
2. PLEX? לא יודע מה זה

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4794
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 769 פעמים

שליחה #6 

https://www.plex.tv/

פלקס הוא שרת מדיה שאתה מתקין על המחשב ואליו מצרף את כל התיקיות שבהן תוכן שאליו תרצה גישה ועל הטלוויזיה אתה מתקין אפליקציה ייעודית של פלקס שמתקשרת עם השרת. דרך האפליקציה יש לך גישה לתוכן שעל השרת.

mmnsmmns פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

תודה רבה על הפלקס , הסרטים הבעייתיים עובדים , אבל אחרי שהתקנתי הבנתי שזה בעצם שרת חיצוני שחושף את המחשב שלך להתחברויות מבחוץ , אנשים אחרים יכולים לחדור לאייך , הם גם מציעים שירות סטרימינג , זאת אומרת , זו לא תוכנה רגילה במחשב .
אם יש תוכנה אחרת או פתרון אחר , אודה

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #8 

אתה יכול להגביל את הפלקס לרשת הביתית בלבד.
בהגדרות של ה-server יש אופציה remote access ששם יש את ההגבלה לגישה מרחוק.
נראה לי שכברירת מחדל זה רק לרשת הביתית.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”