לא יכול להקרין סרט ברשת הביתית
איני יודע אם זה קשור לכאן , אבל בכל זאת -
יש לי טלויזיית גוגל טיוי .
בטלויזיה עצמה מותקנות 2 אפליקציות להקרנת סרטים ושירים ברשת הביתית , האחת של הטלויזיה עצמה והשניה VLC .
את הסרטים אני שם מראש במחשב PC בתיקיית "סרטי וידאו" , והיא זו התקייה המשותפת לשם הזרמת הסרטים והקרנתם בכל המכשירים בבית .
לאחרונה נתקלתי בעייה - בהתחלה זה היה עם 2 סרטים , אחד בסיומת MKV והשני HDTV , מה שקורה זה שאני לוחצ על הסרט עצמו אז הסרט לא מוקרן אלאאאאאאאא מופיעות שתי כתוביות , האחת אומרת שהסרט לא נמצא בכתובת IP .... , והשניה שאומרת שלא ניתן לצפות בסרט .
זאת אומרת , יש כמה סרטים בתיקייה , אבל שני הסרטים הללו לא ניתנים להקרנה . אגב , הכי משונה שבאחד הסרטים כן יכולתי לצפות, אבל הפסקתי אותו באמצע , ושחזרתי לחדשו למחרת , אז הוא נתן לי לצפות .
שאר הסרטים שנמצאים בתיקייה , כן ניתנים לצפייה .
עשיתי ניסוי , שמתי את שני הסרטים "הבעייתיים" על גבי דיסק און קי , וחיברתי אותו לטלויזיה , והפלא ופלא , הצלחתי להקרין את שני הסרטים בעזרת שתי התוכנות .
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה פשר התקלה שלא מאפשרת את ההקרנה ברשת הזרימה הביתית , אלא רק באמצעות הדיסקאון קי ?
תודה מראש
יש לי טלויזיית גוגל טיוי .
בטלויזיה עצמה מותקנות 2 אפליקציות להקרנת סרטים ושירים ברשת הביתית , האחת של הטלויזיה עצמה והשניה VLC .
את הסרטים אני שם מראש במחשב PC בתיקיית "סרטי וידאו" , והיא זו התקייה המשותפת לשם הזרמת הסרטים והקרנתם בכל המכשירים בבית .
לאחרונה נתקלתי בעייה - בהתחלה זה היה עם 2 סרטים , אחד בסיומת MKV והשני HDTV , מה שקורה זה שאני לוחצ על הסרט עצמו אז הסרט לא מוקרן אלאאאאאאאא מופיעות שתי כתוביות , האחת אומרת שהסרט לא נמצא בכתובת IP .... , והשניה שאומרת שלא ניתן לצפות בסרט .
זאת אומרת , יש כמה סרטים בתיקייה , אבל שני הסרטים הללו לא ניתנים להקרנה . אגב , הכי משונה שבאחד הסרטים כן יכולתי לצפות, אבל הפסקתי אותו באמצע , ושחזרתי לחדשו למחרת , אז הוא נתן לי לצפות .
שאר הסרטים שנמצאים בתיקייה , כן ניתנים לצפייה .
עשיתי ניסוי , שמתי את שני הסרטים "הבעייתיים" על גבי דיסק און קי , וחיברתי אותו לטלויזיה , והפלא ופלא , הצלחתי להקרין את שני הסרטים בעזרת שתי התוכנות .
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה פשר התקלה שלא מאפשרת את ההקרנה ברשת הזרימה הביתית , אלא רק באמצעות הדיסקאון קי ?
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
כנראה שהקבצים בפורמט שלא נתמך בניגון דרך הרשת. אם זה אירוע חד פעמי, תתעלם ותמשיך הלאה בחיים שלך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מוזר. נשמע שזה כן תואם לפורמט אבל שיש משהו שמפריע לזה לעבוד דרך הרשת.
איך השיתוף שלך נעשה (למשל בפרוטוקול SMB)? איך אתה מאחסן את הקבצים? יש איזו תוכנה שאתה משתמש (UPNP) לארח את זה ברשת לשיתוף?
איך השיתוף שלך נעשה (למשל בפרוטוקול SMB)? איך אתה מאחסן את הקבצים? יש איזו תוכנה שאתה משתמש (UPNP) לארח את זה ברשת לשיתוף?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תנסה להזרים את 2 הסרטים האלה דרך Plex
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4794
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
https://www.plex.tv/
פלקס הוא שרת מדיה שאתה מתקין על המחשב ואליו מצרף את כל התיקיות שבהן תוכן שאליו תרצה גישה ועל הטלוויזיה אתה מתקין אפליקציה ייעודית של פלקס שמתקשרת עם השרת. דרך האפליקציה יש לך גישה לתוכן שעל השרת.
פלקס הוא שרת מדיה שאתה מתקין על המחשב ואליו מצרף את כל התיקיות שבהן תוכן שאליו תרצה גישה ועל הטלוויזיה אתה מתקין אפליקציה ייעודית של פלקס שמתקשרת עם השרת. דרך האפליקציה יש לך גישה לתוכן שעל השרת.
תודה רבה על הפלקס , הסרטים הבעייתיים עובדים , אבל אחרי שהתקנתי הבנתי שזה בעצם שרת חיצוני שחושף את המחשב שלך להתחברויות מבחוץ , אנשים אחרים יכולים לחדור לאייך , הם גם מציעים שירות סטרימינג , זאת אומרת , זו לא תוכנה רגילה במחשב .
אם יש תוכנה אחרת או פתרון אחר , אודה
אם יש תוכנה אחרת או פתרון אחר , אודה