איכות צפייה ב Free TV
-
רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מנסה לעבור מ yes ל Free TV
משום מה נראה לי שאיכות הצפייה של Free TV
נחותה מ yes.
גם בתכנים 4K
מדובר על השוואה באפליקציות במסך טוב Sony A80j
האם באמת איכות השידור / צפייה ב Free TV נחותה מ yes ?
תודה
משום מה נראה לי שאיכות הצפייה של Free TV
נחותה מ yes.
גם בתכנים 4K
מדובר על השוואה באפליקציות במסך טוב Sony A80j
האם באמת איכות השידור / צפייה ב Free TV נחותה מ yes ?
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
האיכות בשניהם טובה מאוד וזהה.
לא יודע לענות מבחינת רזולוציות ואיכות השידור ורוחב פס אבל יש לי את 2 השירותים והאיכות זהה.
לא יודע לענות מבחינת רזולוציות ואיכות השידור ורוחב פס אבל יש לי את 2 השירותים והאיכות זהה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מה יותר חשוב לך באיכות 4K?
עד כמה זה שידור איכותי או כמות התכנים באיכות כזו?
אני לא מוצא הבדל בין האיכויות בין יס פלוס ליס דרך לווין ולפרי טיוי,
אבל בפרי טיוי יש באיכות 4K, יותר סרטי קולנוע מחוץ לארץ בלי תוספת תשלום, ביס פלוס לא לנייד, זה גם בלי תוספת תשלום סרטים כאלה, אבל בינתים רק 12 סרטים כאלה, והם
אולי חתונה,
קנדהאר (ג'ראר באטלר),
גן עדן של טעויות,
נחיתת חירום (ג'ראר באטלר),
לגדול עם ההורים,
משחקי הבונקר,
הכריש השחור,
הקורבן,
המסע הבלתי סביר (בעליל) של הרולד פריי,
מלכודת בלב ים,
פסגת הסכנה,
לומדת לעוף.
מהתאריך 1.5.2024 כולל עכשיו, שיש שם רק את הסרטים האלה, ביס לא אמרו שהם מוסיפים בקרוב עוד סרטי קולנוע מחוץ לארץ באיכות 4K,
כאשר בפרי טיוי אמרו לי שכל תוכן שהם ירצו לשדר שאפשר לצפות בו באיכות 4k, אז הוא ישודר אצלם באיכות זו.
ושמתי לב שביס דרך הלווין גם הפחיתו בהרבה את כמות הסרטים מחוץ לארץ שהם באיכות 4K,
היו שם בערך 70 סרטים כאלה, שב vod לא של הילדים, נכנסים לקטגוריית סרטים ומשם לקטגוריית 4K, ואז היה שם 3 קטגוריות של סרטי 4K, אחד שהיה בו 5 סרטי טבע, ועוד אחד שהיו בו 2 סרטי תצוגות אופנה, שתי הקטגוריות האלה, היו לצפיה בחינם, ועוד קטגוריה אחת של סרטי קולנוע, שכל צפיה באחד מהסרטי קולנוע האלה היא בתוספת תשלום, בערך של 22 שקל, בנוסף לתשלום החודשי לשירות ה VOD של יס דרך הלווין,
וכדי לצפות בתכנים האלה צריך ממיר לוויני רק של יס אולטרא, עם מסך תצוגה שמתאים לאיכות 4K, , יש לי ממיר אחד כזה לצפיה בתכני 4K, ביס דרך הלווין, בנוסף לזה , יש לי גם יס פלוס.
כנראה עשו את ההפחתה הזו למניעת אפליה לרעה בין צופי יס פלוס לצופי יס דרך הלווין.
עד כמה זה שידור איכותי או כמות התכנים באיכות כזו?
אני לא מוצא הבדל בין האיכויות בין יס פלוס ליס דרך לווין ולפרי טיוי,
אבל בפרי טיוי יש באיכות 4K, יותר סרטי קולנוע מחוץ לארץ בלי תוספת תשלום, ביס פלוס לא לנייד, זה גם בלי תוספת תשלום סרטים כאלה, אבל בינתים רק 12 סרטים כאלה, והם
אולי חתונה,
קנדהאר (ג'ראר באטלר),
גן עדן של טעויות,
נחיתת חירום (ג'ראר באטלר),
לגדול עם ההורים,
משחקי הבונקר,
הכריש השחור,
הקורבן,
המסע הבלתי סביר (בעליל) של הרולד פריי,
מלכודת בלב ים,
פסגת הסכנה,
לומדת לעוף.
מהתאריך 1.5.2024 כולל עכשיו, שיש שם רק את הסרטים האלה, ביס לא אמרו שהם מוסיפים בקרוב עוד סרטי קולנוע מחוץ לארץ באיכות 4K,
כאשר בפרי טיוי אמרו לי שכל תוכן שהם ירצו לשדר שאפשר לצפות בו באיכות 4k, אז הוא ישודר אצלם באיכות זו.
ושמתי לב שביס דרך הלווין גם הפחיתו בהרבה את כמות הסרטים מחוץ לארץ שהם באיכות 4K,
היו שם בערך 70 סרטים כאלה, שב vod לא של הילדים, נכנסים לקטגוריית סרטים ומשם לקטגוריית 4K, ואז היה שם 3 קטגוריות של סרטי 4K, אחד שהיה בו 5 סרטי טבע, ועוד אחד שהיו בו 2 סרטי תצוגות אופנה, שתי הקטגוריות האלה, היו לצפיה בחינם, ועוד קטגוריה אחת של סרטי קולנוע, שכל צפיה באחד מהסרטי קולנוע האלה היא בתוספת תשלום, בערך של 22 שקל, בנוסף לתשלום החודשי לשירות ה VOD של יס דרך הלווין,
וכדי לצפות בתכנים האלה צריך ממיר לוויני רק של יס אולטרא, עם מסך תצוגה שמתאים לאיכות 4K, , יש לי ממיר אחד כזה לצפיה בתכני 4K, ביס דרך הלווין, בנוסף לזה , יש לי גם יס פלוס.
כנראה עשו את ההפחתה הזו למניעת אפליה לרעה בין צופי יס פלוס לצופי יס דרך הלווין.