עם המחירים של המוצרים האלה, היו צריכים לתת מתנה לפחות לשנה09/07/2024 21:04oferlaor כתב: לא הייתי משלם על זה. אם זה לא מגיע חינם כחלק מהמנוי (פרס על אייפון, אייפד או מחשב חדש) אני מתאפק....
*בהנחה שזה 3 חודשים בכל אחד מהם
עם המחירים של המוצרים האלה, היו צריכים לתת מתנה לפחות לשנה09/07/2024 21:04oferlaor כתב: לא הייתי משלם על זה. אם זה לא מגיע חינם כחלק מהמנוי (פרס על אייפון, אייפד או מחשב חדש) אני מתאפק....

לא הבנתי אותך. Lg כן תומכים ב-dv, בכל האפליקציות.10/07/2024 4:17magshield כתב: יכול להיות, אבל בסופו של דבר זה עדיין יהיה פחות טוב מדולבי וייז'ן ולכן מי שיש לו LG בבעיה עם פריים וידאו....

נטפליקס מציעים מעט מאד תוכן איכותי. ממש מעט. אני בקושי צופה שם במשהו.10/07/2024 7:18pixies כתב: נטפליקס עולה 70 שקלים ואפל 26 שקלים. לעניות דעתי המנוי באפל יותר משתלם מאשר המנוי בנטפליקס (ואני מנוי בשניהם)....
הכוונה היתה שמכיוון שפריים וידאו כמעט ולא תומכת בדולבי וייז'ן, טלויזיה של LG פחות מומלצת לשירות שלהם ועדיף כנראה סמסונג (בהנחה שהתכנים אכן עובדים שם עם HDR10+)....

אמיתי ? מה ???10/07/2024 17:00magshield כתב: הכוונה היתה שמכיוון שפריים וידאו כמעט ולא תומכת בדולבי וייז'ן, טלויזיה של LG פחות מומלצת לשירות שלהם ועדיף כנראה סמסונג (בהנחה שהתכנים אכן עובדים שם עם HDR10+)....

שאתה ממליץ לבחור או לא לבחור טלביזיה לפי שירות הסטרימינג שאתה מנוי עליו .....
אבל זה לא מה שרשמתי. אף אחד לא יחליף טלויזיה בגלל שהוא עבר שירות סטרימינג.10/07/2024 20:51Lior_M כתב: שאתה ממליץ לבחור או לא לבחור טלביזיה לפי שירות הסטרימינג שאתה מנוי עליו .....

קודם כל זה מאוד משפיל להיות מושווה לדברים שביבי אמר (כן, אני יודע שיש פה כמה שחושבים שזאת גדולה, אני פחות חושב ככה).10/07/2024 21:51ChinggisKhan כתב: זה בערך הדבר הכי לא מדוייק ששמעתי מאז שביבי אמר שאנחנו כפסע מניצחון.
איך אפשר להשוות חברות שונות רק על בסיס זה ? מה עם טכנולוגיות המסך ? המעבד ? אפס התייחסות לדגם ספציפי?...

אני פותח השרשור והאמירה שלי התיחסה למוצרים הפיזיים שלהם ולא לאפליקציה או לתוכן. כלומר, ניסיתי לרמוז שאולי האפליקציה עובדת כפי שהיא עובדת על קופסאות אנדרואיד בכוונת מכוון כדיי לגרום להאנשים לשלם על קופסא עם ציור של תפוח שעושה פחות מקופסה של אנדרואיד שעולה בערך חצי.12/07/2024 12:56dmitrys כתב: פותח השרשור הרג אותי עם "מחיר פרימיום".
אפלTV+ עולה שליש מנטפליקס, פחות מ 30 שח לחודש. אולי השירות הזול ביותר בארץ.
ארוחה זוגית במסעדה עולה כמו מנוי לשנה.
אני מרוצה מהאיכות על טלויזיית סוני....

ראה - אפל ודאי שלא נמנית על ל״ו הצדיקים ..06/07/2024 11:01Lior_M כתב: אני מהמוזרים האלו שמתעקשים להמשיך לעבוד עם Nvidia Shield מהסיבה שרוב הצפייה שלי היא מספריה פרטית מבוססת פלקס וכרגע השילד הוא המכשיר היחיד שתומך ב lossless audio passthrough.
אני יודע שמדובר באחד השירותים המוצלחים בעולם, אבל מבחינתי האפליקציה שלהם נכשלה בהצלחה. הם כנראה מתעקשים שהלקוחות שלהם ימשיכו לשלם מחירי פרימיום על המוצרים שלהם. רוצים שארכוש AppleTV ? תשכנעו שהמכשיר שלכם יותר טוב מהמתחרים, אל תדפקו את האפליקציה בכוונה בשאר המכשירים....
אבל במקרה הזה נראה לי שלקחת את תאוריית הגרידיות רחוק מדי. 

כפי שכתבתי ,12/07/2024 15:30sigamore כתב: ראה - אפל ודאי שלא נמנית על ל״ו הצדיקים ..אבל במקרה הזה נראה לי שלקחת את תאוריית הגרידיות רחוק מדי.
בתוך אוהד Nvidia Shield מושבע (לשעבר) שגם עשה לא מעט נפשות למכשיר פה באתר.. אני זוכר עוד מספר ״גליצ׳ים״ וענייני תאימות שצצו עם ה Shield. לפני מספר שבועות התקנתי בבית הורי את האפליקציה על גבי הסטימר הפשוט של שיאומי (לא זוכר את שמו ... ~200 שקל), והחוויה מבחינת הממשק והתמונה היו בסדר גמור. אוקי - אולי לא ממשק מהוקצע כמו על גבי הנגן של אפל (פשוט לא הקדשתי לזה מחשבה), אבל כאמור בשום שלב לא הרגשתי ״דפוק״
בנימה אישית -- עברתי לנגנים של אפל לפני שנתיים שלוש. הסיבה העיקרית היתה השליטה הגורפת של מכשירי אפל אצלנו בבית אבל גם הרצון לקיים ממשק אחיד על כל המסכים. החלפתי שלושה נגני Shield (שהתקבלו בהתלהבות ע״י חברים ובני משפחה ועדיין עובדים ׳חזק׳ עד היום) בנגני אפל והמחיר היחיד שנאלצתי ל׳שלם׳ היה בהעדר KODI ... בדיעבד -- couldn't care less
מושלמים הם ודאי שלא אבל בד בבד, לא נופלים בדבר מנגני ה Shield ... להבנתי גם מבחינת המחיר.
אם תזדמן לאיזור מודיעין אתה יותר ממוזמן לקפה וסיבוב על ה
...
למה זה רלוונטי כמה עולה ארוחה זוגית? אם אני אציע לך מסטיק ב-30 ש"ח, זה לא מחיר פרימיום למסטיק?12/07/2024 12:56dmitrys כתב: פותח השרשור הרג אותי עם "מחיר פרימיום".
אפלTV+ עולה שליש מנטפליקס, פחות מ 30 שח לחודש. אולי השירות הזול ביותר בארץ.
ארוחה זוגית במסעדה עולה כמו מנוי לשנה.
אני מרוצה מהאיכות על טלויזיית סוני....