AppleTV+
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני מהמוזרים האלו שמתעקשים להמשיך לעבוד עם Nvidia Shield מהסיבה שרוב הצפייה שלי היא מספריה פרטית מבוססת פלקס וכרגע השילד הוא המכשיר היחיד שתומך ב lossless audio passthrough.
מפה לשם, פעם בשנתיים אני מקבל מהעבודה מכשיר סלולרי חדש ( אייפון ) וכשמקבלים אייפון מקבלים גם שלושה חודשי חינם ל AppleTV+
עד עכשיו פשוט התעלמתי מהשירות הזה והמשכתי לצרוך תוכן סטרימיניג ( המעט שאני צורך ) מנטפליקס ודיסני.
לפני יומיים נשברתי והתקנתי את ה AppleTV+ על השילד.
אני מכיר את מוצרי Apple ( אני עם אייפון מעל 10 שנים והשתמשתי לא מעט גם באיפידים ) ואין מצב שהממשק המחורבן הזה עבור מכשירי אנדרואיד הוא לא בכוונת מכוון. אני כמובן משווה לממשק באייפון שם הדברים עובדים הרבה יותר חלק. אבל הכי מרגיז זה שאני לא מצליח להוציא HDR מהאפליקציה ( כן בדקתי בהגדרות של האפליקציה שה "Limit to SDR" במצב "OFF" ).
מיותר לצייןף פלקס, דיסני ונטפליקס - מתבצע מעבר ללא בעיה ל HDR ( שילד > רסיבר > מקרן ) אז לא, אלו לא הכבלים, לא הגדרה ברסיבר ולא הגדרה במקרן.
מנסה להבין אם זו בעיה של רוחב פס ( אין בעיה של רוחב פס כי אפליקציות אחרות עובדות אבל אמרתי אולי האפליקציה מבולבלת.. נעזור לה )
אין באפליקציה שום מידע על רוחב הפס או על איכות התוכן המנוגן. בפס המידע כאשר התוכן מנוגן מופיע הכיתוב HDR אבל התמונה היא ב SDR.
ה ATMOS עובר. באמת תודה.
ירדתי למטה והתקנתי את האפליקציה על טלביזיה של LG ( ישנה מ 2018 ). ממשק עוד יותר מחורבן, אבל שם ה HDR עובד.
אני יודע שמדובר באחד השירותים המוצלחים בעולם, אבל מבחינתי האפליקציה שלהם נכשלה בהצלחה. הם כנראה מתעקשים שהלקוחות שלהם ימשיכו לשלם מחירי פרימיום על המוצרים שלהם. רוצים שארכוש AppleTV ? תשכנעו שהמכשיר שלכם יותר טוב מהמתחרים, אל תדפקו את האפליקציה בכוונה בשאר המכשירים.
מפה לשם, פעם בשנתיים אני מקבל מהעבודה מכשיר סלולרי חדש ( אייפון ) וכשמקבלים אייפון מקבלים גם שלושה חודשי חינם ל AppleTV+
עד עכשיו פשוט התעלמתי מהשירות הזה והמשכתי לצרוך תוכן סטרימיניג ( המעט שאני צורך ) מנטפליקס ודיסני.
לפני יומיים נשברתי והתקנתי את ה AppleTV+ על השילד.
אני מכיר את מוצרי Apple ( אני עם אייפון מעל 10 שנים והשתמשתי לא מעט גם באיפידים ) ואין מצב שהממשק המחורבן הזה עבור מכשירי אנדרואיד הוא לא בכוונת מכוון. אני כמובן משווה לממשק באייפון שם הדברים עובדים הרבה יותר חלק. אבל הכי מרגיז זה שאני לא מצליח להוציא HDR מהאפליקציה ( כן בדקתי בהגדרות של האפליקציה שה "Limit to SDR" במצב "OFF" ).
מיותר לצייןף פלקס, דיסני ונטפליקס - מתבצע מעבר ללא בעיה ל HDR ( שילד > רסיבר > מקרן ) אז לא, אלו לא הכבלים, לא הגדרה ברסיבר ולא הגדרה במקרן.
מנסה להבין אם זו בעיה של רוחב פס ( אין בעיה של רוחב פס כי אפליקציות אחרות עובדות אבל אמרתי אולי האפליקציה מבולבלת.. נעזור לה )
אין באפליקציה שום מידע על רוחב הפס או על איכות התוכן המנוגן. בפס המידע כאשר התוכן מנוגן מופיע הכיתוב HDR אבל התמונה היא ב SDR.
ה ATMOS עובר. באמת תודה.
ירדתי למטה והתקנתי את האפליקציה על טלביזיה של LG ( ישנה מ 2018 ). ממשק עוד יותר מחורבן, אבל שם ה HDR עובד.
אני יודע שמדובר באחד השירותים המוצלחים בעולם, אבל מבחינתי האפליקציה שלהם נכשלה בהצלחה. הם כנראה מתעקשים שהלקוחות שלהם ימשיכו לשלם מחירי פרימיום על המוצרים שלהם. רוצים שארכוש AppleTV ? תשכנעו שהמכשיר שלכם יותר טוב מהמתחרים, אל תדפקו את האפליקציה בכוונה בשאר המכשירים.
נערך לאחרונה על ידי Lior_M ב 06/07/2024 11:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

בדקתי מול מקרן שזה HDR10. בניגון התוכן, בפס המידע באפליקציה מופיע HDR כלומר יש זיהוי שאין תמיכה ב DV ויש תמיכה ב HDR ( אחרת לא היה מופיע HDR ) אבל הסיגנל שמגיע למקרן הוא SDR.06/07/2024 17:37magshield כתב: כשאתה אומר HDR, אתה מתכוון ל-HDR רגיל? 10 פלוס? דולבי וייז'ן?
התמונה שלהם הכי איכותית מבין שירותי הסטרימינג שניסיתי אם כי התוכן די מעפאן...
מדגיש, דיסני , נטפליקס ותוכן מפלקס עובדים בלי בעיה. בדקתי גם עם קופסת אנדרואיד אחרת, אותה בעיה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
התוכן ממש לא מעאפן. הרבה סדרות איכותיות וטובות, והרגשה של תמורה הרבה יותר טובה לכסף מאשר נטפליקס שהלכו על כמות ולא איכות.06/07/2024 17:37magshield כתב: התמונה שלהם הכי איכותית מבין שירותי הסטרימינג שניסיתי אם כי התוכן די מעפאן...
@Lior_M , מסכים איתך שהאפליקציה לאנדרואיד TV גרועה. אני סבלתי מ-JUDDER באנוידיה שילד, שנפתר באופן חלקי (לא מלא) אחרי שינוי ידני של תדר רענון של הרזולוציה.
אני בדיוק כמוך עם OLED של LG מ-2018. נכון, הממשק איטי ומסורבל יותר מאשר באנוידיה, אבל לפחות זה פתר באופן מוחלט את בעיית ה-JUDDER ואיכות התמונה מצויינת, כולל זיהוי Dolby Vision. מעדיף ממשק איטי על תמונה לא טובה.
אני לא מבין במקרנים.06/07/2024 18:44Lior_M כתב: בדקתי מול מקרן שזה HDR10. בניגון התוכן, בפס המידע באפליקציה מופיע HDR כלומר יש זיהוי שאין תמיכה ב DV ויש תמיכה ב HDR ( אחרת לא היה מופיע HDR ) אבל הסיגנל שמגיע למקרן הוא SDR.
מדגיש, דיסני , נטפליקס ותוכן מפלקס עובדים בלי בעיה. בדקתי גם עם קופסת אנדרואיד אחרת, אותה בעיה....
אני יכול לומר שבכל מה שצפיתי, קפצה תגית של דולבי וייז'ן (בטלויזיה).
איך הרבה סדרות איכותיות וטובות אם כל הקטלוג שלהם כולל סרטים כולל כ-200-250 תכנים?07/07/2024 7:56pixies כתב: התוכן ממש לא מעאפן. הרבה סדרות איכותיות וטובות, והרגשה של תמורה הרבה יותר טובה לכסף מאשר נטפליקס שהלכו על כמות ולא איכות.
@Lior_M , מסכים איתך שהאפליקציה לאנדרואיד TV גרועה. אני סבלתי מ-JUDDER באנוידיה שילד, שנפתר באופן חלקי (לא מלא) אחרי שינוי ידני של תדר רענון של הרזולוציה.
אני בדיוק כמוך עם OLED של LG מ-2018. נכון, הממשק איטי ומסורבל יותר מאשר באנוידיה, אבל לפחות זה פתר באופן מוחלט את בעיית ה-JUDDER ואיכות התמונה מצויינת, כולל זיהוי Dolby Vision. מעדיף ממשק איטי על תמונה לא טובה....
אז יש כמה סדרות שזכו להצלחה כמו טד לאסו (בעיני אוברייטד).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
הרבה יותר מכמה סדרות מעולות. אני לא יודע מה הטעם שלך בסדרות, טד לאסו זו קומדיה מגניבה ודי מוצלחת. לא יותר מזה.07/07/2024 18:25magshield כתב: איך הרבה סדרות איכותיות וטובות אם כל הקטלוג שלהם כולל סרטים כולל כ-200-250 תכנים?
אז יש כמה סדרות שזכו להצלחה כמו טד לאסו (בעיני אוברייטד)....
רשימה חלקית של סדרות דרמה/פנטזיה/מד"ב שאני ראיתי ונהניתי מאוד:
Severance
Slow Horses
Silo
See
Foundation
Lessons in Chemistry
Bad Sisters
Presumed Innocent
For All Mankind
Dark Matter
The New Look
Defending Jacob
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

הבעיה היא לא המקרן,07/07/2024 18:22magshield כתב: אני לא מבין במקרנים.
אני יכול לומר שבכל מה שצפיתי, קפצה תגית של דולבי וייז'ן (בטלויזיה)....
הבעיה היא באפליקציה שרצה בסביבת אנדרואיד. גם שהשילד חובר לטלביזיה לא הופיע HDR
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני חושב שהסדרות שלהם מצויינות (לא התחברתי כמובן לכולן, גם טד לאסו בעיני איבד כיוון בעונה השניה ודי ויתרתי על זה). ספציפית סיילו, סברנס, פאונדיישן וסוסים איטיים סדרות ממש טובות. הם בפירוש מתמקדים באיכות מעל כמות, זה לא שירות שיכול להחזיק בפני עצמו.
מעניין שהגרסא של אנדרואיד בעייתית כל כך. הם דווקא עשו רושם שהם התאמצו לפתח את האפליקציה למרבית הפלטפורמות וזה מפתיע. בעיית ה judder והתאמות קיימת בכל הפלטפורמות בהרבה אפליקציות - רק נטפליקס ופריים עושים את זה כראוי על כל הפלטפורמות שניסיתי. דיסני (ההודי) למשל עובד ממש רע על Apple TV ולא עושה התאמה של קצב פריימים וזה ממש מתסכל.
מעניין שהגרסא של אנדרואיד בעייתית כל כך. הם דווקא עשו רושם שהם התאמצו לפתח את האפליקציה למרבית הפלטפורמות וזה מפתיע. בעיית ה judder והתאמות קיימת בכל הפלטפורמות בהרבה אפליקציות - רק נטפליקס ופריים עושים את זה כראוי על כל הפלטפורמות שניסיתי. דיסני (ההודי) למשל עובד ממש רע על Apple TV ולא עושה התאמה של קצב פריימים וזה ממש מתסכל.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מבחינת איכות התמונה אמזון מקום ראשון אצלי.
נכון, יש לאפל את הסדרות האלו שציינת שהן טובות מאד, אבל בעייני זה לא מצדיק מנוי.
נכון, יש לאפל את הסדרות האלו שציינת שהן טובות מאד, אבל בעייני זה לא מצדיק מנוי.
לאפל יש את איכות הוידאו הכי טובה בפער מול נטפליקס ופריים.
האפליקציה לאנדרואיד אכן לא משהו. אצלי (SONY) היא מזהה DV אבל בפועל מקבל HDR.
התוכן באפל מעולה עם סדרות מקור ממש טובות, בעיקר מד"ב למי שאוהב.
חבל באמת שהכמות לא משהו.
האפליקציה לאנדרואיד אכן לא משהו. אצלי (SONY) היא מזהה DV אבל בפועל מקבל HDR.
התוכן באפל מעולה עם סדרות מקור ממש טובות, בעיקר מד"ב למי שאוהב.
חבל באמת שהכמות לא משהו.
שוב, כל הקטלוג של הם הוא כולל 200-250 תכנים כולל סדרות ותוכניות. אז תחתוך סרטים. עם כמה סדרות נשארנו? כמה מהן כבר יכולות להיות טובות? אז נניח שיש לך 10-20 סדרות.08/07/2024 7:30pixies כתב: הרבה יותר מכמה סדרות מעולות. אני לא יודע מה הטעם שלך בסדרות, טד לאסו זו קומדיה מגניבה ודי מוצלחת. לא יותר מזה.
רשימה חלקית של סדרות דרמה/פנטזיה/מד"ב שאני ראיתי ונהניתי מאוד:
Severance
Slow Horses
Silo
See
Foundation
Lessons in Chemistry
Bad Sisters
Presumed Innocent
For All Mankind
Dark Matter
The New Look
Defending Jacob...
בכל שירות אחר אתה תמצא כאלה. אפילו בפריים וידאו שהוא שירות די חלש, למיטב זכרוני יש שרלוק, החץ, מגרש ביתי, הסדרה של שר הטבעות, קומיוניטי ועוד ועוד.
בנטפליקס אתה תמצא הרבה יותר סדרות טובות (חבל רק שחלקן באיכות לא משהו).
אני לא חושב שזאת הסיבה. השתמשתי בחלק מהזמן בכרום קאסט, ולמיטב זכורני Google TV מבוסס על אנדרואיד, לא?08/07/2024 8:19Lior_M כתב: הבעיה היא לא המקרן,
הבעיה היא באפליקציה שרצה בסביבת אנדרואיד. גם שהשילד חובר לטלביזיה לא הופיע HDR
ליאור...
לא זוכר שהיה תוכן שלא קפצה התגית של הוייז'ן.
אני כן אציין ששמתי לב להבדל בצבעים כשצפיתי דרך הטלויזיה לעומת הכרום קאסט.
מה זה נקרא איכות על הכמות? יש שם יותר סדרות איכותיות מאשר שירותים אחרים? התשובה היא לא.08/07/2024 8:27oferlaor כתב: אני חושב שהסדרות שלהם מצויינות (לא התחברתי כמובן לכולן, גם טד לאסו בעיני איבד כיוון בעונה השניה ודי ויתרתי על זה). ספציפית סיילו, סברנס, פאונדיישן וסוסים איטיים סדרות ממש טובות. הם בפירוש מתמקדים באיכות מעל כמות, זה לא שירות שיכול להחזיק בפני עצמו.
מעניין שהגרסא של אנדרואיד בעייתית כל כך. הם דווקא עשו רושם שהם התאמצו לפתח את האפליקציה למרבית הפלטפורמות וזה מפתיע. בעיית ה judder והתאמות קיימת בכל הפלטפורמות בהרבה אפליקציות - רק נטפליקס ופריים עושים את זה כראוי על כל הפלטפורמות שניסיתי. דיסני (ההודי) למשל עובד ממש רע על Apple TV ולא עושה התאמה של קצב פריימים וזה ממש מתסכל....
יש שם פשוט פחות סדרות.
אני מופתע ממזה שאתה רושם.08/07/2024 8:43ChinggisKhan כתב: מבחינת איכות התמונה אמזון מקום ראשון אצלי.
נכון, יש לאפל את הסדרות האלו שציינת שהן טובות מאד, אבל בעייני זה לא מצדיק מנוי....
אנחש שיש לך טלויזיה של סמסונג או משהו דומה? אין להם כמעט תכנים עם 4k דולבי וייז'ן כך שהם בעיקר יתאימו לסמסונג.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

יש לי oled של lg ובטלוויזיות אחרות צופה דרך גוגל tv. נכון שאין להרבה תכנים dv אבל כל hdr נראה מעולה והתמונה מרגישה לי ב-bit frame גבוה יותר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא הייתי משלם על זה. אם זה לא מגיע חינם כחלק מהמנוי (פרס על אייפון, אייפד או מחשב חדש) אני מתאפק.
יכול להיות, אבל בסופו של דבר זה עדיין יהיה פחות טוב מדולבי וייז'ן ולכן מי שיש לו LG בבעיה עם פריים וידאו.09/07/2024 20:51ChinggisKhan כתב: יש לי oled של lg ובטלוויזיות אחרות צופה דרך גוגל tv. נכון שאין להרבה תכנים dv אבל כל hdr נראה מעולה והתמונה מרגישה לי ב-bit frame גבוה יותר...