טלוייזית LG איפוס נתוני צפיה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי

יש אפליקציות שלא נרשמים אליהן, נניח של ערוץ 12 וזה שומר היכן שהוא את ההתקדמות של הצפיה.
נניח שסתם נכנסתם לסדרה והרצתם קדימה כדי לראות אם זה מעניין, אז זה מראה כאילו צפיתם עד לנקודה הזאת.

איפה בטלויזיה זה שומר את הנתונים האלה? האם זה מקושר לחשבון LG? (צריך לשים אימייל וכו')
האם ניתן לאפס את זה בצורה כלשהי?

כנ"ל בנוגע לשירותי סטרימינג - האם יש דרך לאפס את הפרופיל הראשוני? (פרופילים שמוסיפים ניתן למחוק לאחר מכן, אז זה לא בעיה, אבל את הראשוני לא ניתן. נניח לצורך הדוגמה, בדיסני פלוס שאני זוכר שרציתי לאפס ולא מצאתי דרך. אולי זה השתנה מאז.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

זה הכל תלוי באפליקציה ולא קשור באופן ישיר ל-LG. אני מניח שאפליקציות כמו ערוץ 12 לא הולכות לשמור כלום בחשבון LG שלך. לא בטוח שזה בכלל אפשרי מצדן של האפליקציות או הגיוני.
ללא חשבון, אני מניח שזה יישמר על הטלוויזיה. זו בסה"כ תוכנה שיש לה אפשרות לשמור הגדרות וכו', כמו בטלפון שלך.

לגבי פרופילי שירותי סטרימינג, לא קשורים ל-LG. כל שירות והמימוש שלו. הייתי אומר שבאופן כללי זה הגיוני שאי אפשר יהיה למחוק את הפרופיל הראשוני.
אני מניח שבמסך האפליקציות אפשר לאפס את האפליקציה עצמה. והגדרות של פרופילים אפשר בד"כ לעשות מהאתר של השירות.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

06/07/2024 4:08  
TheCoolest כתב:
זה הכל תלוי באפליקציה ולא קשור באופן ישיר ל-LG. אני מניח שאפליקציות כמו ערוץ 12 לא הולכות לשמור כלום בחשבון LG שלך. לא בטוח שזה בכלל אפשרי מצדן של האפליקציות או הגיוני.
ללא חשבון, אני מניח שזה יישמר על הטלוויזיה. זו בסה"כ תוכנה שיש לה אפשרות לשמור הגדרות וכו', כמו בטלפון שלך.

לגבי פרופילי שירותי סטרימינג, לא קשורים ל-LG. כל שירות והמימוש שלו. הייתי אומר שבאופן כללי זה הגיוני שאי אפשר יהיה למחוק את הפרופיל הראשוני.
אני מניח שבמסך האפליקציות אפשר לאפס את האפליקציה עצמה. והגדרות של פרופילים אפשר בד"כ לעשות מהאתר של השירות.
...
אין צורך בחשבון בשביל אפליקציית ערוץ 12. לכן אני מאמין שזה שומר על החשבון של LG. בעברתי עשיתי שחזור הגדרות יצרן והנתוני צפיה לא התאפסו. אז נשאלת השאלה אם יש אופציה לאפס אותם.

שרותי סטרימינג - אני יודע שזה לא קשור ל-LG. ציינתי את זה כי זה סובל מאותה בעיה. אני זוכר שהסתכלתי בפרופיל הראשי של דיסני פלוס בכמה תוכניות כדי לראות במה מדובר ואז כולם נתקעו לי ב-המשך לצפות ואי אפשר להעיף אותן אם זה פרופיל ראשי (אלא אם אתה מריץ עד הסוף קדימה ואז זה מסומן כאילו סיימת לצפות).

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

למה שזה ישמור בחשבון LG שלך? זה פשוט נשמר על הטלוויזיה.
או שאולי הם יכולים לשמור את הפרטים האלה גם בצד שרת שלהם לפי זיהוי המסך בצורה כלשהי.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

06/07/2024 20:05  
TheCoolest כתב:
למה שזה ישמור בחשבון LG שלך? זה פשוט נשמר על הטלוויזיה.
או שאולי הם יכולים לשמור את הפרטים האלה גם בצד שרת שלהם לפי זיהוי המסך בצורה כלשהי.
...
זה לא יכול לשמור על הטלויזיה כי ביצעתי בעבר שחזור הגדרות יצרן עקב אפליקציה שכל הזמן היתה מראה מסך שחור ולא מצאתי לזה פתרון. כל מה שצפיתי הופיע שם. האמת שגם דברים שאני לא זוכר שצפיתי :)

יכול להיות שהם שומרים בצד השרת שלהם בצורה כלשהי. לא יודע. בשביל זה שאלתי אם מישהו יודע היכן זה נשמר.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”