75UT80006LA

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Mayan41 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: Mayan
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתלבטת לגבי הטלוויזיה הזאת. אשמח לדעתכם?
השימוש הוא בעיקר לחדשות וקצת נטפליקס.
הסלון יחסית מואר.
לא מחפשת משהו יותר מדי משוכלל אבל כן משהו אמין שרואים סבבה. אנחנו לא צופים הרבה בטלוויזיה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4785
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #2 

מדובר במוצר בסיסי ביותר. להורים שלי יש מסך ממש דומה של lg (דגם קודם) לשימושים דומים. בעייני הוא מזעזע. הם מרוצים. קשה לדעת מה הסטנדרטים של כל אדם ולמה העין שלו רגישה.
אני לא בטוח בכמה נמכר, יכול להיות שיש חלופות מעט טובות יותר מבית tcl.
לגבי אמינות, מאד קשה להגיד. אפשר לומר שהשירות של ח.י נחשב הטוב בארץ (זו לא חכמה גדולה) אבל מסך כזה מגיע רק עם שנת אחריות אחת (ולא שווה להרחיב אחריות על מסך כל כך בסיסי) וקשה לדעת מה יהיה אח״כ.

bourbon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

05/07/2024 8:49  
ChinggisKhan כתב:
מדובר במוצר בסיסי ביותר. להורים שלי יש מסך ממש דומה של lg (דגם קודם) לשימושים דומים. בעייני הוא מזעזע. הם מרוצים. קשה לדעת מה
...
אשמח לשמוע מה מזעזע בה בעיניך. אני שוקל לקנות את הדגם הקודם (UR) לדירה שכורה של הבנות שלי; בבית שלנו יש OLED 77 של LG, ברור לי שזה כמה דרגות פחות אבל האם יש דברים ספציפיים בדגם הזה שאתה יכול להצביע עליהם?
כי עד כמה שאני רואה - רוב הדגמים של LG שהם לא OLED הם לא שמיים וארץ מבחינת הבדלי איכות...

תודה!

זאב

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4785
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #4 

יש ל-lg דגמי מיני לד טובים, אבל הם קרובים במחיר ל-oled. המסכים ברמת הכניסה סובלים מבלומינג פשוט נוראי, עיבוד תמונה חלש ולכן תכני ממקורות שידור ירודים (הניח טלוויזיה מסחרית) נראים רע, בעיות השתקפות ובהירות נמוכה יחסית מה שמפריע לצפיה במהלך היום. כל אלו כאמור לגמרי נסבלים ושוליים מבחינת ההורים שלי

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #5 

צודק ChinggisKhan. מה שמפריע יותר מהבלומינג זה אחידות התאורה האחורית של המסך שהיא על הפנים. תאורת ה-EDGE לא אחידה, מה שגורם לאזורים במסך להיות בהירים יותר. זה מורגש בעיקר בסצנות חשוכות. יש לא מעט דיונים בפורום בנושא הזה.
לקנות מסך כזה זה לוטו. אולי תקבל מסך עם אחידות טובה ואולי לא.
מנסיון אישי, נסיתי מסך כזה לפני שנתיים לחדר השינה אבל מהר מאור החזרתי. זה היה בלתי נסבל.

bourbon
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

תודה!
לפחות החלק של איכות המעבד פחות רלוונטית אצלי כי זה יהיה מחובר ל-Apple TV. אני מניח שהבנות שלי יצטרכו לחיות עם האיכות הנמוכה יותר בסצינות חשוכות כי אני לא מתכוון לקנות להן OLED :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”