האם סרווין ווגה האמריקאית כבר לא מייצרת?
אני לא מכיר את הנושא ספציפית - אבל רפי האוזמן הוא אחד המבינים יותר בתחום הזה...combina22 כתב:רפי האוזמן אמר לי שזה כבר לא סרווין ווגה של פעם, ושהחברה פשטה רגל וקנו אותה חברה שמייצרת על שמה רמקולים עם הגימיק הזה של הגומיה האדומה סביב האלמנטים וכו'.....
לא ניראה לי בכלל ואפילו יצאה סידרה חדשה VE שמשלבת את סדרת ה V עים ה E אבל הכי טובה עד כמה שסרווין יכול להיות טוב זאת דווקא ה E הותיקה מאוד מאוד.
נערך לאחרונה על ידי tascam ב 25/09/2007 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
חברת סרוין ווגה שייכת לקונצרן STANTON האמריקאי שמיצרים ציוד אודיו מיקצועי לDJ אז נירה לי שהדברים חסרי שחר.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
רב סרן-רועי קליין.