יס+ מול סטינג
שלום,
אני מנוי על יס - יש לי ממיר לוויני בסלון ויס+ באחד החדרים בבית.
רציתי לדעת מה הבדל התכנים בין יס+ לבין סטינג:
אני רואה את רשימת הערוצים של סטינג פה: https://www.stingtv.co.il/packages/family/
1. האם בסטינג אין ערוץ one?
2. מבחינת VOD, מה ההבדלים? האם יש בסטינג VOD את סדרות המקור של יס? מה בעיקר ההבדלים ב-VOD בין סטינג ויס+?
3. האם אפשר להתקין על disney+ על ממיר סטינג? מבין מהלינק למעלה שכן אבל רוצה לוודא.
4. האם מישהו יודע - אם יש איזו הטבה ל-disney+ למנויי יס? אף פעם לא ניצלתי הטבה כי לא יכולתי להתקין disney+ בסלון.
אני מנוי על יס - יש לי ממיר לוויני בסלון ויס+ באחד החדרים בבית.
רציתי לדעת מה הבדל התכנים בין יס+ לבין סטינג:
אני רואה את רשימת הערוצים של סטינג פה: https://www.stingtv.co.il/packages/family/
1. האם בסטינג אין ערוץ one?
2. מבחינת VOD, מה ההבדלים? האם יש בסטינג VOD את סדרות המקור של יס? מה בעיקר ההבדלים ב-VOD בין סטינג ויס+?
3. האם אפשר להתקין על disney+ על ממיר סטינג? מבין מהלינק למעלה שכן אבל רוצה לוודא.
4. האם מישהו יודע - אם יש איזו הטבה ל-disney+ למנויי יס? אף פעם לא ניצלתי הטבה כי לא יכולתי להתקין disney+ בסלון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
יש כמה הבדלים, בנוגע ל VOD יש תכנים שלא זמינים בסטינג, או שזמינים באיחור.
בנוסף - היעדר תמיכה בפרופילי צפיה שונים, בניגוד ליס+
בנוגע להתקנת אפליקציות נוספות - זה ממיר אנדרואיד TV, אתה יכול להתקין עליו מה שאתה רוצה, גם דיסני.
בנוגע להתקנת אפליקציות נוספות - זה ממיר אנדרואיד TV, אתה יכול להתקין עליו מה שאתה רוצה, גם דיסני.
לגבי תכנים שלא נמצאים בסטינג - האם סדרות המקור של יס (למשל - "שטיסל", "האחיות המוצלחות שלי") כן נמצאות?03/07/2024 15:58yossipeleg כתב: יש כמה הבדלים, בנוגע ל VOD יש תכנים שלא זמינים בסטינג, או שזמינים באיחור.
בנוגע להתקנת אפליקציות נוספות - זה ממיר אנדרואיד TV, אתה יכול להתקין עליו מה שאתה רוצה, גם דיסני....
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
כל תכני המקור זמינים!
בנימה אישית -- חבל על כל גרוש שאתה זורק על האופציה ״היקרה״ של יס פלוס. אני מנוי סטינג מיום ההשקה שלהם (אחרי כ 15 שנה ביס) ולא שוקל אופציה אחרת.
בנימה אישית -- חבל על כל גרוש שאתה זורק על האופציה ״היקרה״ של יס פלוס. אני מנוי סטינג מיום ההשקה שלהם (אחרי כ 15 שנה ביס) ולא שוקל אופציה אחרת.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה.04/07/2024 17:23sigamore כתב: כל תכני המקור זמינים!
בנימה אישית -- חבל על כל גרוש שאתה זורק על האופציה ״היקרה״ של יס פלוס. אני מנוי סטינג מיום ההשקה שלהם (אחרי כ 15 שנה ביס) ולא שוקל אופציה אחרת....
אפשר לשאול מה המחיר של החבילה המושלמת של סטינג ?
בסטינג פלוס, התכני VOD זה רק על הערוצי ליניאר שצופים, בלי התוספות של תכני VOD, ויש הרבה תוספות של תכני VOD, כמו למשל השירות החדש שיס רוצה לעשות של סרטים לפני כולם, אפשר אולי להתנחם בזה שבסרטים של השירות החדש הזה הצ9יה היא בינתים רק לשבוע ימים, ואין בסטינג פלוס את כל ערוצי הליניאר שיש ביס פלוס וביס דרך הלווין, וחוץ מחוסר פרופילים , וסטרימר שלא תומך בשידור שבא פחות מאוחר, ופחות חיבור של מכשירים לצפיה בו זמנית, 5 סטרימרים אנדרואיד טיוי ו 4 אחרים,
במקום 7 סטרימרים ועוד 5 אחרים, ביס פלוס,
בסטינג פלוס יש גם חוסר תמיכה באפל טיוי,
לא נראה לי שיש עוד הבדלים בין שני סוגי השירותים האלה.
והמחיר הכספי היותר מוזל לשירות הזה, זה בהתאם למה שאתה מקבל.
בנוסף לזה שיש גם ערוצי ליניאר נוספים לצפיה, אבל בתוספת תשלום, כמו ערוצי ספורט,
באיזה תכנים אתה מתעניין לצפות?
אולי מתאים לך יותר שירות אחר של טלוויזיה רב ערוצי
למשל בגלל שערוצי ONE שייכים לחברת RGE,
https://freetv.tv/help-center/34
אז בפרי טיוי אפשר לצפות בערוץ הזה במחיר כספי חודשי יותר מוזל, 39.90 שקל לחודש 2 מכשירים, 49.90 שקל לחודש 5 מכשירים, אני משלם על 2 מכשירים 29.90 שקל, כי בחרתי במבצע שלהם שהיה להם קודם, ועד עכשיו אני לא מתחרט על זה שיש לי גם את פרי טיוי.
אני באופן אישי מכיר הרבה אנשים שעברו לפרי טיוי, מתי ששר התקשורת אמר שהוא רוצה לסגור את עידן פלוס דרך האנטנה, הם אומרים, אנחנו צריכים להיות תלויים באינטרנט בעיגן פלוס, אז כבר עדיף להוסיף קצת כסף ולצפות בעוד תכנים,
אבל בינתים הפרי טיוי לא תומך בשלט עם ספרות.
סביר להניח בינתים, שגם אם עידן פלוס ישדר רק דרך האינטרנט, אז בשנים הקרובות לא יהיו בו ערוצים חדשים, ורק יחזרו ה 4 ערוצים שיצאו משם, ערוץ 14, הלא טיוי, ערוץ 9 רוסי, וערוץ 24 של טלעד בשיתוף קשת. אולי גם ערוץ החדשות בעברית של i24NEWS, אם יהיה לו קל לשדר, כי נכון לעכשיו, לא נראה לי שהרבה ערוצים מתעניינים, איך אני יודע?
ראיתי כמה אנשים מגיבים למשל בפוסטים בדף פייסבוק של הערוץ הזה, פחות תגובות, וכמה אנשים מגיבים בפוסטים של דפי הפייסבוק של חדשות 13 של רשת 13, וכאן חדשות של כאן, ועכשיו 14, ו N12, של קשת, שזה יותר תגובות,
גם השידור בעידן פלוס רק דרך האינטרנט יכול לעלות למי שמשדר שם, עשרות אלפי שקלים בשנה, כאשר הכסף הזה עובר למי שאחראי על השידורים האלה דרך האינטרנט.
במקום 7 סטרימרים ועוד 5 אחרים, ביס פלוס,
בסטינג פלוס יש גם חוסר תמיכה באפל טיוי,
לא נראה לי שיש עוד הבדלים בין שני סוגי השירותים האלה.
והמחיר הכספי היותר מוזל לשירות הזה, זה בהתאם למה שאתה מקבל.
בנוסף לזה שיש גם ערוצי ליניאר נוספים לצפיה, אבל בתוספת תשלום, כמו ערוצי ספורט,
באיזה תכנים אתה מתעניין לצפות?
אולי מתאים לך יותר שירות אחר של טלוויזיה רב ערוצי
למשל בגלל שערוצי ONE שייכים לחברת RGE,
https://freetv.tv/help-center/34
אז בפרי טיוי אפשר לצפות בערוץ הזה במחיר כספי חודשי יותר מוזל, 39.90 שקל לחודש 2 מכשירים, 49.90 שקל לחודש 5 מכשירים, אני משלם על 2 מכשירים 29.90 שקל, כי בחרתי במבצע שלהם שהיה להם קודם, ועד עכשיו אני לא מתחרט על זה שיש לי גם את פרי טיוי.
אני באופן אישי מכיר הרבה אנשים שעברו לפרי טיוי, מתי ששר התקשורת אמר שהוא רוצה לסגור את עידן פלוס דרך האנטנה, הם אומרים, אנחנו צריכים להיות תלויים באינטרנט בעיגן פלוס, אז כבר עדיף להוסיף קצת כסף ולצפות בעוד תכנים,
אבל בינתים הפרי טיוי לא תומך בשלט עם ספרות.
סביר להניח בינתים, שגם אם עידן פלוס ישדר רק דרך האינטרנט, אז בשנים הקרובות לא יהיו בו ערוצים חדשים, ורק יחזרו ה 4 ערוצים שיצאו משם, ערוץ 14, הלא טיוי, ערוץ 9 רוסי, וערוץ 24 של טלעד בשיתוף קשת. אולי גם ערוץ החדשות בעברית של i24NEWS, אם יהיה לו קל לשדר, כי נכון לעכשיו, לא נראה לי שהרבה ערוצים מתעניינים, איך אני יודע?
ראיתי כמה אנשים מגיבים למשל בפוסטים בדף פייסבוק של הערוץ הזה, פחות תגובות, וכמה אנשים מגיבים בפוסטים של דפי הפייסבוק של חדשות 13 של רשת 13, וכאן חדשות של כאן, ועכשיו 14, ו N12, של קשת, שזה יותר תגובות,
גם השידור בעידן פלוס רק דרך האינטרנט יכול לעלות למי שמשדר שם, עשרות אלפי שקלים בשנה, כאשר הכסף הזה עובר למי שאחראי על השידורים האלה דרך האינטרנט.
לדעתי, בסטינג פלוס, רק ערוץ ספורט 5 4K, משודר שם באיכות 4K, עם דיילי בשידור, בניגוד ליס דרך לווין, ויס פלוס, ששם פחות מרגישים את הדיליי בשידור, והערוץ הזה בסטינג פלוס, הוא לא בחבילה הבסיסית....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
תודה31/05/2025 1:57רמאשכ כתב: לדעתי, בסטינג פלוס, רק ערוץ ספורט 5 4K, משודר שם באיכות 4K, עם דיילי בשידור, בניגוד ליס דרך לווין, ויס פלוס, ששם פחות מרגישים את הדיליי בשידור, והערוץ הזה בסטינג פלוס, הוא לא בחבילה הבסיסית....
עם כך אזיה מנוי עושים בכדי שהשידורים יהיו ב 4K ? הוט ?
בכל חברת טלוויזיה רב ערוצית בישראל אפשר לראות את זה באיכות הזו, אבל, בינתים, בפרי טיוי זה הכי זול במחיר לצפות בו, כי זה מבלי לשלם על זה עוד כסף, חוץ מהמחיר החודשי לפרי טיוי....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
התחברתי היום לשירות של סטינג כדי לנסות (הייתי לקוח שלהם ושל יס הרבה שנים):
קודם כל - יש להם מבצע של 49 לחודש לשנה. באתר כתוב במפורש שזה כולל VOD של 40,000 תכנים אבל בפועל כל ה VOD בתשלום ככה שיש פה הטעייה מרגיזה.
מבחינת האפליקציה / ממשק:
- נראה שהוא משמעותית יותר מהיר מזה של יס+ מן הסתם כי הוא יותר קל ורזה
- הרבה פחות אפשרויות התאמה של העדפות צפייה ותפריטים (למשל אי אפשר לבטל ניגון וידאו ברקע)
- נראה מאד חלבי וזול לעומת הממשק של יס+
מבחינת ערוצים נראה שיש מספיק - מבחינתי דיל ברייקר הוא שאין יורוספורט
כאמור הפאק הכי גדול זה ב VOD - זה השימוש העיקרי שלי אז הדיל של 49 לחודש לא ממש משתלם אלא אם צופים רק בלינארי
קודם כל - יש להם מבצע של 49 לחודש לשנה. באתר כתוב במפורש שזה כולל VOD של 40,000 תכנים אבל בפועל כל ה VOD בתשלום ככה שיש פה הטעייה מרגיזה.
מבחינת האפליקציה / ממשק:
- נראה שהוא משמעותית יותר מהיר מזה של יס+ מן הסתם כי הוא יותר קל ורזה
- הרבה פחות אפשרויות התאמה של העדפות צפייה ותפריטים (למשל אי אפשר לבטל ניגון וידאו ברקע)
- נראה מאד חלבי וזול לעומת הממשק של יס+
מבחינת ערוצים נראה שיש מספיק - מבחינתי דיל ברייקר הוא שאין יורוספורט
כאמור הפאק הכי גדול זה ב VOD - זה השימוש העיקרי שלי אז הדיל של 49 לחודש לא ממש משתלם אלא אם צופים רק בלינארי
- oris74
- חבר במועדון HT

אין - זו גרסא ממש רזה של סטינג, אני לא ממליץ אלא אם מישהו רק מחפש לצפות בערוצי הברודקסט הרגילים02/07/2025 19:19גלובל כתב: האם אתה מקבל בסטינג את ערוץ החיים הטובים ( 74 ביס פלוס ) ?
מה לגבי ערוץ Fox News ? ( ביס פלוס 105 )...
- oris74
- חבר במועדון HT

בדיוק.03/07/2025 11:15גלובל כתב: בשביל ערוצי הברודקסט בלבד יש אפשרויות יותר זולות -
פרי טיוי , קודי עם תוסף פישנזון , או ....עידן פלוס למי שיש קליטה טובה ....
מה שמעצבן זו ההטעיה בפרסום - הם כותבים בפירוש שהחבילה כוללת 40,000 תכני VOD וזה פשוט שקר
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
ניסיתי כמה פעמים את פרי טי וי ....גם עבד לי מצויין בחו"ל .
אם היו מוסיפים את - ערוץ החיים הטובים הייתי עובר אליהם מייד באופן קבוע .
הערוץ הזה מהווה אסקפיזם למצב שלנו במדינה ....קצת נחת לראות מקומות יפים ואנשים
שקונים בתים במקומות אקזוטיים בעולם במחיר של מחסן בתל אביב ....קצת לחלום
אם היו מוסיפים את - ערוץ החיים הטובים הייתי עובר אליהם מייד באופן קבוע .
הערוץ הזה מהווה אסקפיזם למצב שלנו במדינה ....קצת נחת לראות מקומות יפים ואנשים
שקונים בתים במקומות אקזוטיים בעולם במחיר של מחסן בתל אביב ....קצת לחלום
- oris74
- חבר במועדון HT

משהו אחרון להוסיף:
- הממשק של סטינג הרבה יותר מהיר מ YES - זה די צפוי כי הוא הרבה פחות מורכב אבל זה ממש הבדל משמעותי
- איכות הצפיה מצוינת, לא ראיתי שום הבדל מ YES
- הממשק של סטינג הרבה יותר מהיר מ YES - זה די צפוי כי הוא הרבה פחות מורכב אבל זה ממש הבדל משמעותי
- איכות הצפיה מצוינת, לא ראיתי שום הבדל מ YES