Yamaha A4A vs Denon X3800H

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

היי,

מחפש, בינתיים ללא הצלחה, מקום בו אוכל להאזין עם הרמקולים שלי ל-2 הרסיברים
Yamaha A4A
Denon X3800H

גם בעזרת החנות של היבואן אס.ג'י לא הצלחתי למצוא מקום שמחזיק רסיבר מסדרת AVENTAGE
(מלבד סטראו סטאר בפ"ת אך אין את הדנון X3800)

אולי בעזרת חוכמת ההמונים פה?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17931
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

01/07/2024 22:03  
shlompis כתב:
היי,

מחפש, בינתיים ללא הצלחה, מקום בו אוכל להאזין עם הרמקולים שלי ל-2 הרסיברים
Yamaha A4A
Denon X3800H

גם בעזרת החנות של היבואן אס.ג'י לא הצלחתי למצוא מקום שמחזיק רסיבר מסדרת AVENTAGE
(מלבד סטראו סטאר בפ"ת אך אין את הדנון X3800)

אולי בעזרת חוכמת ההמונים פה?
...
מאחר ומערכת הכיול של ימאהה זה לא הצד החזק שלהם ומאחר ומערכת כיול טובה עושה הבדל עצום אני הייתי נצמד לדנון/מרנץ שכוללים אודסי + אופציה, בתשלום נוסף, לדיראק.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

shlompis פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

02/07/2024 9:58  
istarmini כתב:
מאחר ומערכת הכיול של ימאהה זה לא הצד החזק שלהם ומאחר ומערכת כיול טובה עושה הבדל עצום אני הייתי נצמד לדנון/מרנץ שכוללים אודסי + אופציה, בתשלום נוסף, לדיראק.
...
אני מכיר את האמירה כללית הזו, בפועל בשמיעה התרשמתי מהמרנץ פחות.
ההתרשמות היא כמובן הטעם האישי שלי ועם הרמקולים שלי. תיתכן תוצאה שונה עם רמקולים אחרים.
כן חשוב לי להקשיב לדנון ולימהה ראש בראש.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

מה יעזור לך לשמוע בחנות? הרסיברים בתצוגה בחנויות לא עברו כיול ולכן הם ישמעו בהתאם לחלל בחנות אותו הדבר ללא קשר לסוג הרסיבר. בדנון יותר קל לבצע כיול עי המערכת. בימהה אין למעשה כיול אוטומתי כי הוא לא עובד, אבל יש יותר אפשרויות כיול ידני עי REW שאיתו אפשר לקבל תוצאות יותר טובות מהדנון האוטומטי. בדנון יש תמיכה ב 4 סאביפ לעומת 2 בימהה. מערכת הסטרימינג של המוסיקה בימהה יותר טובה במחינת תמיכה בשירותי מוסיקה באיכות CD (הדנון מוגבל לאיכות LOSSY בלבד).

niguy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #5 

אין בימהה כיול אוט'??? מאיפה הבאת את זה? יש לי את ה rx-A6A, יש לו כמובן כיול אוט', YPAO משופר ביחס לדורות הקודמים.
אם היא טובה יותר או פחות מהמערכות השונות אין לי מושג. לכל מערכת כיול יש חולשות וחוזקות.
אני באופן אישי מאוד מרוצה מהרסיבר ומהתוצאות.
לא יודע להשוות אותו לדנון או מרנץ אבל בטח לא לפסול השוואה ביניהם.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

02/07/2024 10:58  
niguy כתב:
אין בימהה כיול אוט'??? מאיפה הבאת את זה? יש לי את ה rx-A6A, יש לו כמובן כיול אוט', YPAO משופר ביחס לדורות הקודמים.
אם היא טובה יותר או פחות מהמערכות השונות אין לי מושג. לכל מערכת כיול יש חולשות וחוזקות.
אני באופן אישי מאוד מרוצה מהרסיבר ומהתוצאות.
לא יודע להשוות אותו לדנון או מרנץ אבל בטח לא לפסול השוואה ביניהם.
...
רשמתי שאין למעשה אוטומטי כי הוא פשוט לא עובד ולא אפקטיבי. אבל הם מאפשרים גישה ידנית ל PEQ שאין בדנון.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #7 

אין לך מה להיכנס להשוואות, הימאהה לא יכול לעמוד עם הדנון, כי לדנון יש אפשרות להתחבר לדיראק, אז ימאהה העתיק לא רלוונטי, לך תקנה דנון x3800h באילת עם קופון של סוף שבוע, תגיע הבית תרכוש לו דיראק תעצום עיניים ותן למוזיקה ליזרום אהה ותוסיף כוס יין אדום או לבן

אני רוצה לחדד את הנ"ל, כל רסיבר פרוססור שלא מכיל מערכת כיול עדכנית מבחינתי הוא עתיק, ואני אוהב ימאהה מאוד אבל הם לא רלוונטים כבר הרבה זמן, יכול מאוד להיות שאם מחר הם יחליטו להכניס דיראק למכשירים שלהם סביר להניח שאחשוב לכיון.
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 04/07/2024 8:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

03/07/2024 23:56  
FastandFurious כתב:
אין לך מה להיכנס להשוואות, הימאהה לא יכול לעמוד עם הדנון, כי לדנון יש אפשרות להתחבר לדיראק, אז ימאהה העתיק לא רלוונטי, לך תקנה דנון x3800h באילת עם קופון של סוף שבוע, תגיע הבית תרכוש לו דיראק תעצום עיניים ותן למוזיקה ליזרום אהה ותוסיף כוס יין אדום או לבן
...
אם כבר אילת, ההיתי הולך על המרנץ C50 שהוא המקביל ל X3800H אבל בנוי באופן קצת יותר מושקע ואיכותי עם הפרש מחיר לא גבוה במיוחד.

niguy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #9 

03/07/2024 21:51  
יהלי ב כתב:
רשמתי שאין למעשה אוטומטי כי הוא פשוט לא עובד ולא אפקטיבי. אבל הם מאפשרים גישה ידנית ל PEQ שאין בדנון.
...
הייתי מאוד שמח לדעת אם אתה רושם את זה מניסיון, או משמיעה של רסיבר ימאהה חדש מהדגמים הגבוהים, אחרת הקביעה ש "לא עובד ולא אפקטיבי" מוטעית ומטעה.
אני לא נכנס לויכוח מה יותר טוב כי לא שמעתי את הדנון/מרנץ ולכן גם לא יכול לחוות עליו דעה.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #10 

02/07/2024 10:25  
יהלי ב כתב:
מה יעזור לך לשמוע בחנות? הרסיברים בתצוגה בחנויות לא עברו כיול ולכן הם ישמעו בהתאם לחלל בחנות אותו הדבר ללא קשר לסוג הרסיבר. בדנון יותר קל לבצע כיול עי המערכת. בימהה אין למעשה כיול אוטומתי כי הוא לא עובד, אבל יש יותר אפשרויות כיול ידני עי REW שאיתו אפשר לקבל תוצאות יותר טובות מהדנון האוטומטי. בדנון יש תמיכה ב 4 סאביפ לעומת 2 בימהה. מערכת הסטרימינג של המוסיקה בימהה יותר טובה במחינת תמיכה בשירותי מוסיקה באיכות CD (הדנון מוגבל לאיכות LOSSY בלבד).
...
אני חושב שמהעדכון האחרון הדנון נותן גם מוסיקה באיכות מקס
כיף חיים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”