שלום חברים,
יש לי לקוח חדש שהיו לו בעיות בניתוב דואר בחודש האחרון והוא עזב את איש המחשבים שלו וביקש שאטפל לו בנושא. (הנושא לא קשור לבעיית גישה למיילים של לקוח אחר שפתחתי עליה פוסט לפני שבוע וחצי)
מאחר וללקוח היה מחשב ישן עם אאוטלוק 2010 והדומיין אוחסן בעבר ב INTERSPACE,העברתי לו את אחסון הדומיין לטריפל סי כולל חבילת אופיס 365 סטנדרט, כך שיהיה לו מענה טכני טלפוני בארץ מחברה אמינה ורשיון אופיס מסודר שיוכל גם להתקין במחשב בבית ובמחשב נייד.
היום הועבר הדומיין סופית וכל הרשומות עודכנו באופיס 365.
התקנתי במחשב חדש את האופיס 365 שמגיע עם החשבון שפתח והגדרתי את חשבון המייל שלו (אותו שם חשבון מייל כמו לפני העברת הדומיין).
1. אני לא מצליח לקבל באאוטלוק החדש מיילים ששלחתי לבדיקה מחשבון הג'מייל שלי בשעה האחרונה, אבל גם לא קבלתי הודעת שגיאה על כך.
2. כן ראיתי שהוא קיבל מייל ממישהו אחר.
3. כן הצלחתי לשלוח מהאאוטלוק החדש שלו מייל אל חשבון הג'ימייל שלי
4. האאוטלוק 2010 במחשב הישן שלו כן קיבל את המיילים ששלחתי בשעה האחרונה.
מה שאני לא מבין זה, איך זה שהאאולוק החדש לא מקבל את המיילים ששלחתי בעוד הישן כן קיבל ?
בנוסף, אם המצב יישאר כך, לא אוכל להחליף לו את המחשב הישן בחדש עד שאני יודע בוודאות שלא מגיעים יותר מיילים אל האאוטלוק הישן.
בשיחה עם התמיכה של טריפל סי נאמר לי שייתכן שהדבר קשור לעדכון רשומות שיכול לקחת עד 48 שעות, אבל אני לא רוצה שהוא לא ייקבל מיילים במחשב החדש בתקופת ההמתנה הזאת.
אגיע אליו היום אחה"צ להחלפת המחשב ואבדוק את הגדרות המייל באאוטלוק הישן שלו (שרת דואר נכנס + מחיקת מייל על השרת).
מה הייתם עושים כדי לוודא שהוא לא יפספס מיילים ?
תודה
פספוס מיילים בעת העברת דומיין
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
מעדכן שלאחר בדיקה נוספת של הגדרות מול התמיכה מייל מתקבל ונשלח בממשק ה WEB של אאוטלוק, אך כרגע נאלצתי לבטל את הגדרת CACHED EXCHANGE באאוטלוק כדי לקבל מייל בזמן אמת (זה לא קיבל מייל מאתמול בצהריים עד ששיניתי את ההגדרה הזו באאטולוק).
עדכון : לאחר הסרת החשבון באאוטלוק 365 והגדרתו מחדש, הכל נראה עובד בצורה תקינה.
אציין לטובה את השתדלות התמיכה והנכונות של טריפל סי בעזרה בהגדרות.
עדכון : לאחר הסרת החשבון באאוטלוק 365 והגדרתו מחדש, הכל נראה עובד בצורה תקינה.
אציין לטובה את השתדלות התמיכה והנכונות של טריפל סי בעזרה בהגדרות.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
שמעבירים דומין לאיחסון אחר לוקח זמן עד ששרתי DNS בכל רחבי הגלובוס מתעדכנים כך שלוקח בד״כ מספר שעות שזה מסתדר
אני מאחסן דומין בחו״ל בשרת משותף לאתרים שכולל גם שירות דוא״ל ולא מתחזק אתר - כרגע ב-namecheap
https://www.namecheap.com/hosting/shared/
אני מאחסן דומין בחו״ל בשרת משותף לאתרים שכולל גם שירות דוא״ל ולא מתחזק אתר - כרגע ב-namecheap
https://www.namecheap.com/hosting/shared/