הרבה זמן לא נתתי פה המלצה או בכלל , אז הפעם אחרוג ממנהגי בכדי לתת את הכבוד הראוי לאחד מנותני השרות הטובים ביותר שקיבלתי.
רציתי לעשות מערכת רמקולים לגינה, משהו שישמעו סבבה ולא בהשקעה גדולה כ"כ.
ביקשתי הצעות מחיר משלוש חברות וכאשר ראיתי את המחירים, החלטתי לשים את הפרויקט בצד, לא הייתי מוכן להתפשר על איכות.
לא מזמן דיברתי על זה עם חבר והוא הפנה אותי לבחור בשם מקסים.
שוחחנו בטלפון, הוא הבין בדיוק את הצרכים שלי ואמר שיתן לי 2 הצעות מחיר תוך מספר ימים לאחר שיבדוק מול הספקים שלו.
נתתי לו את המפרט שרציתי ולאחר מספר ימים קיבלתי הצעה.
ההצעה היתה נמוכה בעשרות אחוזים מכל ההצעות האחרות שקיבלתי, קראתי קצת ביקורות על המוצרים וגם בעזרתו של מקסים וחברים מהתחום החלטנו ללכת על אחת מההצעות.
מקסים הגיע בשמונה בבוקר, בדיוק כפי שקבענו והתחיל בעבודה.
הרבה זמן לא ראיתי בחור פדנט, פרפקציוניסט, שם לב לפרטים הקטנים ביותר, ותמיד מייעץ בכל שאלה שהיתה לי. (בעיקר איך להסתיר ולהעביר הכל בכדי שאשתי לא תתעצבן)
לבסוף הותקנה המערכת, לאחר מספר שעות של עבודה, ו- וואו שומעים מדהים.
היתה לי התלבטות אם לשלב סאב או לא, ומקסים ייעץ לי מנסיון קודם שלגודל הגינה שלי זה לא הכרחי ותמיד ניתן להוסיף אם לא אהיה מרוצה.
בכל מקרה ההתקנה הסתיימה ושומעים פצצה גם ללא סאב.
הסטאפ שלקחתי ממנו היו 4 רמקולים של pure acoustics Garden 65 nud 150W ורביסר של דנון S660 לגינה של כ 40 מטר מרובע.
מחיר העבודה היה הוגן לחלוטין, מה גם שהוא נותן לי אחריות על המוצרים וההתקנה ולא שולח אותי לספק
מקסים והחברה שלו נותנים שירותי בית חכם, תקשורת חשמל וכאלו, אני לא חושב אפילו שיש להם אתר, אנשים כאלו מפעם שחשוב להם שתהיה מרוצה ולתת שירות טוב , וככה הלקוחות שלהם מגיעים אליהם, מפה לאוזן
אז למי שרוצה מחיר ושרות טובים זה הטלפון שלו
מקסים 054-6663157