חוות דעת על סוני X75WL או אלטרנטיבה במחיר דומה
מתלבט אם לקנות Sony Bravia KD65X75WLAEP. לא מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי.
בגדול מחפש טלויזיה 65" לא מתוחכמת במיוחד, בלי local dimming כי אני מתעב blooming.
האם באיזור המחיר שלה (~4000) יש דגם שמנצח אותה?
נ.ב. אני סולד במידה מסויימת מהיצרניות הסיניות (מעדיף לא לחבר מוצרים סיניים לרשת הביתית).
בגדול מחפש טלויזיה 65" לא מתוחכמת במיוחד, בלי local dimming כי אני מתעב blooming.
האם באיזור המחיר שלה (~4000) יש דגם שמנצח אותה?
נ.ב. אני סולד במידה מסויימת מהיצרניות הסיניות (מעדיף לא לחבר מוצרים סיניים לרשת הביתית).
שואל שוב לפני קניה.
@ChinggisKhan ראיתי שהזכרת את הx75 בעבר ( אני מניח שהכוונה לx75wl).
יש לך נסיון איתו? ממליץ?
איך הוא לעומת הq80c של סמסונג?
ולעומת הסוני x81k?
@ChinggisKhan ראיתי שהזכרת את הx75 בעבר ( אני מניח שהכוונה לx75wl).
יש לך נסיון איתו? ממליץ?
איך הוא לעומת הq80c של סמסונג?
ולעומת הסוני x81k?
אתה קצת סותר את עצמך.
זה נכון שבטלוויזית full array יש blooming סביב עצמים בוהקים כמו התרגום אבל בטלוויזיות edge יש בעיה אחרת שיותר מציקה.
בלא מעט דגמים כשיש סצנות כהות התרגום מאיר את כל המסך וגורם לבהירות משתנה של כל המסך עם כל הצגה של כתוביות.
מציע לך לראות בעיניים לפני שאתה קונה.
דרך אגב בדגמי מיני לד תופעת ה-bloming פחותה משמעותית.
זה נכון שבטלוויזית full array יש blooming סביב עצמים בוהקים כמו התרגום אבל בטלוויזיות edge יש בעיה אחרת שיותר מציקה.
בלא מעט דגמים כשיש סצנות כהות התרגום מאיר את כל המסך וגורם לבהירות משתנה של כל המסך עם כל הצגה של כתוביות.
מציע לך לראות בעיניים לפני שאתה קונה.
דרך אגב בדגמי מיני לד תופעת ה-bloming פחותה משמעותית.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני חושב שאם אתה סובל מבלומינג אז אתה צריך מינילד טובה או oled (במידה וזה מתאים לאופי השימוש שלך) אבל בגודל 75 זה מעל התקציב שלך
אני מחפש גודל 65". קצת מבלבל כי שאלתי על הx75 של סוני.
ממה שראיתי גם במיני לד יש תופעות שאור הרקע לא מסונכרן טוב עם האובייקט הבהיר וזאת תופעה שממש מפריעה לי.
לגבי oled, חשבתי לפרוץ את התקציב בשביל LG A2 אבל מטריד אותי מה שראיתי על צריבה של התמונה אז ירדתי מזה.
למדתי לחיות עם הניגודיות הנמוכה של הטלויזיות של פעם אז חשבתי פשוט ללכת על כזו. יש הבדל בין טלויזיות edge עם פאנל ips מהדורות החדשים לעומת נגיד טלוויזיה מלפני 10 שנים?
ממה שראיתי גם במיני לד יש תופעות שאור הרקע לא מסונכרן טוב עם האובייקט הבהיר וזאת תופעה שממש מפריעה לי.
לגבי oled, חשבתי לפרוץ את התקציב בשביל LG A2 אבל מטריד אותי מה שראיתי על צריבה של התמונה אז ירדתי מזה.
למדתי לחיות עם הניגודיות הנמוכה של הטלויזיות של פעם אז חשבתי פשוט ללכת על כזו. יש הבדל בין טלויזיות edge עם פאנל ips מהדורות החדשים לעומת נגיד טלוויזיה מלפני 10 שנים?