ניסיון נוסף. יש למישהו את הסמסונג M81 46 והוא יכול לתת את
מסך סמסונג M81 46 אינצ'
קניתי את המסך הנ"ל לפני כשלושה חודשים בחנות לגאסי בצפון ,
מסך איכותי ביותר ולעניות דעתי לא קיים עוד מסך עם נתונים כאלה במחיר כזה,
כלומר עלות התועלת מהמסך כמעט מושלמת.
הבהירות של המסך איכותית ולא צורמת בעיניים ,הצבעים טבעיים ואיכות התמונה מצויינת,
כל החיבורים הנדרשים קיימים ויותר מכך, והמיתוג בין DEVICE אחד למישנהו נעשית בלחיצת כפתור אחת.
דבר נוסף שהייתי רוצה להוסיף זה את טיב השירות שקיבלתי בחנות לגאסי ע"י שרגי ועובדיו,
האיש היה סבלני והסביר כל דבר לעומקו של דבר וכמו כן המחיר שהציע היה פייר ,
ההתקנה בוצעה בדיוק ביום שנקבעה ע"י ערן וירון והייתה מהירה ,איכותית וכמובן שלוותה בהסברים עד לאחרון הפרטים.
כיף לעבוד עם כאלה בעלי מקצוע - כן ירבו כמותם,
לכל לאלה נוספת אשמח לענות.
כל החיבורים הנדרשים קיימים ויותר מכך, והמיתוג בין DEVICE אחד למישנהו נעשית בלחיצת כפתור אחת.
דבר נוסף שהייתי רוצה להוסיף זה את טיב השירות שקיבלתי בחנות לגאסי ע"י שרגי ועובדיו,
ההתקנה בוצעה בדיוק ביום שנקבעה ע"י ערן וירון והייתה מהירה ,איכותית וכמובן שלוותה בהסברים עד לאחרון הפרטים.
לכל לאלה נוספת אשמח לענות.
- navi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 203
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
AdamS כתב:התשובה נראית קצת מממ... איך להגיד, של מישהו שעובד בחנות.
אם זה לא, אז אני מצטער חח, זה פשוט נראה לי ככה.
תתחדש, יש לך מסך מדהים...
למה לכתוב תגובה כזאת טיפשית אם אתה לא בטוח?
אני מכיר את החנות ואת האנשים העובדים בה (רכשתי שם כמה מוצרים) ואף אחד מהם לא ירד לכזאת רמה ויפרסם תגובה שכביכול מחמיאה לחנות.
Re: מסך סמסונג M81 46 אינצ'
gabyg כתב:קניתי את המסך הנ"ל לפני כשלושה חודשים בחנות לגאסי בצפון ,
לכל לאלה נוספת אשמח לענות....
תודה רבה על תשובתך.
אשמח קצת לשמוע יותר מידע ופרטים על הביצועים לגבי שידורי HD וטלויזיה רגילה. בכלל, האם אתה מרוצה ממנה וכד'. תודה
ראשית אני רוצה לציין שאני לא עובד בחנות (דברים כאלה ניתנים לבדיקה)
ולעניין עצמו ,
נכון הוא שבשידורים רגילים איכות הטלוויזיה לא באה לידי ביטוי אבל הדבר נכון לכל הטלוויזיות עם נתונים קרובים לנ"ל.
באופן כללי הצפייה בשידורים רגילים טובה מאוד ויש לקחת בחשבון שבזמן הלא רחוק (כמובן בקנה מידה ישראלי) השידורים ישודרגו ל HD ואז העסק יהיה שונה לחלוטין,
כמו כן אם תחבר אותה ל DVD של פיוניר DV400 (כמדומני) - איכות הסרטים שתראה תשתפר היות והוא תומך ב UPSCALING ל HD.
אני מרוצה מאוד מהרכישה .
ולעניין עצמו ,
נכון הוא שבשידורים רגילים איכות הטלוויזיה לא באה לידי ביטוי אבל הדבר נכון לכל הטלוויזיות עם נתונים קרובים לנ"ל.
באופן כללי הצפייה בשידורים רגילים טובה מאוד ויש לקחת בחשבון שבזמן הלא רחוק (כמובן בקנה מידה ישראלי) השידורים ישודרגו ל HD ואז העסק יהיה שונה לחלוטין,
כמו כן אם תחבר אותה ל DVD של פיוניר DV400 (כמדומני) - איכות הסרטים שתראה תשתפר היות והוא תומך ב UPSCALING ל HD.
אני מרוצה מאוד מהרכישה .