בקשר ל HDR
איך בדיוק אפשר לדעת האם במכשיר הטלוויזיה, ערוץ טלוויזיה כלשהו משדר בצורת HDR,
High dynamic range
?
High dynamic range
?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אם מסך תומך ב hdr אפשר לדעת לפי הצהרת היצרן.
ערוץ או תוכן מסויים - כשמעבירים אליו מקבלים התראה על המסך שמשודר תוכן hdr
ערוץ או תוכן מסויים - כשמעבירים אליו מקבלים התראה על המסך שמשודר תוכן hdr
אני חיברתי את הסטרימר של האנדרואיד שבו יש את היס פלוס, מתי שאני מפעיל את הסטרימר אז יש לי הודעה שכתוב עליה HDR, אם השידור ביס פלוס היה תומך ב HDR, אז שוב אני הייתי צריך לראות הודעה שכתוב עליה HDR ?22/06/2024 15:04oferlaor כתב: אם מסך תומך ב hdr אפשר לדעת לפי הצהרת היצרן.
ערוץ או תוכן מסויים - כשמעבירים אליו מקבלים התראה על המסך שמשודר תוכן hdr...
- oferlaor
- מנהל

יס+ לא תומך ב hdr
הסטרימר שלך כן
אידאלית זה היה מפעיל או מכבה את hdr כשאתה מפעיל את הערוץ המתאים אבל בגלל שיס+ לא תומך, לא בטוח שהוא יכבה כשאין hdr או ידליק כשיש.
הסטרימר שלך כן
אידאלית זה היה מפעיל או מכבה את hdr כשאתה מפעיל את הערוץ המתאים אבל בגלל שיס+ לא תומך, לא בטוח שהוא יכבה כשאין hdr או ידליק כשיש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סביר להניח שיש שם שכבת המרה של SDR ל-HDR בהגדרות של הסטרימר.
ז"א שהסטרימר תמיד מוציא אות HDR למסך, בלי קשר לסוג הוידאו שהוא מציג.
בהגדרות התצוגה של הסטרימר תצטרך לחפש הגדרה שתפעיל HDR רק כשצריך.
בהגדרות התצוגה של הסטרימר תצטרך לחפש הגדרה שתפעיל HDR רק כשצריך.
ואיך לדעתך בסטרימר של אנדרואיד טיוי בקלות מגיעים לשם?23/06/2024 2:36TheCoolest כתב: סביר להניח שיש שם שכבת המרה של SDR ל-HDR בהגדרות של הסטרימר.
בהגדרות התצוגה של הסטרימר תצטרך לחפש הגדרה שתפעיל HDR רק כשצריך....
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 25/06/2024 0:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תחפש בהגדרות, אני לא משתמש באנדרויד, אז אני לא זוכר בדיוק. זה גם יכול להשתנות בין מכשיר למכשיר.
מה ההבדל בין HDR ל HDR אוטומטי?27/06/2024 9:15rafi_d כתב: יש דוגמא להגדרות HDR כאן:
https://tivoidp.tivo.com/tivoCommunityS ... uage=en_US...
HDR אוטומטי מפעיל HDR רק כשמזוהה שהמקור מקודד כך. HDR סטטי - מפעיל כל הזמן, להבנתי.
איך לדעתך HDR רגיל, מפעיל את ה HDR, אם לא כל תוכן משודר באיכות HDR?27/06/2024 15:46rafi_d כתב: HDR אוטומטי מפעיל HDR רק כשמזוהה שהמקור מקודד כך. HDR סטטי - מפעיל כל הזמן, להבנתי....
- oferlaor
- מנהל

המרה של תוכן SDR כך שזה יוצג נכון ב hdr. ההמרה הזו מיועדת לא להיות בהכרח הכי מדוייקת אלא למנוע הקפצה של מעבר בין hdr ל SDR במסך (זה מייצר מסך שחור ברוב המסכים). זה לא סוף העולם אבל לטובת התמונה הכי טובה, עדיף שהמסך יעשה את העיבוד הזה.
הצדק איתך, התבלבלתי. זה מוסבר שם:
מה שאמרתי קודם נכון לHDR on .
האוטומטי - משנה גם את מוד המסך ומתאים אותו לתוכן ... לפחות, זה מה שהבנתי מההסבר שם....
האוטומטי - משנה גם את מוד המסך ומתאים אותו לתוכן ... לפחות, זה מה שהבנתי מההסבר שם....
אז למה אם ה HDR מכובה,28/06/2024 16:24rafi_d כתב: הצדק איתך, התבלבלתי. זה מוסבר שם:
האוטומטי - משנה גם את מוד המסך ומתאים אותו לתוכן ... לפחות, זה מה שהבנתי מההסבר שם.......
אז אי אפשר להפעיל את ה HDR האוטומטי אם רוצים HDR בלי המרה, בלי מסך שחור?
כי ככה כנראה החליטו בROM ההוא... בסטרימרים שלי - הלוגיקה אחרת...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני חושב שצריך פשוט לשים את כל ה-3 ב-ON ואז זה יעשה את מה שאתה רוצה שזה יעשה.
לפחות אם הקושחה כתובה כמו שצריך. אם אתה מפעיל אותם והמסך עדיין נתקע על HDR באופן קבוע, אז תתלונן לחברה של הסטרימר שיתקנו את הקושחה שלהם.
לפחות אם הקושחה כתובה כמו שצריך. אם אתה מפעיל אותם והמסך עדיין נתקע על HDR באופן קבוע, אז תתלונן לחברה של הסטרימר שיתקנו את הקושחה שלהם.
הדבר הזה קורה גם עם כרום קאסט ודולבי וייז'ן. לא הבנתי למה בכל דבר שצפיתי, גם אם הוא לא תומך בדולבי וייז'ן, עדיין היתה קופצת לי תגית.28/06/2024 20:45TheCoolest כתב: אני חושב שצריך פשוט לשים את כל ה-3 ב-ON ואז זה יעשה את מה שאתה רוצה שזה יעשה.
לפחות אם הקושחה כתובה כמו שצריך. אם אתה מפעיל אותם והמסך עדיין נתקע על HDR באופן קבוע, אז תתלונן לחברה של הסטרימר שיתקנו את הקושחה שלהם....
היה משהו בהגדרות שהיה צריך לשנות.
האמת שזה די הזוי שבדיפולט זה "מפעיל" כל הזמן דולבי וייז'ן.
- oferlaor
- מנהל

זה אפל אשמים, הם התחילו עם זה באפל tv 4k ולקח לא מעט זמן עד שזה השתחרר והם אפשרו מעבר אוטומטי. כולם התלוננו שזה דופק את התמונה (והם כנראה עושים את זה הכי טוב שאפשר). קניתי בשניה שהם הוסיפו את הפיצ׳ר והוא עדיין לא עובד 100% כי זה דורש שהאפליקציה תתאים לזה (דיסני למשל לא התאימו את עצמם)
יש לי רק 228/06/2024 20:45TheCoolest כתב: אני חושב שצריך פשוט לשים את כל ה-3 ב-ON ואז זה יעשה את מה שאתה רוצה שזה יעשה.
לפחות אם הקושחה כתובה כמו שצריך. אם אתה מפעיל אותם והמסך עדיין נתקע על HDR באופן קבוע, אז תתלונן לחברה של הסטרימר שיתקנו את הקושחה שלהם....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז תדליק את שתיהן ותראה מה קורה.