C9 עם קו לבן עבה במסך
שלום לכולם,
שנים לא נכנסתי לכאן, כי לא הייתי צריך, אבל..
לפני שש וחצי שנים רכשתי מח.י. c7, והרחבתי את האחריות לשש שנים (עלה בזמנו 1600).
אחרי שנתיים בערך הופיעו קו כתום לאורך המסך. הוצא לי להחליף מסך, ולשדרג אותו ב c9, בסכום של אלף שקלים. נשמע לי דיל לא רע בכלל ושדרגתי.
בינתיים נהניתי מהטלוויזיה וגם המלצתי לכל מי שרצה על ה oled של lg.
לפני שבועיים בערך הופיע קו לבן לרוחב המסך, ממש בחלק העליון של המסך. יצרתי קשר עם ח.י. ונאמר לי שיחה כי יעלה 320 שקלים להזמין טכנאי וכנראה צריך להזמין מסך חלופי מה שיעלה בערך בין 50-70 מהמחיר של המסך..
חצי שנה לאחר שנגמרת לי האחריות המורחבת, ואני צריך לקנות מסך חדש. מה הייתם קונים ? איך אפשר לסמוך על הטכנולוגיה הזאת במצב כזה ?
שנים לא נכנסתי לכאן, כי לא הייתי צריך, אבל..
לפני שש וחצי שנים רכשתי מח.י. c7, והרחבתי את האחריות לשש שנים (עלה בזמנו 1600).
אחרי שנתיים בערך הופיעו קו כתום לאורך המסך. הוצא לי להחליף מסך, ולשדרג אותו ב c9, בסכום של אלף שקלים. נשמע לי דיל לא רע בכלל ושדרגתי.
בינתיים נהניתי מהטלוויזיה וגם המלצתי לכל מי שרצה על ה oled של lg.
לפני שבועיים בערך הופיע קו לבן לרוחב המסך, ממש בחלק העליון של המסך. יצרתי קשר עם ח.י. ונאמר לי שיחה כי יעלה 320 שקלים להזמין טכנאי וכנראה צריך להזמין מסך חלופי מה שיעלה בערך בין 50-70 מהמחיר של המסך..
חצי שנה לאחר שנגמרת לי האחריות המורחבת, ואני צריך לקנות מסך חדש. מה הייתם קונים ? איך אפשר לסמוך על הטכנולוגיה הזאת במצב כזה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי, אם הרחבת אחריות ל-C9 אז עדיין אמורה להיות לך אחריות עליה.
הניסיון האישי שלי יותר טוב, ל-B7 שלי יש יותר מ-15,000 שעות מסך על הפאנל המקורי.
ל-C1 שלי היתה תקלה בפאנל עם פיקסלים מתים בפינה של המסך, הם החליפו לי פאנל בלי ויכוח. אבל מעט שיכנוע.
אני לא רואה את עצמי חוזר ל-LCD, כך שלא יעזור כלום.
אם אתה חושב שהמצב במסכי LCD טוב יותר, אני אגלה לך סוד: הוא לא. גם שם יש תקלות שאפשר ליפול עליהן אחרי סוף האחריות בדיוק כמו עם OLED.
הניסיון האישי שלי יותר טוב, ל-B7 שלי יש יותר מ-15,000 שעות מסך על הפאנל המקורי.
ל-C1 שלי היתה תקלה בפאנל עם פיקסלים מתים בפינה של המסך, הם החליפו לי פאנל בלי ויכוח. אבל מעט שיכנוע.
אני לא רואה את עצמי חוזר ל-LCD, כך שלא יעזור כלום.
אם אתה חושב שהמצב במסכי LCD טוב יותר, אני אגלה לך סוד: הוא לא. גם שם יש תקלות שאפשר ליפול עליהן אחרי סוף האחריות בדיוק כמו עם OLED.
ל c9 כבר לא הרחבתי אחריות, כי זה היה במסגרת האחריות של ה c7.
עם ה c9 יש לי 13500 שעות בערך.
אז בעצם אתה אומר להיות מרוצה מזה שרק אחרי 6 וחצי שנים אני צריך לרכוש חדשה ? לא להתבאס מזה שחצי שנה אחרי שפגה האחריות המורחבת הטלוויזיה אמרה ביי ?
עם ה c9 יש לי 13500 שעות בערך.
אז בעצם אתה אומר להיות מרוצה מזה שרק אחרי 6 וחצי שנים אני צריך לרכוש חדשה ? לא להתבאס מזה שחצי שנה אחרי שפגה האחריות המורחבת הטלוויזיה אמרה ביי ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא אמרתי שלא צריך להתבאס, אמרתי שזה לא אומר הרבה על הטכנולוגיה או האמינות שלה היום.
יש לי ויזיו LCD שהפאנל שלה נדפק אחרי כמה שנים של שימוש. היא עדיין עובדת, אבל כל המסך מלא בקווים לרוחב, מה שמפריע לצפיה.
גם מבאס, אבל אין מה לעשות.
יש לי ויזיו LCD שהפאנל שלה נדפק אחרי כמה שנים של שימוש. היא עדיין עובדת, אבל כל המסך מלא בקווים לרוחב, מה שמפריע לצפיה.
גם מבאס, אבל אין מה לעשות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
אף אחד לא יכול להגיד לך איך להרגיש. אם אתה מבואס אז אתה מבואס.
לגבי מדדים אובייקטיביים: הטלוויזיה הזו עבדה כ-8 שעות ביום במשך 4.5 שנים. זה בכלל לא מעט. אני לא חושב שטלוויזיה בטכנולוגיה אחרת היתה יותר אמינה בוודאות. אני גם לא יודע (אולי ישפה מישהו אחר שידע) האם התקלה הזו קשורה לטכנולוגית oled או לא.
הכי חשוב, אם אתה לא מרגיש בנוח לרכוש oled אז אל תרכוש.
לגבי מדדים אובייקטיביים: הטלוויזיה הזו עבדה כ-8 שעות ביום במשך 4.5 שנים. זה בכלל לא מעט. אני לא חושב שטלוויזיה בטכנולוגיה אחרת היתה יותר אמינה בוודאות. אני גם לא יודע (אולי ישפה מישהו אחר שידע) האם התקלה הזו קשורה לטכנולוגית oled או לא.
הכי חשוב, אם אתה לא מרגיש בנוח לרכוש oled אז אל תרכוש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
פס לכל רוחב המסך בד"כ אומר שיש בעיה בחיבור של האלקטרוניקה לפאנל עצמו.
לא נראה לי שזה משהו שאפשר לתקן באופן עצמאי. אלא אם כן זו בעיה באחד הכרטיסים, מה שגם יכול להיות אבל סיכוי נמוך יותר.
כך שאני לא חושב שזו תקלה שאופיינית רק ל-OLED אלא יכול לקרות בכל סוג מסך.
לא נראה לי שזה משהו שאפשר לתקן באופן עצמאי. אלא אם כן זו בעיה באחד הכרטיסים, מה שגם יכול להיות אבל סיכוי נמוך יותר.
כך שאני לא חושב שזו תקלה שאופיינית רק ל-OLED אלא יכול לקרות בכל סוג מסך.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפני שמחליפים אפשר לנסות כמה דברים שלא עולים כסף.
לפתוח את גב המכשיר, לבדוק שכבלי הריבון נראים בסדר. לנתק בזהירות את כבלי הריבון, לוודא שהמגעים בסדר, בלי לכלוך או קורוזיה ואז להחזיר למקום.
אם עושים את זה בזהירות, להזיק זה לא יזיק, אבל במידה וזו בעיית מגעים (לדעתי הסיכוי נמוך, אבל עדיין) זה יכול לעזור.
לפתוח את גב המכשיר, לבדוק שכבלי הריבון נראים בסדר. לנתק בזהירות את כבלי הריבון, לוודא שהמגעים בסדר, בלי לכלוך או קורוזיה ואז להחזיר למקום.
אם עושים את זה בזהירות, להזיק זה לא יזיק, אבל במידה וזו בעיית מגעים (לדעתי הסיכוי נמוך, אבל עדיין) זה יכול לעזור.