Kodi סנכרון מכשירים לשרת NAS
פונקציות מסויימות בפלקס הן בתשלום, כמו דילוג על קרדיטים/שיר פתיחה וטרנסקודינג של המדיה עם חומרה. אבל היתרון הוא שזה שרת מרכזי שמנהל הכל, אפשר להתחיל בטלוויזיה, להמשיך בטאבלט וכו'
אפשר גם לגשת מחוץ לבית למדיה.
באופן כללי, מאז שאני עם פלקס לא נגעתי בקודי (שהיה אצלי בשימוש קבוע).
יש גם פתרונות חינמיים כמו jellyfin
אפשר גם לגשת מחוץ לבית למדיה.
באופן כללי, מאז שאני עם פלקס לא נגעתי בקודי (שהיה אצלי בשימוש קבוע).
יש גם פתרונות חינמיים כמו jellyfin
לדעתי PLEX גרוע בתור נגן ומעולה מבחינת מנהל תוכן (אפשרי בתור תוסף של PLEX בתוך KODI)
בעיות מרכזיות בתור נגן:
בעיות מרכזיות בתור נגן:
- הפיסוק בכתוביות הפוך (לי זה deal breaker)
- לפעמים תוכן לא מתנגן סתם ככה, כי לא מוצא חן בעיני PLEX רצעות האודיו או הוידאו של הסרט. (לעומת נגנים אחרים שיפעילו כל מה שתזרוק עליהם)
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אני משתמש בקודי עם DB של mysql על פי המדריך הזה:
https://kodi.wiki/view/MySQL
יותר פשוט להגדרה ממה שנראה במבט ראשון ומאוד נוח לשימוש.
סריקת המדיה מתבצעת פעם אחת, וכל המכשירים רואים את אותה הספריה.
ניתן להמשיך צפיה מכל מכשיר - בדיוק כמו התנהגות פרופיל בנטפליקס.
ניתן להמשיך צפיה מכל מכשיר - בדיוק כמו התנהגות פרופיל בנטפליקס.
אצלי הפיסוק תקין בפלקס והוא מנגן הכל...20/06/2024 13:43Shasoosh כתב: לדעתי PLEX גרוע בתור נגן ומעולה מבחינת מנהל תוכן (אפשרי בתור תוסף של PLEX בתוך KODI)
בעיות מרכזיות בתור נגן:
תעבור על הדיון הזה
- הפיסוק בכתוביות הפוך (לי זה deal breaker)
- לפעמים תוכן לא מתנגן סתם ככה, כי לא מוצא חן בעיני PLEX רצעות האודיו או הוידאו של הסרט. (לעומת נגנים אחרים שיפעילו כל מה שתזרוק עליהם)
...
השתמשתי בזה תקופה. לא שווה את הטרחה והחסרונות לעומת PLEX כאשר כל הנגנים הפופולריים יודעים להתחבר אליו.20/06/2024 13:47yossipeleg כתב: אני משתמש בקודי עם DB של mysql על פי המדריך הזה:
ניתן להמשיך צפיה מכל מכשיר - בדיוק כמו התנהגות פרופיל בנטפליקס....
במידה ויש לך בבית נגנים אחרים חוץ מ KODI (אייפון, Apple TV וכו') לא תוכל לבצע סנכרון.
ואם בטעות עדכנת גירסה ל KODI בסטירמר אחד ולא באחרים יש סבירות שתדפוק לך את ה DB.
הניהול אצלי הוא PLEX אבל הקבצים מתנגנים ישירות מה NAS, אין שום התערבות של PLEX בניגון עצמו.
@OMRIJ - הרווחת.. למרות שאני רואה שרשמת בדיון קודם שאתה מתקן את הכתוביות עם bazarr.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
כמובן שפתרון ה mysql הוא עבור קודי בלבד.
אכן כשיוצאת גרסה ראשית חדשה כדאי לעדכן את כל המכשירים ביחד כי הראשון שיתעדכן יצור DB חדש כמיגרציה של הקיים, ויתחיל להיווצר חוסר בסנכרון עד לעדכון כל המכשירים.
מעבר לכך, אין כל טרחה.
אכן כשיוצאת גרסה ראשית חדשה כדאי לעדכן את כל המכשירים ביחד כי הראשון שיתעדכן יצור DB חדש כמיגרציה של הקיים, ויתחיל להיווצר חוסר בסנכרון עד לעדכון כל המכשירים.
מעבר לכך, אין כל טרחה.
פלקס גם יכול להוות backend לקודי
ואז אפשר "ליהנות מכל העולמות"
לגבי כתוביות, לא הורדתי כתוביות ידנית כבר שנים
ברגע שסרט/סדרה יורדים (מradarr/sonarr) הם עוברים לתיקיה הרלוונטיות, ומצטרפות להם כתוביות מתאימות (ואם יש צורך אז גם סנכרון אוטומטי) וכן, על הדרך זה גם מתקן את הrtl.
ואז אפשר "ליהנות מכל העולמות"
לגבי כתוביות, לא הורדתי כתוביות ידנית כבר שנים
ברגע שסרט/סדרה יורדים (מradarr/sonarr) הם עוברים לתיקיה הרלוונטיות, ומצטרפות להם כתוביות מתאימות (ואם יש צורך אז גם סנכרון אוטומטי) וכן, על הדרך זה גם מתקן את הrtl.
הכל בסדר אבל להגיד ״אצלי הפיסוק תקין בפלקס״ זה מטעה.
גם אני משתמש בכל ה arr למיניהם והכל אוטומטי אבל להפוך את הפיסוק רק בשביל פלקס זה לא הגיוני אצלי היות ו 6 מקורות אחרים מציגים את הפיסוק בצורה תקינה בנגנים אחרים.
אוסיף ואומר שהיפוך הפיסוק לא זר לי וכתוביות אימבדד מאפל ואמזון מגיעות עם שלל בעיות וגם פיסוק הפוך. בשביל זה כתבתי סקריפט נפרד שרץ עליהם בזמן החילוץ מה - mkv.
גם אני משתמש בכל ה arr למיניהם והכל אוטומטי אבל להפוך את הפיסוק רק בשביל פלקס זה לא הגיוני אצלי היות ו 6 מקורות אחרים מציגים את הפיסוק בצורה תקינה בנגנים אחרים.
אוסיף ואומר שהיפוך הפיסוק לא זר לי וכתוביות אימבדד מאפל ואמזון מגיעות עם שלל בעיות וגם פיסוק הפוך. בשביל זה כתבתי סקריפט נפרד שרץ עליהם בזמן החילוץ מה - mkv.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אין שום סבירות כזאת כי קודי מעתיקים את ה DB ואז מריצים את המיגרציות. הדבר היחיד שיכול לקרות זה שתצא מסינכרון אם תמשיך לצפות במכשירים מגרסאות שונות (תכנים מסויימים יראו שנצפו באחד אבל לא בשני, וכו').20/06/2024 13:56Shasoosh כתב: ואם בטעות עדכנת גירסה ל KODI בסטירמר אחד ולא באחרים יש סבירות שתדפוק לך את ה DB....
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הלינק הזה מתאר משהו אחר לגמרי שלא קשור ל DB חיצוני. היה באותה מידה קורה לך עם מכשיר אחד....
הלינק מתאר בדיוק את המצב. אינסטנסים שונים של קודי שמתחברים לאותו db. לא רלוונטי היכן ה db יושב.
יש אין ספור דיונים על corrupted db של קודי מכל מיני סיבות.
לא סתם קודי מקדישים עמוד שלם על backup & restore לדטה בייס.
בכל מקרה, היום לא הייתי הולך על פתרון שמגביל אותי רק ל Kodi.
יש אין ספור דיונים על corrupted db של קודי מכל מיני סיבות.
לא סתם קודי מקדישים עמוד שלם על backup & restore לדטה בייס.
בכל מקרה, היום לא הייתי הולך על פתרון שמגביל אותי רק ל Kodi.