העברת מידע מפלאפון שנשפך עליו נוזל
היי
נשפך קצת נוזל על הפלאפון ונכנס קצת באזור של השקע טעינה. הטעינה מאוד איטית והבנתי שהלך הפלאפון. חיברתי אותו למחשב כדי להעביר את החומר שעל הפלאפון אבל הוא קולט אותו רק לטעינה ולא להעברת קבצים (כלומר הוא לא מופיע בכלל במחשב).
מה האופציות שלי בסיטואציה כזו?
נ.ב.
מה הדרך הכי קלה להעברת הודעות SMS אם ארכוש פלאפון של חברה אחרת?
נשפך קצת נוזל על הפלאפון ונכנס קצת באזור של השקע טעינה. הטעינה מאוד איטית והבנתי שהלך הפלאפון. חיברתי אותו למחשב כדי להעביר את החומר שעל הפלאפון אבל הוא קולט אותו רק לטעינה ולא להעברת קבצים (כלומר הוא לא מופיע בכלל במחשב).
נ.ב.
מה הדרך הכי קלה להעברת הודעות SMS אם ארכוש פלאפון של חברה אחרת?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
דרך הענן. של גוגל לדוגמה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
זה קצת בעייתי כי למיטב זכרוני לא ניתן לבחור תיקיה ואתה צריך לבחור קובץ אחרי קובץ (מה גם שזה פלאפון ישן והקצב שזה זז הוא איטי)....
יש דרך לדעת למה לא ניתן להעביר קבצים? אם אנסה להכניס לאזור סיכה ולנקות טיפה את האזור של השקע טעינה, יש סיכוי שזה יפעל שוב או שזה כבר אבוד?
1. קח קיסם אוזניים טבול באלכוהול ותנקה היטב את שקע הטעינה. תן לו להתייבש.17/06/2024 17:37magshield כתב: היי
נ.ב.
מה הדרך הכי קלה להעברת הודעות SMS אם ארכוש פלאפון של חברה אחרת?...
2. תוודא (עם טלפון אחר) שהכבל שאתה משתמש בו כדי להתחבר למחשב הוא גם כבל נתונים, ולא רק כבל טעינה (לא כל הכבלים תומכים בהעברת נתונים).
3. אם הכבל אכן תקין והמסך של הפלאפון עובד, ברגע החיבור למחשב אמורה לקפוץ לך הודעה על מסך הטלפון (בדוק גם את ההתראות שמופיעות בהחלקת האצבע מהחלק העליון של המסך) ששואלת אותך האם אתה רוצה להתחבר למחשב במוד טעינה או מוד העברת קבצים\נתונים - זה המוד הרצוי.
4. שחזור ה-SMS מהענן של גוגל (למכשיר חדש) יעבוד אך ורק אם השתמשת באפליקציית ה-SMS של גוגל לשלוח ולקבל הודעות. יש אפליקציות שיודעות לגבות ולשחזר הודעות SMS גם מהמכשיר עצמו אבל אין לי ניסיון איתן.
בהצלחה.
תודה.17/06/2024 20:04sabres כתב: 1. קח קיסם אוזניים טבול באלכוהול ותנקה היטב את שקע הטעינה. תן לו להתייבש.
2. תוודא (עם טלפון אחר) שהכבל שאתה משתמש בו כדי להתחבר למחשב הוא גם כבל נתונים, ולא רק כבל טעינה (לא כל הכבלים תומכים בהעברת נתונים).
3. אם הכבל אכן תקין והמסך של הפלאפון עובד, ברגע החיבור למחשב אמורה לקפוץ לך הודעה על מסך הטלפון (בדוק גם את ההתראות שמופיעות בהחלקת האצבע מהחלק העליון של המסך) ששואלת אותך האם אתה רוצה להתחבר למחשב במוד טעינה או מוד העברת קבצים\נתונים - זה המוד הרצוי.
4. שחזור ה-SMS מהענן של גוגל (למכשיר חדש) יעבוד אך ורק אם השתמשת באפליקציית ה-SMS של גוגל לשלוח ולקבל הודעות. יש אפליקציות שיודעות לגבות ולשחזר הודעות SMS גם מהמכשיר עצמו אבל אין לי ניסיון איתן.
בהצלחה....
1. קיסם אוזניים לא יצליח להיכנס לשם. אולי קיסם רגיל עם קצת צמר גפן סביבו. זה לא עלול לדפוק לחלוטין את הפלאפון?
2. העברתי איתו בעבר, אז לא אמורה להיות בעיה להעביר נתונים.
3. לא קופצת לי הודעה.
4. יש גיבוי של שיאומי שעובד כאשר אתה מחזיר את כל הההודעות על אותו מכשיר, אני לא בטוח אם זה יעבוד על מכשיר אחר או חברה אחרת.
האם ניתן להעביר גם אם מדובר בחברה אחרת? (כלומר נניח פלאפון של סמסונג ושיאומי....
1. בהחלט אפשרי עם קיסם קטן וחתיכת צמר גפן ספוג באלכוהול. זה לא אמור לעשות נזק כל עוד אתה לא שופך אלכוהול לתוך המכשיר עצמו.18/06/2024 1:18magshield כתב: תודה.
1. קיסם אוזניים לא יצליח להיכנס לשם. אולי קיסם רגיל עם קצת צמר גפן סביבו. זה לא עלול לדפוק לחלוטין את הפלאפון?
2. העברתי איתו בעבר, אז לא אמורה להיות בעיה להעביר נתונים.
3. לא קופצת לי הודעה.
4. יש גיבוי של שיאומי שעובד כאשר אתה מחזיר את כל הההודעות על אותו מכשיר, אני לא בטוח אם זה יעבוד על מכשיר אחר או חברה אחרת....
2. עדיין, תוודא שהכבל תקין עם טלפון אחר. לך תדע אם הוא לא ניזוק בחיבור לטלפון הזה.
3. באיזה דגם של טלפון מדובר?
4. זה לא יעבוד על מכשיר של חברה אחרת כנראה.
כשהטלפון מחובר לWIFI הביתי הוא חלק מהרשת ויכול לגשת לכול שיתוף שקיים ברשת בכול מחשב ברשת (כמובן משתמש וסיסמה) ואז ניתן להעתיק ללא בעיה כל קובץ או ספריה שרוצים בטלפון או מהטלפון.
זה נעשה ע"י סייר קבצים כמו לדוגמא X-plore File Manager
https://play.google.com/store/apps/deta ... mes.Xplore
לגבי הSMS תתקין את האפליקציה של גוגל לSMS, הזיהוי באפליקציה הוא לפי האימייל, הSMS החדשים בטוח יעברו לטלפון החדש, אני מניח שגם הישנים. בנוסף לכול חברת טלפוניה יש אפליקציה להגירה מטלפון ישן לחדש ושם מוסבר מה להתקין כדי להעתיק מידע.
זה נעשה ע"י סייר קבצים כמו לדוגמא X-plore File Manager
https://play.google.com/store/apps/deta ... mes.Xplore
לגבי הSMS תתקין את האפליקציה של גוגל לSMS, הזיהוי באפליקציה הוא לפי האימייל, הSMS החדשים בטוח יעברו לטלפון החדש, אני מניח שגם הישנים. בנוסף לכול חברת טלפוניה יש אפליקציה להגירה מטלפון ישן לחדש ושם מוסבר מה להתקין כדי להעתיק מידע.
17/06/2024 17:37magshield כתב: היי
נ.ב.
מה הדרך הכי קלה להעברת הודעות SMS אם ארכוש פלאפון של חברה אחרת?...